آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با اینترنت اکسپلولر

شروع موضوع توسط nicky ‏9 اکتبر 2005 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. nicky

    nicky کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من تازه ویندوزم رو نصب کردم ولی IE سایتهای https رو اصلا باز نمیکنه و آخرش یه پیغام میده که Security Setting اجازه نصب activex رو نمیده. من همه راهها رو امتحان کردم ولی جواب نداد. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ویندوز من هم XP-SP2 هستش.
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  3. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سكوريتي ديفالتش همينه! بايد يه خورده به صورت دستي تنظيمش كني و اجازه نصب activex ها و بعضي popup ها رو بهش بدي.
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    این activex ها رو باید حتما اگر به سایت اطمینان داری نصب کنی و گرنه ممکنه ...:wacko: :blink: :( :eek:
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    بله درسته . به نظرم اصلا با IE كار نكني تو سايتهاي كرك و اينا خيلي به نفعته .
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آی ای Sp2 دارم و هیچ مشکلی تو سایتهای کرک و چیز نداره ! [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    فقط فایرفاکس ! :D
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فقط مووبل تایپ ! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  10. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    درسته - ولی احتیاط همیشه خوبه. توصیه استاد Ali_Ix مبنی بر استفاده از فایرفاکس در مناطق جرم خیز:D کاملا بجاست!



    [=Ali_IxQUOTE]فقط فایرفاکس[/QUOTE]
    امان از این تعصب:D
     
  11. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    امان از این تعصب:D[/QUOTE]
    جاست اپرا:D

    فقط پاندا:blink:

    خوبی مازو جان:D
    دلمون پكید ! این فروممون هم كه ... ! تا دو روز دیگه ایشالا ردیف میشه:cool:
     
  12. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    چه خبره مگه اسپرو جان؟
     
  13. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    هیشی دلمون برا فروم خودمون تنگ شد:D

    ...گذاشتم توضیح ندادم حق داری

    نیومده بودی توش نه ؟ دو ماه سفت و سخت فعالیت كردیم فعلا یه سری تغییرات داریم اگر خواب بعضیا بذاره تا سه شنبه راه میوفته:cool:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. nicky

    nicky کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    راستش من همه option ها رو هم enable کردم و اون قسمت مربوط به اجازه نصب اسکریپت تو بخش advance رو هم تیک زدم فایروال رو هم غیر فعال کردم ولی هیچ فایده ای نداشت جز اینکه بلافاصله یه spyware پرید رو سیستمم و الان مجبورم ویندوزم رو عوض کنم چون همه چی رو بهم ریخته!:(:(:(
    حالا نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم چون چند تا سایت https هست که حتما باید بازشون کنم ولی نمیتونم.
     
  16. اینجانب

    اینجانب کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    139
    تشکر شده:
    0
    فکر میکنم مشکل از SP2 ورژن بتا است. چون منهم گرفتارشم ولی باهاش میسازم.
     
  17. nicky

    nicky کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    آخه من قبلا هم از همین SP2 استفاده میکردم یه کم با تنظیمات Security ور میرفتم راه میفتاد این دفعه اصلا راه نمیده نمیدونم چه طوریه؟!
     
  18. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    ما مخلص شماییم استاد !!!!
    مناطق هم بیشتر مفسده خیزه ( [​IMG] ) تا جرم خیز !


    آقا نمیدونی چه عالمی داره !

    یک دو تا نیست که .. سر وردپرس، کورل، ThunderBird، Creative و .. هم همینجوریه ! [​IMG]
     
  19. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    جاست اپرا:D

    فقط پاندا:blink:

    خوبی مازو جان:D
    دلمون پكید ! این فروممون هم كه ... ! تا دو روز دیگه ایشالا ردیف میشه:cool:[/QUOTE]

    سلام اسپیروی عزیز
    اپرا مرورگر خیلی خوبیه بل هم بیشتر! ولی برای نوشتن فارسی خوشدست نیست.
    پاندا هم آنتی ویروس خوبیه ولی فایروالش قابلیت انعطاف کمی داره!

    ضمنا، کارها نیکو شود اما به صبر!
     
  20. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    بهتر بود بجای غیرفعال کردن فایروال با یک مرورگر دیگه مثل اپرا یا فایرفاکس اون صفحات https رو چک میکردین. اگر باز بشه یعنی اشکال از تنظیمات مرورگر در غیر اینصورت از فایروال شما یا ISP شماست.

    در هر صورت بنظر نمیاد اصل اشکال از IE باشه. برای اطمینان یکدفعه restore defaultش کن!
     
  21. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    :guilty: تائید میشه:D

    فایروال پاندا انعطاف نداره ؟:blink:

    كدوم ورژنو میگی ؟

    ضمنا [​IMG] [​IMG] :D
     
  22. nicky

    nicky کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    درسته اشکال از IE نبود، مشکل از فایروال ISP بود. الان که از یه ISP دیگه وصل میشم اصلا مشکلی نداره و همه https ها نشون میده.
    از همه دوستان متشکرم.