آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

مشکل با div و float

شروع موضوع توسط xerror ‏29 سپتامبر 2007 در انجمن CSS

  1. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    وقتی که برای مثال دو تا div توی هم بکار میبریم

    کد:
    <div>
    	<div></div>
    </div>
    و به div داخلی float:right; بدیم دیگه اون div داخل div اولی نیست

    کد:
    <div>
    	<div style="float:right;"></div>
    </div>
    این مشکل برای زمانیه که اگر div اول یک بکگراند داشته باشه دیگه برای div
    دوم اعمال نمیشه در کل چیزی از div اول برای div دوم اعمال نمیشه.
     
  2. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  3. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    مشکل من اینه
    باید div دوم داخل div اولی بشه، طبق توضیحی که در ادامه براش نوشتم
     
  4. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  5. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنونم از پاسختون
    یکی دیگه از دوستان هم این رو گفت
    میشه بگید این overflow کارش چیه؟
     
  6. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  7. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
  8. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    506
    محل سکونت:
    Home
  9. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    این روش:
    کد:
    <div style="overflow:auto">
    	<div style="float:left"></div>
        <div style="float:right"></div>
    </div>
    در ie6 مشکل داره :(
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه چیز بیخود !! با clear:both کلیرش کن شاید افاقه کرد !!
     
  11. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    یک چیز کلی بهت بگم یادت نره!! (به سبک شهر قصه!!)
    وقتی عناصر داخلی رو با css استایل بندی میکنی، دیگه کجای صفحه نوشتن اون عنصر میره به الویتهای بعدی. یعنی الزاماً اینطوری نیست اگر دو تا div داخل هم گذاشتی، این دو تا داخل هم بمونند.
    یک چیز دیگه هم بگم که آی ایی به طور کلی استاندارد های مخصوی به خودش رو داره و جناب مغرور خان (میکروسافت رو عرض میکنم!!) استاندارد جهانی رو کم تحویل میگیره.

    پس اولین پستت اگر غیر اون نتیجه میداد تعجب بر انگیز بود. نتیجه طبیعی اون اینه که دو تا div توی هم نباشند.

    اما در مورد این کد آخریت.
    اگر برای div اولی یک ارتفاع تعیین کنی، مشکلش در آی ایی هم برطرف میشه.
    HTML:
    <div style="height:۵۰px">
    احتیاجی هم به overflow نداره.
    به طور کلی تو اصلاً نیازی به این اوور فلو نداشتی!!
     
  12. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از پاسخت
    اگر می خواستم ارتفاع بهش بدم که همون اول مشکلش حل بود
    مساله اینه که این باید به صورت خودکار ارتفاش تنظیم بشه طبق مطالب همون div داخلی ها
    ok؟
     
  13. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا height:100%; ;کردم درست شد.
     
  14. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    506
    محل سکونت:
    Home
    براي ie6 به پايين دادن ارتفاع يا پهنا مشكل رو برطرف مي كنه تا اونجايي كه من مي دونم! ولي اگه پست قبلي من رو خونده بوديد مشكلتون كامل حل مي شد.

    اين هم چيزي كه شما لازم داريد:


    کد:
    .clearfix:after {
        content:"."; 
        display:block; 
        height:0; 
        clear:both; 
        visibility:hidden;
    }
    
    .clearfix {
    	display:inline-block;
    }
    
    /* mac hide \*/
    * html .clearfix {height:1%;}
    .clearfix {display:block;}
    /* mac hide */
    
    و بعد:

    کد:
    <div class="clearfix">
    	<div style="float:left"></div>
        <div style="float:right"></div>
    </div>
    براي دليل انجام اين كار ها به پست 8 مراجعه كنيد.
    تشكر.
     
    mohsensh74 از این نوشته تشکر کرده است.
  15. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    خیلی خوب شد.
    من اون لینک رو گذاشته بودم که سر فرصت بخونم بعدش یادم رفته بود!!!
    الان که گفتی دوباره یادم اومد.
    ایندفعه دیگه نمیبندمش که یادم نره.
    مرسی وحید
     
  16. xerror

    xerror Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2007
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    شرمنده
    زبانم زیاد جالب نیست:blush:
     
  17. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    506
    محل سکونت:
    Home
    بدتر از مال من كه نيست :blush:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak