آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در : wordpress3.0 و Network ( Multisite )

شروع موضوع توسط han! ‏21 ژوئن 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. han!

    han! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2008
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام

    همونطور که میدونید یکی از امکانات جدید وردپرس 3.0 MultiSite هست ! ( همون Wordpress MultiUser تقریبا ! )

    یه سری مشکل وجود داره ! ... دنبال کسی میگردم که این مورد رو فعال کرده باشه ....

    http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

    بعد از طی مراحل لینک بالا ! ... سایت جدید ( تقریبا میشه گفت ساب دامین ) که ایجاد میکنم ... باز نمیشه !


    test.example.com رو مثلا ایجاد میکنم ! ... ولی باز نمیشه ! ... مشکل از کجاست ؟!
     
  2. han!

    han! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2008
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    کسی از این WP3.0 استفاده نکرده /!؟
     
  3. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    Wildcard Subdomains
    Subdomain sites work with the use of wildcard subdomains. Some shared webhosts may not support this. You need to check with them before you do anything.
    In the DNS are of your web hosting account, add a subdomain with a value of *.

    If you are on a VPS or dedicated and have access to the server, you also need a wildcard record in the vhost entry for that web account. This is in the etc/conf/httpd/httpd.conf file in Apache.

    ServerAlias *.yourdomain.com.
     
  4. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    باید wildcard فعال شده باشه. دسترسی به سرور دارید یا از هاست اشتراکی استفاده میکنید؟
     
  5. han!

    han! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2008
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    شما مطمئنی همینه ؟! .... خودم نمیتونم DNS ها رو دستکاری کنم ! ... باید به صاحب هاست بگم !!!
     
  6. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    من یک بار نصبش کردم ، به شیوه آزمون و خطا درست مثل میمونی که می خواد یه موز رو برداره:p
    *.yourdomain.com رو که ساختی؟
    من این رو تست کن ؟
    ping 13413123.yourdomain.com اگر مشخصات با درست اومد یعنی قعاله
    این عددی که نوشتم یه عدد فرضی ، یعنی تو نباید این ساب دامین رو ساخته باشی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. han!

    han! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2008
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    منظورت رو نمیفهمم ؟! ... یه test.example.com درست کردم ! ... که باز نمیشه ! ... مثل این میمونه که اصلا دامنه ای که ثبت نشده رو بخوای باز کنی ! ... ( مثلا اینو بخوای باز کنی ! : http://www.abexampleab.com )

    ولی example.com.* رو چطور باید بسازم ؟!!!

    نیومد ! ... انگار اصلا وجود نداره ! ...
     
  9. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    برو وارد صفحه که ساخت subdomain در کنترل پنل هاستت
    بعد به جای نام فقط * رو وارد کن
    بعد ping 1241224.example.com بزن
    حالا اگر مشخصات پینگ example.com اومد فعاله ، ماله هاست من که فعال بود ولی اگه نبود باید بهشون بگی بعضی وقت ها لوس میشن بهونه میارن فعال نمی کنن
     
  10. han!

    han! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2008
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    دستت درد نکنه ! ... فعلا اوکی شد !!!

    خیلی ممنون

    * فقط یه چیزی : این subdomain که درست کردم آدرس Document Root رو public_html گذاشتم ! ... موردی نداره که ؟!
     
  11. aryandc

    aryandc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    18
    تا انجا که من می دانم نه چون فقط یه دستور برای فعال کردن wildcard
    به هر حال موفق باشی:cool: