آژانس هواپیماییexchanging

مشکل این کد چیه ؟

شروع موضوع توسط ||siavash|| ‏27 آگوست 2010 در انجمن PHP

  1. ||siavash||

    ||siavash|| Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    296
    تشکر شده:
    8
    کد:
    
      <form name="form1" method="post" action="login.php">
    <td>
    <table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td colspan="3"><strong>Member Login</strong></td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="78">Username</td>
    <td width="6">:</td>
    <td width="294"><input name="myusername" type="text" id="myusername"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Password</td>
    <td>:</td>
    <td><input name="mypassword" type="text" id="mypassword"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="Submit" value="Login"></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </form>
    
    
    
    کد:
    <?php
    $user = $_POST['myusername'];
    $pass = $_POST['mypassword'];  
    if ( $user != '' ) {
    header('Location: http://$user:[email protected]/site');
    }
    else
    {
    echo "";
    }
    ?> 
    
    
    

    میخوام صفحه لاگین باشه به صورتی که یوزر پسورد رو بگیره بعد به صورت
    کد:
    http://user:[email protected]
    
    در بیاره
     
    Last edited: ‏27 آگوست 2010
  2. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    من فقط اینو میبینم:
    PHP:
    header("Location: http://$user:$pass@XXXX.com/site");