exchanging

مشکل با هارد هیتاچی 250 ساتا

شروع موضوع توسط Akon ‏25 آگوست 2007 در انجمن سخت افزار

  1. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    سلام
    یه هارد 250 هیتاچی خریدم وقتی وصل کردم که با اینستال خود ایکس پی پارتیشن بندی کنم دیدم 130 گیگ بیشتر نیمشناسه
    رفتم تو پارتیشن مجیک تحت داس و خلاصه 250 گیگ رو شناخت و پارتیشن بندی کردم
    باز موقع ویندوز زدن اونجا که پارتیشن ها رو نشون میده دیدم 130 تا بیشتر نبود و یکی دو تا از درایو ها نبود !

    توی بایوس هم بار اول 250 شناخت و یکی دو بار نگاه کردم 130 نوشته !

    من چیکار کنم دیگه کلافه شدم .. هر چی میخرم اینجوری در میاد

    مادربردم giga ga-945gzm-s2 هست
    دو تا رم کینگ 512 دارم

    دیگه نمیدونم .. کمک کنید
     
  2. hossein61

    hossein61 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزیز ، بد نیست شما هاردتونو روی یه سیستم دیگه هم تست کنید.پاور سیستم شما چیه؟​
     
  3. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1

    پاورم aopen 400 وات ریل هست مدل FSP400-60PN
    خودم یه 160 ide دارم .. با اون مشکلی نداره ولی اینو نمیدونم چرا اینطوری کرد

    مادربرد رو هم یه هفتست گرفتم
    فروشنده دوستم هست .. گفت نشد یکی دیگه میاره
    به نظرتون مشکل از هارده یا سیستم من ؟
    پاورم هم تازه گرفتم
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    با برنامه مكس بلاست براي اين كار انجام بديد و از نسخه sp2 ويندوز xp استفاده كنيد
     
  5. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1

    اوکی مرسی
    ایکس پی من از اون معمولی هاست که سرویس پک دو رو بعدا نصب می کنم
     
  6. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    آقا دستت درد نکنه با یه ایکس پی با سرویس پک مشکلم حل شد

    راستی مکس بلاست نداشتم با خود اینستال ایک پی پارتیشن بندی کردم .. مشکلی که نداره ؟
    بعدا اذیت نکنه
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    نه مشكلي نيست
     
  8. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    هارد به هارد کردم حدود 80 گیگ ریختم توش
    ببینید همه چی نرماله ؟
    تازه ویندوز زدم و برنامه هم چیزی نصب نبود موقع تست

    این هارد های هیتاچی خوبن ؟

    این یه تست که تازه ویندوز زدم و دیفرگ نیست
    http://i9.tinypic.com/68bkqz7.jpg

    بعد از چند ساعت کار کشیدن و کپی و دیفرگ و ... البته درایو سی رو هنوز دیفرگ نکردم
    http://i12.tinypic.com/632yfd2.jpg

    زیادی داغ نمیشه ؟
     
  9. Akon

    Akon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    1
    لطفا یکی کمک کنه
    این هارد من موقع خوندن اطلاعات خش خش صدا میده .. صداش هم کم نیست
    موقع روشن و خاموش کردن دقت کردم یه صدای تق میده بعد روشن میشه و همینطور موقع خاموش شدن
    این صدا طبیعیه ؟
    یه راهنمایی بکنید من بدونم چیکارش کنم اینو
    دیگه خسته شدم