خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

مشکل با فارسی سازی کلید ها

شروع موضوع توسط darklord ‏24 ژوئن 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سلام

    یه مشکل عجیب برام پیش اومده، cmdButton هام فارسی نمیشن!!!! یعنی نمیشه توشون فارسی نوشت.


    کسی پیشنهادی داره؟
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. great_cyrus

    great_cyrus کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم فارسی ساز هم به صورت کامل نصب هست نمیدونم چه مرگی داره!:(
     
  4. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    با همون تاهوما بنویسد برید دیگه !
    فارسی ساز چه صیغه ای هست !
     
  5. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    جناب کوروش کبیر، البته نیازی به نصب فارسی ساز و این قضایا نیست. با تنظیمات ویندوز میشه وی بی رو فارسی کرد.

    دوست عزیز on Parole (پوکر بازم که هستی ;) ) من با فارسی تو وی بی مشکلی ندارم. قبلا هم نداشتم. الآن نمی دونم چه مرگش شده فقط cmdbutton ها فارسی نمی گیرن!!! این یه مشکل عادی توی وی بی نیست.

    من همچنان منتظر پیشنهاد های سازنده ی شما هستم....
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,398
    تشکر شده:
    1,420
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    دارک لورد جان:
    control panel -> Regoinal and language options -> advanced tab:
    از لیست language for non-unicode programs ، فارسی رو انتخاب کن.
    توی تب languages هم که میدونی باید install files for complex... تیک بخوره
    ;)
     
  7. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    فارسی نمی نویسه پس چی می نویسه جاش ؟
     
  8. خرید بیت کوین
  9. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    ممنون بلا جان.

    ولی راستش مشکل از اینجا نیست! این کارا رو قبلا تست کردم... جواب نمیده!
     
  10. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    فارسی نمینویسه دیگه... یه کاراکترای عجق وجق چاپ میکنه:

    µτΩ▐²╒•np♀6↨§¶‼
     
  11. yekhich

    yekhich Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    ببنيد اين گزينه را روي گرافيك انتخاب كنيد . درست ميشود .
    style
     
  12. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    سلام Yekhich جان، ورودتون رو به PT خوش آمد میگم ;)

    متاسفانه این کار هم فایده ای نداشت!!
     
  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,398
    تشکر شده:
    1,420
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    احتمالا فونتهات خراب شدن. چیز دیگه ای به نظرم نمیاد. فونت ها رو از یه سیستم دیگه کپی کن (اول پاک کن بعد باز بنصب)
     
  14. GPForce

    GPForce کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    خوب دوست عزيز اين يك چيز عادي است توي وي بي براي درست كردنش توي قسمت properties روي font دابل كليك كن و Tahoma رو انتخاب كن حتما توي قسمت "Script" گزينه Arabic رو انتخاب كن حتما مشكلت رفع ميشه ! موفق باشي
     
  15. darklord

    darklord Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,082
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    System32
    نه دوست عزیز، این اصلا عادی نیست.
    من خیلی وقته که دارم وی بی کار می کنم و یه کمی تجربه تو این زمینه ها دارم.

    مشکل از جای دیگه است...
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش