منتخب بازارچه

مشکل در نصب Test Drive Ultimate

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
سلام
من بازی TDU رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه . یه عکسم از این پیغام گذاشتم پایین ببینید .
 

فایل های ضمیمه

BENBANDU

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
620
لایک‌ها
2
محل سکونت
The Other Side
مشكل اينه كه درايو C شما جا به اندازه كافي نداره. اگه ميتوني جا خالي كني كه هيچي وگرنه يه راه حل ديگه داره اگه نتونستي بگو توضيح ميدم.
 

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 مارس 2007
نوشته‌ها
724
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
سعی کن تو یک درایو دیگه نصب کنی
ببین بار هم همین مشکل پیش میاد ؟
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
درایو c من 1.68GB جا خالی داره .
ضمنا تو یه درایو دیگه هم امتحان کردم بازم همین پیام رو میده .
گیج شدم . benbandu اگر راه دیگه ای دارید بگید ممنون می شم .
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
بابا یکی بیاد به داده من برسه . تو کفه این بازی موندماااااااا .
 

BENBANDU

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
620
لایک‌ها
2
محل سکونت
The Other Side
درایو c من 1.68GB جا خالی داره .
ضمنا تو یه درایو دیگه هم امتحان کردم بازم همین پیام رو میده .
گیج شدم . benbandu اگر راه دیگه ای دارید بگید ممنون می شم .
شما اينو كه ميگم امتحان كن:
Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows-->CurrentVersin

ProgramFilesDir رو modify كنيد و مثلا به جاي C:\Program Files رو به D:\Program Files تغيير بدين يعني از اين به بعد آدرس program Files شما D:\Program Files باشه.
بعد از نصب هم دوباره به حالت اول برگردونيد.
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
benbandu جان مرسی از اینکه هوامو داری ولی اینی هم که گفتی امتحان کردم بازم همون پیغام اومد .
فکر کنم browser این dvd مشکل داره هر مسیری می دی انگار می خواد بریزه تو همون درایو c .
عجیبه من خودم اولین باره همچین چیزی می بینم .
هیچ راه دیگه ای نیست ؟
 

lucky4ever

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 فوریه 2006
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
0
محل سکونت
0gravity
درایو هات FAT32 هست ؟ یه درایو رو NTFS کن بعد توی اون نصب کن درست میشه ... من این مشکل رو با پرینس 3 داشتم ... که با این کار حل شد ...
 

BENBANDU

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
620
لایک‌ها
2
محل سکونت
The Other Side
خوب منم آخه اين مشكل رو با Dreamfall داشتم از اون راه حل شد.
پيشنهاد lucky4ever هم امتحان كن اميدوارم درست شه.
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
درایوم رو با partition magic 8 انتی افس کردم ولی بازم مشکل پا برجاست .
 

BENBANDU

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
620
لایک‌ها
2
محل سکونت
The Other Side
پس آخرين راه خالي كردن درايو C ميباشد.
يا اينكه با همون پارتيشن مجيك حجمش رو زياد كني.

راستي همه درايوهات رو NTFS كن. ويندوز 98 يا ME كه نميخواي استفاده كني، تازه امنيت NTFS هم خيلي بيشتره.
 

Radian

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,716
لایک‌ها
0
محل سکونت
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا بهترین راه آزمایشه ! یه DVD از یکی از دوستانت بگیر ! یا کلا یک DVD دیگه ...

و اونو نصبش کن ! اگه شد که اشکال از DVD شماست و کسی که self-installer رو نوشته اشتباه کرده ...

و اگر اونهم نشد اونوقت مشکل یه خرده هم چین اساسی تره ...

این که اینهمه کار نداره ! بنده خدا رو بی خودی گیج میکنید !
 

BENBANDU

Registered User
تاریخ عضویت
25 سپتامبر 2006
نوشته‌ها
620
لایک‌ها
2
محل سکونت
The Other Side
شما به تبديل فرمت از FAT32 به NTFS و edit يه string value ميگين اينهمه!! كار؟؟ آخه كي با اين كارا گيج شده؟؟ o_O
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
با dvd های دیگه امتحان کردم اونا مشکلی نداشتن .
 

starboy_amir

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
0
محل سکونت
gachsaran
batman007 عزیز شما که میگین نتیجه رو بزار پس چرا نمیاید یه جوابی بدید .
بابا هیچ کی نیست یه جواب قانع کننده به ما بده که اشکال از چیه ؟
 
بالا