آژانس هواپیمایی
pop up

مشک تو اسمارتی

شروع موضوع توسط bahy ‏26 آگوست 2007 در انجمن PHP

  1. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    مشکل در اسمارتی
    سلام
    من می خوام یه قسمت از صفحه تکرار شه. می خوام یه انجین بنویسم...
    اما یه مشکلی هست
    این کد php هستش :
    PHP:
    <?php

    $db
    =mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("data");/**/
    require 'libs/Smarty.class.php';
    $smarty = new Smarty;
    $smarty->template_dir="template/tpl";
    $smarty->config_dir="template/configs";
    $smarty->compile_dir="template/compile";
    $smarty->assign("title","Hello");
    $query=mysql_query("select * from user");
    //query
    $record=mysql_fetch_array($query);
    $smarty->assign('users',$record);
    $smarty->display('header.tpl');
    $smarty->display('index.tpl');
    $smarty->display('footer.tpl');

    ?>
    محتویات تیبل :
    Bahy, 260
    Arian, 6
    Bahy_my, 260
    Mehrarian, 32222​

    فایل index.tpl :
    PHP:
    <strong>salamkhobi ?</strong><br />
    <
    br />

    {foreach 
    from=$users item=users_pro}
    hi {$users_pro.name}, how are you ?<br />
    {
    $users_pro.phone}

     <
    br />
    {/foreach}
    مشکل :
    خروجی به این شکله : !!!!

    hi b, how are you ?
    b
    hi b, how are you ?
    b
    hi 2, how are you ?
    2
    hi 2, how are you ?
    2​
    حالا اگه .FieldName رو از آخر متغیر $users_pro بردارین به جای یک کارکتر همه ی کارکتر ها رو نشون میده اما بازم فقط یک فیلد رو می خونه.
    کمک کنید لطفاً
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  3. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    ممنون
    ینی مشکلی تو کد نیست ؟
    این صفحه هم ارور mysql می ده.
    من می خونم section رو ممنون.
    اما با همین foreach کاریش نمیشه کرد ؟
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    والا من تا حال از foreach استفاده نکردم نمی دونم دقیقا چه طور کار می کنه
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    HTML:
    <!-- Sections Loop - Add/Edit Sections in Admin Panel -->
    {section name=sec loop=$sections}
    <tr>
    	<td id="header">
    		<div style="padding-top: 5px;">&raquo;&nbsp;{$sections[sec].title}</div></td>
    </tr>
    <tr>
    	<td id="body">
    		{eval var=$sections[sec].content}
    	</td>
    </tr>
    <tr>
    	<td id="footer2"></td>
    </tr>
    {/section}
    
    اين يه قسمت از فارسي نيوز هست. با Section هيچ مشكلي نيست...
     
  6. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    ممنون
    مشکلم حل شد.
    ینی سکشن رو یاد گرفتم.
    foreach رو هم کامل که فهمیدم می گم.
    فعلاً عزیزای دل
    ******
    خارج از تاپیک : آخی یادش به خیر... سالار جان.. فارسی نیوز یک یادته !
    اون موقع که هیچی از php نمی دونستم کارامو با اون را می دنداختم.
    البته هنوزم دارمش !!.. یاد باد آن روزگاران یاد باد !
     
  7. boxilink