برگزیده های پرشین تولز

مشگل با easy php 2

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
سلام
من Easyphp 2 رو نصب کردم ولی وقتی با رایت کلیک رویه آیکونش گزینه استارت رو میزم هیچ اتفاقی نمیوفته

وقتی هم که روی آیکون کلیک میکنم از صفحه خود easyphp اقدام به استارت apache و mysql میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط اون چراغ قرمزه برای یک لحظه زد میشه و عبارت Stopped تبدیل میشه به pending... و بعد دو باره چراغ قرمز میشه نه اروره خاصی نه هیچ اتفاق دیگری نمیوفته .

ویندوزم ویستا و کسپر هم روی سیستم نصبه البته مراحل بالا رو با stop کردن کسپر هم امتحان کردم که هیچ فایده ای نداشت :(

یک نکته دیگه این که قبل از نصب easyphp برنامه های apache و mysql server رو جداگانه نصب کرده بودم که این دو تا رو پاک کردم بعد easyphp رو نصب کردم .

لطفا کمک کنید :wacko:
 

soheildvb

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2006
نوشته‌ها
1,133
لایک‌ها
84
محل سکونت
karaj
سلام
من Easyphp 2 رو نصب کردم ولی وقتی با رایت کلیک رویه آیکونش گزینه استارت رو میزم هیچ اتفاقی نمیوفته

وقتی هم که روی آیکون کلیک میکنم از صفحه خود easyphp اقدام به استارت apache و mysql میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته فقط اون چراغ قرمزه برای یک لحظه زد میشه و عبارت Stopped تبدیل میشه به pending... و بعد دو باره چراغ قرمز میشه نه اروره خاصی نه هیچ اتفاق دیگری نمیوفته .

ویندوزم ویستا و کسپر هم روی سیستم نصبه البته مراحل بالا رو با stop کردن کسپر هم امتحان کردم که هیچ فایده ای نداشت :(

یک نکته دیگه این که قبل از نصب easyphp برنامه های apache و mysql server رو جداگانه نصب کرده بودم که این دو تا رو پاک کردم بعد easyphp رو نصب کردم .

لطفا کمک کنید :wacko:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، هر کاری می کنم نمی تونم apache رو فعال کنم .
همش فوش می ده که پورتش اشغاله !
 

fanoos

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
0
easyphp خیلی وقته آپدیت نشده پیشنهاد می کنم از Wamp یا Xampp استفاده کنید
احتمالا apache و mysql کامل از سیستم پاک نشده اند ببینید تو task manager فعال نیستند؟
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
من wamp رو ریختم درست شد
ولی یک مشگله دیگه پیش اومده :(

میخواهم رو لوکال ویبولتن نصب کنم ولی تمام آموزش هایی که هست با easyphp نوشته شده من نمیدونم همون کار ها رو با wamp هم میکنم یعنی دیتا بیس رو از php my admin میسازم و تغییرات لازم رو در فایل کانفیگ وی بی میدم ولی باز هم دیتا بیس ارور میده .

مشگل از کجاست ؟
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
بله دارم ولی بدون فایروال هم امتحان کردم فرقی نمیکنه بازم دیتا بیس ارور میده !
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
عجیبه
وقتی با یک سیستم دیگه امتحان کردم باز هم دیتابیس ارور داد !

امکان داره از وی بی باشه ؟ چون هک شدس
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
ببینید من مراحل زیر رو انجام میدم :

با پی اچ پی مای ادمین یک دیتا بیس میازم
اسم دیتا بیس رو تو فایل کانفیگ ویبولتن اصلاح میکنم
بعدم هم از لوکال هاست فولدر وی بی رو باز میکنم

این کار ها رو هم با easyphp هم با wamp و هم با xampp انجام دادم فایوال و آنتی ویروس روهم به کل از کار انداختم حتی فایروال خود ویندوز رو هم از کار انداختم بازم نشد

بعنوان آخرین راه تمام مراحل بالا رو رویه یک سیستم دیگه که ایکس پی بود انجام دادم و حتی از ورژن های قدیمی وی بی هم استفاده کردم که باز هم نشد و همیشه همون دیتا بیس ارور لعنتی :wacko:

من خودم فکر میکنم که دارم یک جا یه اشتباه تابلو میکنم :blink:
 

fanoos

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
0
دقیقا چه اروری میده؟
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
3167yja.jpg
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
نه هیچی نمیاد از همون اول فقط همین میاد .
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
بازم نشد :(

2qxujo0.jpg
 

fanoos

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
0
تنظیمات فایل config.php درست نیست فایل رو باز کن اینن خطهای زیر باید درست مقداردهی بشند
PHP:
$config['Database']['dbname'] = 'vb';
به جای vb نام دیتابیس رو بنویس
PHP:
$config['MasterServer']['username'] = 'root';
$config['MasterServer']['password'] = '';
دو خط بالایی تقریبا همین باید باشه
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
بازم همون ارور رو میده اسم دیتابیس رو کردم vb و یک دیتا بیس به همین نام ساختم
اون دوتا خط هم همینطوری بود
فایل کانفیگ رو اتچ کردم :(
 

فایل های ضمیمه

  • config.rar
    7.8 KB · نمایش ها: 4

fanoos

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
0
ورژن 3.8.2 رو از اینجا دانلود کن ببین چی میشه
کد:
http://scriptmafia.org/forum/2414-vbulletin-3.8.2-nulled-by-ttmtt-team.html
من خودم الان دانلود کردم و با wamp نصب کردم
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
فقط شکل ارورش عوض شد :(


29bebs5.jpg
 

fanoos

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
0
عجیبه احتمالا مشکل از Mysql هست که درست اجرا نمیشه سکریپت های دیگه رو امتحان کردید؟ مثل وردپرس یا جوملا؟
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
نه اونا رو نه شیوه نصبشون رو بلدم
نه بلدم با خودشون کارکنم :blush:

ولی میگردم یکی شو نصب میکنم
 

PSP

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
293
لایک‌ها
1
بله مثل اینکه مشگل از این sql لعنتیه


5dpd6x.jpg


حالا باید چکار کنم ؟؟؟
 
بالا