مشکل و یا دردسر با کد Private Sub Form_Load()

شروع موضوع توسط MrSharif ‏3 مارس 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. MrSharif

    MrSharif Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام من تازه عضو شدم و واقعا با مطالبی مه گذاشتیت حال کردم
    گذشته از اینها من یک مشکلی دارم که نمیتونم حل کنم
    در این قسمت Private Sub Form_Load() من یک کد دارم Private Sub Form_Load()

    For i = 1 To 100
    Load sock(i)
    Next i
    End Sub
    که میخوام یک کد دیگر به این صورت بذارم برای اسکینPrivate Sub Form_Load()


    Skin1.LoadSkin App.Path + "\" + "B-Studio.skn"
    Skin1.ApplySkin Me.hWnd
    End Sub

    ولی نمیتونم و وقتی هم میزارم ایراد میگیره و وقتی فایل هارا با هم ترکیب میکنم به این صورت Private Sub Form_Load()

    For i = 1 To 100
    Load sock(i)
    Next i

    Skin1.LoadSkin App.Path + "\" + "B-Studio.skn"
    Skin1.ApplySkin Me.hWnd
    End Sub

    من با exe کردن برنامه مشکل دارم ارور هست 432 ران تایم
    و وقتی برنامه را جدا میکنم و برای هر کدام Private Sub Form1Load()
    و Private Sub Form2Load() باز هم کد عمل نمیکنه

    لطفا راهنمایی کنید
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. MrSharif

    MrSharif Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام

    دوستان عزیز هیچ کدوم از شما نیست به من کمک کنه؟
     
  4. MrSharif

    MrSharif Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    یعنی هیچ کس نیست جواب مارو بده
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    حوب خستيد به نظر مي ياد اين اسكين ساز شما و يا برنامه شما از dao يا Data access object استفاده ميكنه .
    براي اطلاهات بيستر به اين صفحه مراجعه كنيد

    http://www.racelinecentral.com/VBruntime_errors.html

    اميدوارم كمك كنه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی