آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در هاست Bandwidth Limit Exceeded

شروع موضوع توسط avan ‏20 فوریه 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    سلام دوستان.
    سیستم سایت من وردپرس هست.
    پهنای باند ماهانه هم 30 گیگ/

    تا 2روز پیش 16 گیگ ازش رفته بود ولی الان صبح اومدم دیدم سایتم قطع شده و پهنای باندش تموم شده و 30 گیگ به آخرش رسیده.

    آخه چطور ممکنه !؟

    509 Bandwidth Limit Exceeded


    The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
     
  2. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
  3. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    ای بابا.
    چرا آخه؟
    کی و چرا حمله کردن !؟
     
  4. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
    چیز عجیبی نیست به همه سایت ها حمله میشه باید همیشه خودتون حواستون به ip های کشورهای دیگه باشه و اگر دیدید یک ip بخصوص داره زیادی bandwidth مصرف می کنه از طریق ip deny manager دسترسیش رو قطع کنید.
     
  5. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    دقیقاً دیروز برای من همین مشکل بوجود اومد!
    من فقط رپید لیچ نصب هستش روی هاستم و 8 گیگ بیشتر از پهنای باندم نرفته بود که دیروز دیدم از 50 گیگ پهنای باندم که 8 تاش رفته بود شده 45گیگ!!!
    پشتیبانی هم که از هاست شرکت خودمون گرفته بودم بچه ها گفتن کسی از رپید لیچت استفاده کرده! در صورتی که حواسم بوده. به هر حال ما هم نفهمیدیم چی شد! اما 50 گیگ پهنای باندم در عرض دیروز پرید!
     
  6. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    آقا دیروز صبحی این ایمیل برای من اومد:

    نکنه از اینه؟ ها؟ (من نفهمیدم چی میگه)

    We would like to get your website on first page of Google.

    All of our processes use the most ethical "white hat" Search Engine Optimization techniques that will not get your website banned or penalized.
    Please reply and I would be happy to send you a proposal.
    [email protected]

    چی میگه؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    این بابا می گه ما دوست داریم که وب سایت شما در نتایج صفحه اول گوگل بیاد.
    برای همین می گه که می تونن راهکارهایی بدن تا بدون بسته شدن سایتت و هیچ مشکلی این اتفاق بیوفته!!
    بعد گفته اگر مایلی باهاشون تماس بگیر.
    100% چرت گفته یارو و مشخص هستش که اسپم هستش و اینکه مشکل پهنای باندت از این باشه رو نمی دونم.
     
  9. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    آه راست میگی.
    من گفتم شاید از لج اینکارو کرده.

    آره حدس میزدم اسپم باشه.

    ممنون.

    Ddos به کل سرور میشه یا به یه سایت خاص؟
     
  10. Mahdy2021

    Mahdy2021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,831
    تشکر شده:
    77
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    جالبه!

    پس این اتفاق خنده دار سراسری هست. من احتمال میدم cPanel یه اشتباهی کرده
    من از پرشین تولز هاست نگرفتم و جایی که من گرفتم اصلا در ارتباط با پیتی نیست ولی ...

    2 روز پیش پهنای باند من 12 گیگ بود!!! امروز دیدم زده 30 گیگ :blink:
     
  11. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    مهدی جان الان من سایتم باز شد خیلی سریع (دستت سرویس دهنده درد نکنه)

    الان دارم log-ها رو و BW رو توی CPanel چک میکنم اصلا چیز غیرعادی نمیبینم.....

    دارم دیوانه میشم دقیقا 4شنبه شب 16.5 گیگابایت از 35 گیگ بودش ولی الان شده 35 گیگ تموم شده
    روز 18, 17, و 19 و امروز رو هم که چک میکنم میبینم خیلی عادی بوده...... یعنی 1.5 تا 2 گیگ BW رفته...

    آخه باید مثلا یه روزی رو از این 17 و 18 و 19 feb رو مثلا یه 10 گیگابایت باید میرفت.!!!!!!!!!

    خیلی عجیب و غربیه.......
     
  12. panizgraphic

    panizgraphic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    233
    تشکر شده:
    5
    سلام دوستان این اسپم هست واسه خیلی ها میره از جمله من!
    جو گیر نشید ، سایت رو به باد بدید . :دی


    احتمال زیاد همون حمله بوده- bw killer بوده ، پشتیبانی بگو برات باید ردیف کنه
    بگو هاستتو یه چک کامل بزنه که چیزی آپ نکرده باشن ، موفق باشید
     
  13. Profession@l

    [email protected] همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2007
    نوشته ها:
    2,837
    تشکر شده:
    311
    محل سکونت:
    Sky
    این رو که گفتید شک کردم با این حال ماله خودم رو چک کردم چنین مشکلی ندارم شما به هرحال یا همونه که گفتم یا یک اسکریپتی دارید که خیلی پهنای باند مصرف می کنه.
    یک بار هم از نظر ویروسی بودن چک کنید کل سایت رو.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    اگر چیزی آپ بشه توی BW مگه ثبت نمیشه !؟
     
  16. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    آخه اینم باید به مرور کم بشه.
    به 80% که میرسید پهنای باندم خودش ایمیل میداد که الان 80% رفته الان 85 تا الان 90 تا الی آخر.

    ولی الان یک دفعه تموم شده.... حداقل توی مثلا 2 روز.... بعدش من این 2 روز رو دارم چک میکنم باید پهنای باند یه تکون اساسی میخورد.... ولی خیلی عادی هست.......!!!!!!!!
     
  17. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    الان دیدم 45گیگ پهنای باند رفتم شده 23گیگ!! شما هم ببین شاید اوکی شده باشه.
    گویا cpanel قاطی کرده.
     
  18. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    نه سرجاشه.
    Monthly Bandwidth Transfer 34486.03 / 40960 MB
     
  19. recordgraphic

    recordgraphic کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2010
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اهواز
    اگه می تونی موویبل تایپ (MT) رو بجای وردپرس استفاده کن
    مذیت های زیادی نسبت به وردپرس داره ، کمتر هم پهنای باند استفاده می کنه به خاطر ساختاری که داره
     
  20. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    الان دارم به این نتیجه میرسم که از وردپرس نبوده.
    دوستای دیگه هم که این مشکل رو داشتند فکر کنم وردپرس ندارن
     
  21. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    من روی هاستم که 20 گیگ پهنای باند هم داره و نهایتش بخوام روزی 1000 تا هیتس داشته باشم ، فارسی کامرس نصب کردم ولی چند روز پیش پهنای باندم به صورت عجیبی لبریز شد
    با پشتیبانی صحبت کردم گفت 5 گیگ اضافه میکنم!
    امروز دوباره پهنای باند تموم کردم
    واقعا دیگه خسته شدم

    راستی در رابطه با ایمیل

    واسه من هم این ایمیل اومد! ولی این ایمیل اسپم نیست! بلکه دستی نوشته میشه! و هر چی هست زیر سر همین هاست!
    حالا از روی چه حسابی میگم دستی نوشته شده؟
    فارسی کامرس هیجاش فارسیه ! درست؟
    یکی رفته از قسمت تماس با مای سایت دو بار این ایمیل رو فرستاده!


    From:
    "Joseph Swanson" <[email protected]>
    SEO Services

    We Would like to get your website on first page of Google.

    All of our processes use the most ethical "white hat" Search Engine Optimization techniques that will not get your website banned or penalized.
    Please reply and I would be happy to send you a proposal.




    ------


    From:
    "Donna Gabriel" <[email protected]>

    SEO

    Do you wish you could increase your online leads?

    Getting a GUARANTEED 1ST PAGE GOOGLE RANKING is easier and more cost-effective than you might think.
    We have helped a lot of businesses thrive in this market and we can help you! Simply hit reply and I’ll share with you the cost and the benefits See you at the top!



    --


    چی کار باید بکنیم؟
    من از دایرکت ادمین استفاده میکنم! نمیتونم آی پی بن کنم!
    چی کار کنم؟
     
  22. panizgraphic

    panizgraphic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    233
    تشکر شده:
    5
    اوه اوه وردپرسه؟
    منم یه وردپرس داشتم دیوونه بود :دی 5-6گیگ میخورد روزانه وقتی دادم درستش کردن شد 1 تا 1.2 گیگ در روز :دی
    خودمم نفهمیدم حقیقت از چی بود دادم طراحم ردیف کرد