آژانس هواپیماییexchanging

مشکل مهمی دارم

شروع موضوع توسط Designerman ‏7 ژانویه 2006 در انجمن شبکه

  1. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    سلام به همه دوستان
    مشکل من اینه که نمی تونم با Hyper Terminal به کامپیوتری وصل شم. هیچ ارتباطی برقرار نمی شه. از هر دو طرف امتحان کردم. همه چیز رو چک کردیم. ولی وقتی روی Wait for a call می زارم انگار نه انگار. چیکار باید بکنم. اشکال از کجا می تونه باشه ؟
    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که آیا از طریق Hyper terminal میشه بازی کرد ؟؟
     
  2. alvan

    alvan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    1
    به نظرم نیازی به Hyper Terminal نیست. اینجا رو بخون شاید مفید باشه.
     
  3. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خط ها و مودم درست وصل شدن ؟
     
  4. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فايروال ويندوز رو خاموش كن يا اگه خاموش نمي كني ، يه rule جديد بهش اضافه كن كه اجازه عبور huper terminal رو بده.
     
  5. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    من با استفاده از Incoming Dial-Up Connection تونستم به کامپیوتر دوستم وصل بشم
    ولی فقط اون به من وصل می شه و من نمی تونم این کار رو بکنم. البته این برای من خوبه :D :blush:
    ولی برای بازی باید چی کار کرد. چه جوری IP بدم. لطف کنید یه توضیح مختصری برای من خنگ بدین که وفهمم.
    با این روش آیا میشه تبادل اطلاعات و فایل کرد ؟ اون رو بفرمایید.
    از همگی ممنونم :blush:
    از دوست عزیزم الوان هم ممنون برای آموزش Incoming Dial-Up Connection
     
  6. ghasempouri

    ghasempouri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    1
    1- مودمتان نصب است؟ روی Com چند؟ Com1 یا Com2 یا .... سالمه یا اصلا میتونی با اون به ISP کانکت بشی؟
    2- سپس هایپرترمینال را راه بیندازید. راحت تر اینکه در منوی RUN واژه hypertrmرا تایپ کنید
    3- از شما نامی را بعنوان اسم کانکشن می خواهد که به دلخواه وارد کنید
    4- شماره تماس را وارد کنید. اگر مقصد کد داشت با کد شهر. سپس شماره پورت مودم را در مقابل Direct to COM بنویسید
    5- مابقی فیلدها را به همان صورت دیفالت قرار دهید
    6- در قسمت Port Settings نیاز به دستکاری خاصی نداریم

    و اما....
    فایروالها را آزاد بگذارید. اگر از NIS یا McAfee استفاده میکنید امکان دسترسی به سیستم ها چگونه است؟
    آیا دو ویندوزه هستید؟ آیا با ویندوز 98 هم تست کردید و نشد؟

    در صورت برقراری تماس منتظر یک ترانسفر در حدود 3 تا حداکثر 3.5 کیلو بیت در ثانیه باشید. اگر کمتر هم بود زیاد تعجب نکنید. این مسئله یعنی ترانسفر فایل شدیدا به وضعیت خطوط فیزیکی تلفن شما بر میگردد
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    بازی رو چیکار کنم
    IP از کجا بیارم
    یه کم توضیح بدین
     
  9. ghasempouri

    ghasempouri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    1
    سلام دوباره. الان داستان فرق کرده. اگر هدف اجرای Game Net در منزل است باید گفت این یکی از هزاران هزار فعالیت قابل اجرا تحت شبکه است. معمولا از بازی کانتر استریک برای نصب در منزل استفاده می شود که در حدود کمتر از 500 مگا است در تمام گیم نت ها کم و بیش از این بازی استفاده می شود. به قول بعضی ها عملیاتی و اکشن. توصیه میکنم اول آنرا تهیه کنید و نصب کنید. سپس به ترتیب سولات طرح شود. می ترسم اگر بیشتر در این مورد نوشته شود مدیر این قسمت آقا کوروش تذکر بدهند که چرا با بخش بازی ها قاطی زدم.
     
  10. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    از طریق این سیستم چه جوری می شه تبادل اطلاعات کرد ؟
    مخلص آقا کوروش هم هستیم :blush: :blush: :happy:
     
  11. ghasempouri

    ghasempouri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    1
    متوجه منظورتان نشدم. ممکنه واضح تر بفرمایید؟
     
  12. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    یعنی میشه فایل فرستاد ؟
     
  13. ghasempouri

    ghasempouri کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    1
    اگر منظورتان ارسال فایل از طریق HyperTerminal است. خب بله. این بعنوان یک کاربرد اولیه در اتصال دو سیستم می باشد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right