مشکل در نصب Test Drive Ultimate

شروع موضوع توسط starboy_amir ‏21 مارس 2007 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    سلام
    من بازی TDU رو وقتی می خوام نصب کنم بی خود میگه که فضا به اندازه کافی وجود نداره در حالیکه درایوم فضا داره
    این بازی تو یه dvd بود که از سرزمین رایانه گرفتم. اگه کسی می دونه این چه مرگشه کمک کنه . یه عکسم از این پیغام گذاشتم پایین ببینید .
     

    فایل های ضمیمه:

    • tdu.JPG
      tdu.JPG
      اندازه فایل:
      109.3 KB
      نمایش ها:
      29
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    مشكل اينه كه درايو C شما جا به اندازه كافي نداره. اگه ميتوني جا خالي كني كه هيچي وگرنه يه راه حل ديگه داره اگه نتونستي بگو توضيح ميدم.
     
  4. _Love_Coder_

    _Love_Coder_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    716
    تشکر شده:
    111
    محل سکونت:
    تهران
    سعی کن تو یک درایو دیگه نصب کنی
    ببین بار هم همین مشکل پیش میاد ؟
     
  5. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    درایو c من 1.68GB جا خالی داره .
    ضمنا تو یه درایو دیگه هم امتحان کردم بازم همین پیام رو میده .
    گیج شدم . benbandu اگر راه دیگه ای دارید بگید ممنون می شم .
     
  6. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    بابا یکی بیاد به داده من برسه . تو کفه این بازی موندماااااااا .
     
  7. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    شما اينو كه ميگم امتحان كن:
    Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows-->CurrentVersin

    ProgramFilesDir رو modify كنيد و مثلا به جاي C:\Program Files رو به D:\Program Files تغيير بدين يعني از اين به بعد آدرس program Files شما D:\Program Files باشه.
    بعد از نصب هم دوباره به حالت اول برگردونيد.
     
  8. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    benbandu جان مرسی از اینکه هوامو داری ولی اینی هم که گفتی امتحان کردم بازم همون پیغام اومد .
    فکر کنم browser این dvd مشکل داره هر مسیری می دی انگار می خواد بریزه تو همون درایو c .
    عجیبه من خودم اولین باره همچین چیزی می بینم .
    هیچ راه دیگه ای نیست ؟
     
  9. lucky4ever

    lucky4ever کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    155
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    0gravity
    درایو هات FAT32 هست ؟ یه درایو رو NTFS کن بعد توی اون نصب کن درست میشه ... من این مشکل رو با پرینس 3 داشتم ... که با این کار حل شد ...
     
  10. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    خوب منم آخه اين مشكل رو با Dreamfall داشتم از اون راه حل شد.
    پيشنهاد lucky4ever هم امتحان كن اميدوارم درست شه.
     
  11. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    درایوم رو با partition magic 8 انتی افس کردم ولی بازم مشکل پا برجاست .
     
  12. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    پس آخرين راه خالي كردن درايو C ميباشد.
    يا اينكه با همون پارتيشن مجيك حجمش رو زياد كني.

    راستي همه درايوهات رو NTFS كن. ويندوز 98 يا ME كه نميخواي استفاده كني، تازه امنيت NTFS هم خيلي بيشتره.
     
  13. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    ok
    به هر حال ممنون
     
  14. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    آقا بهترین راه آزمایشه ! یه DVD از یکی از دوستانت بگیر ! یا کلا یک DVD دیگه ...

    و اونو نصبش کن ! اگه شد که اشکال از DVD شماست و کسی که self-installer رو نوشته اشتباه کرده ...

    و اگر اونهم نشد اونوقت مشکل یه خرده هم چین اساسی تره ...

    این که اینهمه کار نداره ! بنده خدا رو بی خودی گیج میکنید !
     
  15. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    راستی خبرش رو اینجا بزار حتما ... ممنون
     
  16. BENBANDU

    BENBANDU Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    621
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    The Other Side
    شما به تبديل فرمت از FAT32 به NTFS و edit يه string value ميگين اينهمه!! كار؟؟ آخه كي با اين كارا گيج شده؟؟ o_O
     
  17. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    با dvd های دیگه امتحان کردم اونا مشکلی نداشتن .
     
  18. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    batman007 عزیز شما که میگین نتیجه رو بزار پس چرا نمیاید یه جوابی بدید .
    بابا هیچ کی نیست یه جواب قانع کننده به ما بده که اشکال از چیه ؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی