آژانس هواپیماییexchanging

موتور جستجو و كانتر

شروع موضوع توسط vahidrk ‏9 جولای 2005 در انجمن PHP

  1. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    505
    محل سکونت:
    Home
    با سلام و تشکر خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقایsama_sally که همیشه به سوالات من جواب میدن.
    می خواستم ببینم بهترین برنامه(اسکریپت) برای ساختن موتور جستجو و کانتر چیه؟
    یه چیز دیگه:
    چه جوری میشه کاری کرد که اطلاعات جدول mysql از آخر به اول خونده بشه؟
    ممنون :)
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    سلام
    براي ساختن موتور جستجو بستگي داره بخواي كجا جستجو كني
    براي كانتر هم از chCounter استفاده کن که خیلی کامل و عالیه! http://www.christoph-bachner.net/chcounter
    بازدیدهای امروز ، دیروز، بیشترین افراد آنلاین، افراد آنلاین، بیشترین بازدیدها در روز، آمار کامل همه چیز و .... رو نشون میده.

    برای اینکه توی مای اسکیو ال از آخر به اول نشون بدی باید توی SELECT کلمه DESC رو اضافه کنی:
    PHP:
    <?php
    // Connection...
    $query "SELECT * FROM members DESC";
    mysql_query($query);
    //...
    ?>
    موفق باشی
     
  3. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    505
    محل سکونت:
    Home
    آقا دستتون درد نکنه. Chcounter رو گرفتم خیلی امکانات داره نصبش هم راحت بود.
    ولی اون دستور mysql کار نکرد وپیام خطا داد:
    کد:
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in e:\wamp\www\ftptools.php on line 32
    در ضمن منظورم از سرچ,سرچ کل سایت بود مثلا یه سایتی که توش برنامه باشه دنبال اسم برنامه هاش بگرده البته فکر کنم باید خودم برنامشو بنویسم.
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    در مورد موتور آره بايد خودت بنويسي
    ولي در مورد SQL حتما اون table که توی query گذاشتی وجود نداره یا خالیه مشکل از خود درخته! :blink:
     
  5. vahidrk

    vahidrk کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,377
    تشکر شده:
    505
    محل سکونت:
    Home
    از راهنماییتون ممنون باز هم می بینمتون.
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خواهش ميكنم وظيفه مه :blink:
     
  7. appbannerkhuniresbanner