آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در عکس Edit شده در Preview

شروع موضوع توسط hwt ‏15 جولای 2005 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    سلام اين عكس رو يه نگاه بندازيد !

    [​IMG]

    خوب عكس بزرگ در واقع كسي اديت شده ايه كه يكي از دوستان توي عكسهاي برتر گذاشته بود .
    عكس كوچيك در واقع بايد عين همون عكس باشه چون فقط preview رو بايد نشون بده ! اما همونطور كه ميبينيد
    عكس كوچيك خيلي متفاوت با عكس اصلي :blink:
    يكي به من يه توضيحي بده خيلي ممنون ميشم . من 3 روزه دارم ور ميرم با عكس اما نتيجه نگرفتم :(
     
  2. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    منظورت اينه كه توي preview ويندوز يه قسمتي از عكس واقعي معلوم نيست؟! [​IMG] [​IMG]
     
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فك كنم منظورش رنگهاي عكسن !
     
  4. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    اين چجورشه ديگه اصلا زمينه ها فرق مي كنند
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اگه دقت بكنيد عكس اصلي اصلا توش پرنده نيست ( عكس ‌preview ) اما اگر عكس رو با هر نرم افزاري باز كنيد ميبينيد كه 3 تا پرنده اون گوشه هستند . حالا فيلتر و رنگهايي كه روش اعمال شده جاي خود .
    من موندم اين preview كه توسط يه پلاگين برنامه acdsee نشون داده شده اطلاعات عكس اصلي رو از كجا در اورده [​IMG]
    راحتر بگم ! فرض كنيد شما يه عكس رو crop ميكنيد . 2 تا فيلتر هم روش ميزاريد . ويرايشش ميكنيد . بعدش كه عكس رو به صورت jpeg ذخيره كرديد . اين بياد و عكس اصلي رو به شما نشون بده [​IMG]
    البته فقط در ارتباط با اين عكس اينكارو كرده [​IMG] [​IMG]
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    شايد يه چيزي تو مايه هاي كش كردن باشه !

    ها؟

    ريستارت بكن يه بار !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    نه عزيز نيازي به خل شدن نيست كه ! درست ميشه ...

    راستي ,خودمونيم .. عناوين تاپيك هات بيشتر به گفتگوي آزاد ميخوره .
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    شرمنده [​IMG]

    حالا نظر شما چيه راجب اين ؟‌
     
  10. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    چي كش شده ؟!
    من ميگم فقط با اين پلاگين اينجوري نشون ميده . مال 1 2 روز نيست كه 3 هفته است من دارم مخمو كار ميگيرم [​IMG]
     
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اينجا همونطور كه از عكس معلومه preview ويندوز درست نشون ميده عكس رو. مشكل از preview اي هست كه acdsee نشون ميده.
    اين براي من يه چيز عاديه.
    من 2-3 سال پيش يه عكس داشتم كه به خاطر خراب بودن فلاپي با برنامه هاي recovery تونستن كپي اش كنم روي هارد. بعد كه بازش ميكردم عكس رو درهم برهم نشون ميداد .مثلا گوشه سمت راست بالا يه مربع كنده شده بود اومده بود گوشه سمت چپ پايين و رنگهاي بعضي از قسمتهاش سبز شده بود! ولي تو preview ويندوز عكس رو كاملا درست نشون ميداد (با سايز كوچيك - همون كه تو حالت thumbmail نشون ميده)
     
  12. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    مهدي جان مشكل خرابي preview نيست ! مشكل اينه كه داره عكس اورجينال بدون اديت رو نشون ميده [​IMG]
     
  13. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    شاید مشکل از کوکی ها ویندوز باشه ، با اجازه من عنوان رو ادیت میکنم .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    كوكي ؟ ربطتش چيه ؟
    ببينيد عكس اصلي رو من اصلا نديدم ها ! فقط تو preview نشون ميده . عكسي كه من ديدم همون عكسي كه بزرگش نشون داده شده .
     
  16. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    امکان داره عکس رو Upload کنید ؟
     
  17. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اينم از عكس
    من هميشه از acdsee 4 به خاطر اينكه يه پلاگين نصب ميكنه كه باعث ميشه با كليك رايت يه پيش نمايش از عكس ببينم استفاده ميكنم .

    مشكل منم با اين پلاگينه كه عكس رو اينجورش نشدن ميده :blink:
     

    فایل های ضمیمه:

  18. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    مهدي refresh Thumbnail رو زدي ؟
    بعضي وقتا عكسايي كه با Photo Impact اديت ميشه اينجوري نشون داده ميشن
     
  19. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اخه من اصلا عكس رو اديت نكردم كه .
    من عكس رو از اينترنت همنوطوري كه گذاشتم دانلود كردم .
     
  20. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  21. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب لابد حاج مهدي گير از همون پلاگين هستش خو!
     
  22. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    خوب من كه مشكلي ندارم عزيز . ميخوام ببيينم اون پلاگينه چجور اطلاعاتي از محتواي عكس داشته كه تونسته يه عكسي غير از چيزي كه بايد نشون بده رو نمايش بده