آژانس هواپیمایی
pop up

مشکل در جمع عدد با کوئری استرینگ

شروع موضوع توسط ma_christian ‏4 دسامبر 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    من یک متغیر دارم که مقدارش برابر زیر هست ...
    PHP:
    var id window.location.search.substring(1)
    من می خواهم این مقدار رو با عدد 1 (یک) جمع و تفریق کنم. با تفریق مشکلی ندارم ولی با جمع مشکل دارم ... برای مثال عرض می کنم اگر مقدار این کوئری استرینگ برابر با 3 باشه ، جمعش با یک میشه 31 :blink: درصورتی که من می خواهم 4 بشه.

    واقعا تعجب می کنم که چرا اینطور میشه​
     
  2. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    دوست عزیز در واقع شما دارین مقدار رشته ای رو با مقدار عددی جمع میکنین اونم میاد عدد رو تبدیل به رشته میکنه و به آخر رشته اول اضافه میکنه. فکر کنم اینجوری مشکلتون حل بشه.

    کد:
    var id = parseInt(window.location.search.substring(1));
    
     
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    بـــــــله ... آقا گویا مشکل همین بود ... واقعا لطف کردی ... مشکلم برطرف شد ...


    ممنون :)