مشکل موقع آپلود عکس تو وردپرس

شروع موضوع توسط mohammad619619 ‏1 ژانویه 2013 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    دوستان من با یه مشکلی تو وردپرس موقع آپلود عکس مواجه میشم.

    خیلی کاربلد نیتم خواهشا کمک کنید.

    متن ارور موقعی که میخوام عکس آپلود کنم: امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2013/01 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Essin

    Essin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2010
    نوشته ها:
    886
    تشکر شده:
    267
    محل سکونت:
    Internet
    سلام
    پرمیشن پوشه wp-content رو 755 بزارید
    برید داخل cpanel بعد برید تو فایل منیجر از اونجا میتونید پرمیشن رو تغییر بدید
    موفق باشید
     
  4. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    ظاهرا مال من دایرکت ادمین هستش.

    به مدیر سرور میگم گفتش مشکل از cms هستش.

    یه چیزه دیگه وردپرس رو خودم نصب نکردم همونی که ازش خریدم نصب کرده...
     
  5. ahangha89

    ahangha89 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2010
    نوشته ها:
    2,062
    تشکر شده:
    398
    دایرکت ادمین و سی پنل تفاوتی از این نظر ندارن
    یا پرمیشن فولدر wp-content مشکل داره یا به احتمال بیشتر پوشه uploads پرمیشنش مشکل داره باید تغییر بدید به عددی که دوست قبلی گفتن
     
  6. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    چطوری باید عددشو عوض کنم؟؟

    من وردپرس رو نصب نکردم.

    گفتم که همونی که ازشون خریدم نصب کرده.

    نمیدونم چطوری عدد رو عوض کنم؟؟؟
     
  7. Essin

    Essin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2010
    نوشته ها:
    886
    تشکر شده:
    267
    محل سکونت:
    Internet
    شما با زدن این آدرس YourDomain.com:2222 میتونید وارد دایرکت ادمین بشید
    بعد برید قسمت مدیریت فایل و از اونجا پرمیشن پوشه رو روی 755 بزارید
    موفق باشید
     
  8. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    میشه دقیقا بگن کدوم پوشه رو؟؟؟

    من هرکاری میکنم درست نمیشه
     
  9. Essin

    Essin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2010
    نوشته ها:
    886
    تشکر شده:
    267
    محل سکونت:
    Internet
    پست قبلی گفتم
     
  10. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    گذاشتم ولی هنوز ارور میده
     
  11. mohammad619619

    mohammad619619 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    550
    تشکر شده:
    469
    محل سکونت:
    تهران
    درست شد ولی نه به اون راهی که شما گفته بودین.

    اول از همه باید ازتون تشکر کنم. ممنون بابت راهنماییاتون.

    فایل آپلود پوشه برای 2013 نداشت. باید پوشه واسسش میساختم.

    حالا دیگه درست شد.

    بازم ممنون.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون