آژانس هواپیمایی

مشکل کارکردن کد در ویندوز ویستا

شروع موضوع توسط Romain_Gary ‏12 نوامبر 2007 در انجمن PHP

  1. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    سلام من سرور زامپ نصب کردم و مثلا وردپرس روش نصب شد و کار کرد ولی کد هایی که قبلا نوشتم رو وقتی میخوام تغییر بدم اجرا نمیشه ...



    لطفا کمک کنید :)
     
  2. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    کسی نمیدونه ... خیلی مهمه برام
     
  3. .: Mahyar :.

    .: Mahyar :. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Toronto
    xampp تو ویستا مشکلی نداره . شما بگو وقتی فایل های خودتو اجرا می کنی چه اروری میده که من ببینم قضیه چیه
     
  4. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    ارور نمیده ... ادیت که میکنم مثل قبل اجرا میشه ! شاید مشکل پرمیژن باشه ! چطوری حل کنم ؟ مرسی
     
  5. .: Mahyar :.

    .: Mahyar :. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Toronto
    فایل هاتو با چی ادیت می کنی ؟
     
  6. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    phpexpert editor
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    یعنی ممکنه ادیتور مشکل داشته باشه ؟ ادینور چی استفاده کنم تو ویستا ؟ در ضمن نمیتونم توی فولدر پروژه ام فایل جدید بسازم حتما باید از طریق برنامه باشه .
     
  9. .: Mahyar :.

    .: Mahyar :. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Toronto
    فایل هارو بعد از اینکه با phpexpert ادیت کردی با notepad باز کن اگر تغییراتی که داده بودی تو notepad هم نشون می داد پس یعنی ادیتورت ایرادی نداره . کلاً دچار مشکل عجیبی شدی اصلاً نمی دونم ایراد از کجا می تونه باشه . من خودم تو ویستا از zend استفاده می کنم ولی phpexpert هم ادیتور خوبیه.
     
  10. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    همین مشکله ، یا نوت پد یه جیزه با بقیه یهطور دیگه سیو میشه ... چه کنم ؟
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه بار همینطوری بیخودی با em-editor کار کن ببین چی میشه !!
    مشکل که احیانا از dom singture نیست که؟
     
  12. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    این چی هست بگو چکش کنم ببینم دام سیگنچر رو میگم
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    با em editor یه فایل رو سیو از کن یه تیک داره !! تابلوئه.
     
  14. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    em editor crack shode dari bedi ?
     
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    کرک نمیخواد. ورژن پروفشنالش رو دانلود کن 30 روز ترایله.
    بعد از 30 روز هم فقط هر بار موقع باز کردن ازت میپرسه که آیا به زودی لایسنس میخری؟ و تو هم میگی بله !! و بعد دیگه عادی کار میکنه :D ای ام ادیتور یه مرده :D
    ولی سریالش رو هم بخوای هست. ;)
     
  16. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    خب ایول ، زودتر میگفتی
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی