سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشکل فارسی نوشتن در asp.net

شروع موضوع توسط m_amiri ‏12 مارس 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. m_amiri

    m_amiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    من یه صفحه با asp.net ساختم که در حالت design مشکلی نداره ولی بعد از upload فونت های اون به هم می ریزه
    در ضمن من از win XP استفاده می کنم

    ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه

    -------------------- خیلی فورییییییییییییییییییی ------------------------------
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
    فونتها بهم ميخوره يا فارسيش خراب ميشه؟
    آدرس صفحه چيه ؟
     
  4. m_amiri

    m_amiri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    فارسیش به هم می خوره
     
  5. shobeir

    shobeir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2003
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    1
    از اين چيزا بالاي صفحه زدي ؟

    <"meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
     
  6. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    من همين مشكل رو دارم قربون كسي كه جواب بده! آره قربونش!
     
  7. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    بايد با Econding صفحه رو Save كنيد!
    اگر هم حل نشد بايد به روش هاي ناجوانمردانه مثل Localization متوسل بشيد!!!
     
  8. alphi

    alphi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    306
    محل سکونت:
    tehran
    دوست عزیز سلام مشکلی که شما میگی اگه درست فهمیده باشم وقتی پيش مي ياد كه صفحه رو اپلود مي كني
    همون صفحه روي سيستم خودت درسته
    اگه اينه كه بايد موقع تمام شدن كارت توي مد html بري و از منوي file گزينه save as رو بزني بعد صفحه مورد نظر رو با گزينه ويد سيگنيچر save كني اون وقت روي سرور هم درست مي شه حتما بايد توي مد html باشي. :rolleyes:
     
  9. moh3en

    moh3en کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    سلام
    دوست من اين مشكل درست زماني پيش مي اد كه شما صفحه رو به صورت يونيكد شده ذخيره نكردي. از اونجايي كه اين اي اس پي دات نت يه كمي زبون آدمي زاد حاليش نميشه بايد يه جور ديگه بهش حالي كني كه صفحه رو يونيكد كنه.
    براي اينكار فرم هاي وبي رو كه درست كردي به اين ترتيب ذخيره كن مشكلت حل مي شه:
    از منوي فايل روي گزينه save as... كليك كن.
    توي پنجره اي كه باز مي شه كنار دكمه save يه فلش كوچولو هست.
    روي اون كليك كن.
    يه پيغام مي‌ده كه يه سري كركتر نامفهوم يونيكدي تو صفحه پيدا شده. مي‌خواي save كني يا خير؟ كه روي گزينه‌ي Yes كليك كن.
    بعدش هم يه پيغام ديگه مي‌اد كه نوع يونيكد بودن صفحه رو ازت مي‌پرسه.
    اونجا هم از بين گزينه‌ها، گزينه‌ي save utf-8 (with signathure) رو انتخاب كن. البته تو ي اين قسمت آخر مطمئن نيستم اسپلش همين باشه. اما اگه اين راه‌ها رو تست كني حتما صفحه‌ت بدون مشكل و به صورت يونيكد ذخيره مي‌شه
     
    starshine از این نوشته تشکر کرده است.
  10. nkm

    nkm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 مارس 2003
    نوشته ها:
    160
    تشکر شده:
    0
    اول تو قسمت regional تب آخر بايد اون قسمت not unicode رو فارسي بزاري
    بعد بالاي صفحه اينورو اضافه كن

    کد:
     
     <head>
    	<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
     </head>
    
    
     
  11. BagherSol

    BagherSol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2010
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    بالاخره بعد از 2-3 روز دست و پا زدن جواب مشكلم رو از moh3en گرفتم. 100% كار ميكنه. بي نهايت تشكر
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی