آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با دریافت اطلاعات

شروع موضوع توسط ma_christian ‏13 اکتبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام ؛

    یک کد هست که برای دریافت اطلاعات اعضا می باشد. نمی دانم چرا روی لوکال درست کار می کنه و روی هاست نه؟!

    البته کد .NET هست

    PHP:
    <%@ Page AspCompat="true" Debug="true" %>
    <%@ 
    Import Namespace="System.Data.OleDb" %>
    <
    script runat="server">
    sub Page_Load
    dim dbconn
    ,sql,dbcomm,dbread
    dbconn
    =New OleDbConnection("Provider=SQLOLEDB;Data Source=xx.xxx.xxx.xxx ;Initial Catalog=MyDBNAme;User ID=MyUserName;Password=MyPwd")
    dbconn.Open()
    sql="SELECT * FROM MyTable"
    dbcomm=New OleDbCommand(sql,dbconn)
    dbread=dbcomm.ExecuteReader()
    customers.DataSource=dbread
    customers
    .DataBind()
    dbread.Close()
    dbconn.Close()
    end sub
    </script>
    <html>
    <body>
    <form id="Form1" runat="server">
    <asp:Repeater id="1" runat="server">
    <HeaderTemplate>
    <table border="1" width="100%">
    <tr>
    <th>1</th>

    <th>2</th>
    </tr>
    </HeaderTemplate><ItemTemplate>
    <tr>
    <td>
    <%#Container.DataItem("1")%></td>
    <td><%#Container.DataItem("2")%></td>
    </tr>
    </ItemTemplate><FooterTemplate>
    </table>
    </FooterTemplate></asp:Repeater>
    </form></body>
    </html> 
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    error چی هست رو هاست ؟ :)
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ببینید Debug , True هست اما ... ارور روی هاست نمی گه:
    RunTime Error

     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    در web.config این قسمت رو تغییر بدید تا error معلوم شه:

    <customErrors mode="Off" />
     
  5. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    الان من یه نگاه به کد انداختم ، این customers مربوط به چی هست که databind هم شده و اثری از اون در صفحه نیست ؟ ;)
     
  6. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    بذارید ساده بگم ... ببینید همانطور که نمی دانم می دانید یا نه من دات نت رو تازه شروع کردم ... می خواهم توی یک صفحه اطلاعاتی خاص رو از دیتابیس بگیرم و اونها رو بترتیب ورودشون در دیتابیس (که این ترتیب زیاد مهم نیست) نمایش بدم ...

    حالا می خواهم ببینم چگونه می توانم این کار را انجام بدهم ؟! یعنی این اطلاعات در قالب خاصی باشند مثلا در یک Table و در بخشهای مختلف آن ، فیلدهای دیتابیس رو نمایش بدم ...

    (این کد رو هم از w3schools پیدا کردم ;) ... )
     
  7. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما میتونی از datalist یا gridview استفاده کنی
    البته با همین repeater هم میشه.
    اون error که میده رو اگه بگی مشکل حل میشه ;)
     
  8. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    راستش Web.Config رو هم درست کردم ... ولی باز هم Error رو نگفت ...

    نمی دانم والا ...
     
  9. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    هورررررررررررررررررررررررا

    آقا نمی دونم چی شد درست شد ... صفحه رو دوباره پابلیش کردم درست شد ...

    فعلا که مشکلی پیش نیامده ... :)
     
  10. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    فقط یک چیزی : من در همین repeater هم می توانم اطلاعات رو صفحه بندی کنم؟!

    اگر بله ... چگونه؟!
     
  11. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    یکی از دوستان اینجا توضیح داده :)
    http://forum.persiantools.com/t85759.html