nexpay

من كمك مي خوام

شروع موضوع توسط elecit ‏11 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا من مي خوام source يكي از سايتهايي كه طراحي كردين بدين ببينم ...
    تاكيد مي كنم كه فارسي مي خوام ...

    يه سايت ساده با 5 صفحه كه با PHP نوشته شده باشه ...

    آخه من فكر مي كنم طراحي من با بقيه فرق داره ....
    :cool:
    ممنون از همه :f34r: :f34r: :f34r:
     
  2. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    يعني چي اين؟

    مگه سورسم فارسي ميشه؟
     
  3. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    طراحی با طراحی فرق نداره . همش به تجربس و اینکه از اول کارت معلوم باشه . یعنی بدونی اسکریپتت چه کار هایی باید انجام بده .راستی این طراحی نیست . کد نویسه
     
  4. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    خيلي باحال بود :(:(:(:(:(
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    email بدید واستون میل بزنم
    نزدیکه 3 مگ می شه
    البته سایت طراحی نکردم واسه پروژه پایانی یک بنده خدایی نوشتم
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    واسه من بفرست :D
    shankimout at yahoo
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    دارم میل می زنم
    فقط چند تا نکته ! :
    یک فولد هست به نام coopy to Pear folder محتویات اون رو بریزید توی فولدر pear ! معمولا آدرسش این فولدر اینه :
    C:\php\pear
    بعد یک فایل داره که sql هست که فکر نکنم کسی باش مشکلی داشته باشه !
    یک فایل هم در شاخه WEB-INF\config.xml هست که تنظیمات دیتابیس و محلی که سایت قرار داده توش هست

    با اینکه توش سمبل کاری زیاد دیده می شه ولی اگر بتونید ازش ایده بگیرید خوبه! من هر چیزی اون زمان بلد بودم (به غیر آژاکس) توش استفاده کردم
     
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    چی هست حالا ؟
     
  9. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
  10. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    منم دوست دارم داشته باشم کدهاتونو اما اگه زحمتي نيست البته(چرا نمي زاريد رو سايت هر کي خواست دانلود کنه؟)
    [email protected]
     
  11. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    مي گم براي من اگه بفرستي بد نيست چون خودم قبل از همه خواستم ... :D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D

    [email protected]
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    دمت گرم میلاد
    برای منم برفست :D
    parsa_361 at yahoo dot com

    حالا این در مورد چی هست ؟
    مرسی
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    شما ها واقعا ادرس های ایمیل خود رو دوست ندارید ؟ نکنه میخایید که روزی 400000 تا اسپم براتون بیاد ؟

    چقد متغازی زیاد شد . فک نکنم میلاد اینهمه موجودی داشته باشه
     
  15. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    یاهو زد اسپمه ! :cool:
    ولی حالا چون تو گفتی edit میکنم
     
  16. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    چیز خاصی نیست !
    توش از MVC استفاده کردم و یکم خلاقیت به کار بردم
    والا من فکر کنم آلان سایت که بالا باشه ندارم !
    میل هم تا حالا هر چی تلاش کردم فعلا نشده

    می فرستم انشاالله
     
  17. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    حالا چي شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مي فرستي يا نه ؟
     
  18. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    من اين ايميل رو ساختم فقط برا اسپم چون خودم از اسپم ها استفاده تبليغاتي مي کنم
     
  19. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    Originally Posted by shankimout
    شما ها واقعا ادرس های ایمیل خود رو دوست ندارید ؟ نکنه میخایید که روزی 400000 تا اسپم براتون بیاد ؟


    من اين ايميل رو ساختم فقط برا اسپم چون خودم از اسپم ها استفاده تبليغاتي مي کنم
    هر وقت من تاپيك زدم توش همه چيز گفته شد به جز جواب دادن به سوال خودم :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
     
  20. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقايون عزيز توجه بفرماييد

    كد شماره 1 :

    PHP:
    <p align="center">
    <
    object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="91">
        <
    param name="movie" value="http://localhost/test/ads.php?swf=1">
        <
    param name="quality" value="High">
        <
    embed src="http://localhost/test/ads.php?swf=1" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="550" height="91"></object>
    </
    p>

    و كد شماره 2

    PHP:
    <p align="center">
    <
    object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj3" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="91">
        <
    param name="movie" value="http://localhost/test/ads.php?swf=ads3">
        <
    param name="quality" value="High">
        <
    embed src="http://localhost/test/ads.php?swf=ads3" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj3" width="550" height="91"></object>
    </
    p>
    آقا قسمت اول يه فايل فلش 1 كيلو هست و باز مي كنه ولي دومي حجمش 20 كيلو هست وباز نمي كنه ... حالا دوستان پيدا كنند پرتقال فروش را :D :D :D :D :D :D :D :D :D
     
  21. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    فرستادم واستون
    فقط اون نکته ای که گفتم یادتون باشه
    درمورد چه طور نصب شدندش
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal