آژانس هواپیماییexchanging

مشکل نصب Win X64 بر روی هارد SATA RAID

شروع موضوع توسط SonyStyle ‏20 سپتامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    سلام!
    من میخواستم رو این سیستمم XP X64 نصب کنم، بعد یه مشکل اساسی دارم! :( :wacko:
    قضیه اینه که Hard من Raid هستش، موقع نصب Windows معمولی، اون اول F6 می زنم و دیسکت درایور RAIِD رو Load میکنم و Hard شناسایی میشه و Win نصب میشه!! :D :happy:
    حالا سر Win X64 گیر کردم!! دیسکت Driver X64 ندارم!! :hmm: :( بعد خب Hard هم نمیشناسه، نمیتونم Win بریزم!! چیکار کنم من؟؟؟ کسی تاحالا به مشکل من خورده؟؟ :blink:

    <شرمنده! من جای بهتری برای این Thread نیافتم!! :blush: یزرگان اگه جای بهتری میشناسن، زحمت انتقالش رو هم بکشن! :happy: >
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوست عزيز چيپست مادربردت چيه؟

    ميتوني بري سايت شركت سازنده چيپست يا مادربردت و دانلودش كني
     
  3. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    چیپست من NF4U هستش! (تو Signature هم بود! :happy: ) ولی خب تو سایت nvidia چیزی پیدا نکردم! :( یعنی فقط یه درایور داره که اونم مال وقتیه که XP رو نصب کردی!! برای دیسکت چیزی نداره! :hmm: به هر حال ممنون! :happy:
     
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    مطمئني نصب نمي شه ؟ يعني گير ميكنه ؟
     
  5. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    خب اگه از دیسکت درایورش رو Load نکنم که اصلا hard رو نمیشناسه!! بعد error میده که هیچی hard نداری، نمیتونم install کنم Win رو! :(
    قبلا که چیپست مین بورد VIA KT800 بود، دیسکتش تو اینترنت بود... ولی برای nForce4 هرچی گشتم چیزی نیافتم! :( :( :(
     
  6. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    آخه منم مادربردم چیپ تو رو داره . اصلا درایور نمی خاد و خود وین راحت نصب میشه . مثل اینکه هاردت رو روی raid وصل کردی . جاشو عوش کن ببین درست نمیشه ؟ هشت تا ساتا داری ؟ نه ؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<

    خب شما hard ات فرق داره! شما یه Sata تک دارین! من 2تارو RAID 0 کردم! تا Driver برای RAID ندی به XP، نمیشناسه RAID رو. جارو عوض کنم هم تاثییری نداره... 8تا هم ندارم بابا!:blink: همش 4تا ! اون 8تایی ها فکر کنم یه چیپست Silicon Image هم دارن که اونم 4تا دیگه SATA میده.... :D
     
  9. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    خوب چه اصراری داری که RAID باشه ؟ برام جالبه
     
  10. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    اولا که خب 2تا hard خریدم برا چی؟؟ برای اینکه RAID کنم سرعتم بره بالا (RAID 0) بعدم که اگه از RAID بودن درش بیارم که همه ی 250GB اطلاعات رو hard ام میپره که!!! :hmm: اونارو که نمیشه بیخیال شم!! :(
    حالا این مشکل رو یه جوری حل کردم! (خودم فایل هاشو یافتم، Copy کردم تو فلاپی! :happy: )
    ولی الان یه بدبختیه دیگه پیش اومده! :hmm: ! ویندوز که load اش تموم میشه، سیستم reset میشه!! کسی می دونه مشکلش کجاس؟ :wacko: