آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با Mcafee update

شروع موضوع توسط rf ‏23 ژوئن 2005 در انجمن آنتی ویروس و فایروال

  1. rf

    rf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    119
    تشکر شده:
    4
    McAfee براي من اين ايميل رو زده:
    Dear Reza,

    In a month, your annual subscription for virus definition updates (DATs) for McAfee® VirusScan® 2004 expires. Before that happens, you should:

    * Renew your DATs for another 12 months. Or...
    * Upgrade to our new 2005 version of VirusScan with 12 months of DATs included.

    Only $29.99 after $20 mail-in rebate, McAfee VirusScan 2005/Version 9.0 is our best anti-virus protection ever for helping stop viruses, email worms and backdoor Trojans. Automatically. Every day. So you have less to worry about when you email, shop or bank online.

    Visit our Upgrade Center now to keep your anti-virus coverage uninterrupted.
    Sincerely,
    McAfee, Inc​
    و موقع update اين ارورر رو ميده:
    We are sorry but it appears that you are located in a country that we are unable to export to in accordance with United States law.

    If you believe there has been an error, please contact a customer service representative at www.mcafeehelp.com.

    It would be helpful if you could provide the information below in your problem report:
    • First Name
    • Last Name
    • Address
    • State/Province
    • Postal Code
    • Country
    • Email Address
    • IP Address

    چه بايد كرد؟
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    دوست عزيز تو ايران اين مشكل وجود داره و هيچ راه حلي هم نداره :)
     
  3. mohsenmx

    mohsenmx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    986
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    يه جاى خوب
    مک آفي IP هاي ايران رو بسته !
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ولي ميشه فايلهاي update اش رو جداگانه دانلود كرد. بايد برين قسمت bussiness users نه home users.
     
  5. mokhche

    mokhche کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,ilam
    ببين اگه ميشه لينك اون صفحه كه ميشه فايل هاي آپديت رو دانلود كرد بده :)
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. noisymind

    noisymind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,994
    تشکر شده:
    1
    خب چه کاریه!!
    وقتی به ایران سرویس نمیده :hmm: زور که نیست. یه آنتی ویروس دیگه :happy: :cool: ( ضمن اینکه به نظر من که
    McAfee اصلا به درد نمیخوره :hmm: :D
    norton
    zonealarm
    avg
    ....
     
  9. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    همين دو هفته پيش بود تو يه تاپيك كلي در مورد آپديت شدن و محاسن آنتي ويروسا بحث ميكرديم اون تاپيكم به دست توانمند فريد باحال احداث شده بود

    http://forum.persiantools.com/t19968.html
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    چي ميگي شما به ايران سرويس نميده؟ سرويس مجاني ديگه نميده وگرنه دانشگاه ما با McAfee قرارداد داره دو سال پيش يه نسخه اصلي شو خريدن ازش و الان هنوز هم اونا update هاشو ميگيرن.
    تازه اين سايتي كه گفتم اگه برين خيلي راحت ميتونين update هاشو دستي دانلود كنين.
     
  11. noisymind

    noisymind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,994
    تشکر شده:
    1


    خب منم منظورم سرويس مجانيش بود! نگرنه شما هم ميتونيد نسخه اصليشو بخرين!!! :D همونطور كه حتما! برا windows , Nero , office , ... کلی پول دادین!!!! :blush: ;) :f34r:
     
  12. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
    اين فايل DAT رو چيكار بايد كرد؟
     
  13. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    سلام ،


    ميبخشيد فضولي ميكنم ولي فكر كنم سرويس هاي رايگانش هنوز برقراره !

    من هم همين مشكل دوستمون رو داشتم ( من خودم Dedicated Leased Line دارم از مخابرات ايران و خب طبيعتا

    آي پي وليد هاي من هم توي Ripe Engine به اسم ايران ثبت شده) و هر موقع كه ميخواستم از خط خودم ، آپ ديت

    كنم مك آفي رو ، همين گير رو بهم ميداد كه شما از يه كشوري هستين كه نميشه به خاطر قوانين آمريكا به شما

    سرويس بديم. اما من يكي از دوستام Satellite Internet Service البته به صورت شخصي و نه عمومي، داره و

    اون اين مشكل رو نداشت! بعد كه تحقيق كردم ديدم آره مال قضيه همين detect كردن آي پي ويزيتور هستش

    كه به من اجازه نميده و به اون ميده . من هم ازش خواهش كردم كه يه اكانت رو سرورش بهم بده و من از اون

    موقع هر وقت ميخوام آپ ديت كنم ، LAN connection روي سيستمم Disable ميكنم و با dial-up وصل ميشم

    به سرور دوستم (كه خب طبيعتا آي پي وليد و غير ايراني ميگيره سيتمم در اين حالت) و بعدش خيلي راحت آپ ديت

    ميشه مك آفي روي سيستمم [​IMG] (خيلي جالبه كه اگه لن كانكشن رو غير فعال نكنم وقتي كه كانكت ميشم

    به سرور دوستم، با اينكه ارسال و دريافت ها از ديال آپ انجام ميشه ولي بازم به خاطر آي پي كارت شبكه

    گير ميده!! يعني حتما بايد غير فعال باشه تا اثري از آي پي ايراني تو كامپيوترم نباشه تا بشه آپ ديت كرد!!)

    ضمنا من از نسخه Professional 9.1 استفاده ميكنم.

    دانشگاه شما هم كه فرموديد ميشه آپ ديت كرد ازش ، من تصور ميكنم كه احتمالا آي پي هاش يا مال ايران

    نيست ، يا اگر هم سرويسش از داخل ايرانه ، آي پي هاش توي ripe به اسم ايران ثبت نشده.


    موفق باشيد
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    دانشگاه ما IP هاش به نام ايران ثبت شده اصلا اگه whois كنين اونو همه چي مشخص ميشه. http://www.aut.ac.ir
    ولي گفتم كه نسخه اصلي رو از McAfee خريدن واسه همين مشكلي براي update ندارن.

    اين فايل DAT معمولا يه يه فايل exe هست كه اونو اجرا ميكنين و آنتي ويروس شما رو Update ميكنه. فقط مواظب باشين كه فايل DAT مخصوص به ورژن آنتي ويروس خودتون رو اجرا كنين وگرنه ممكنه كه بعد از اجراي فايل DAT آنتي ويروس تون ديگه كار نكنه.
     
  16. GreenRoad

    GreenRoad فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    646
    تشکر شده:
    76
    اصلا احتياج نيست برنامه ي update بگيري, فقط يك از فروشنده يك cd macafee بگير و بگو ميخواهم update هم بشود.همين. :)
     
  17. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    و فروشنده هم حتما حاليش ميشه كه update يعني چي!! بابا اينجا ايرانه نه امريكا! يارو فروشنده سي دي رو ميده 500 تومان چه ميدونه كامپيوتر چيه چه برسه به update آنتي ويروس :lol:
    راهش هم فقط همونه كه گفتم.
     
  18. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    خداييش راس ميگي بعضياشون خيلي شوتن
    اسم آنتي ويروس مياري يهو ده تا سي دي نورتون ميريزن جلوت
    كارشون به بقيه برنامه ها هم نميكشه چه برسه به Mcafee ي كه آپديت بشه
     
  19. smohammadreza

    smohammadreza کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2005
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    با سلام.
    من قبلا براي آپديت دستي مك آفي فايل آپديتش رو از همين آدرس گرفته بودم اما وقتي كه اجراش كردم وسط كار پيغامي داد كه نشون مي داد كه قانونا نمي تونيد اين كار رو بكنيد!
    ضمنا 2 نوع فايل آپديت داره كه البته من هر 2 تا رو براي اطمينان گرفتم اما براي هر دو همين پيغام رو داد.