آژانس هواپیمایی
pop up

مووبل ما، ريبيلد نميكنه

شروع موضوع توسط FARGO ‏16 آپریل 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    خدمت اساتيد سلام عرض شد
    واقعيت اينه كه ما قبلا با اين مووبلمون هيچ مشكلي نداشتيم و حدود 50 تا entry هم داشتيم و هر وقت يه مطلب جديد وارد ميكرديم ريبيلد ميكرد و اكي بود.
    ولي جديدا موقعي كه ميخواد ريبيلد (Rebuild) كنه همينجوري ميمونه.
    احتمال ميدم از وقتي باشه كه ويندوز 2000 نصب كردم (طبيعتا بعنوان client) و الا هاست همونجاست.

    فكر ميكنين از همينه و مثلا اگر اكسپلورر آپديت كنم درست ميشه يا مشكل ديگه اي هست؟
     
  2. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    در ضمن بگم entry جديد ميگيره . در واقع ليست entry ها آپديت ميشه و فقط ريبيلد نميكنه كه سايت هم آپديت بشه.
     
  3. navidweblog

    navidweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    112
    تشکر شده:
    4
    چطوري يعني اون پاپ آپ ريبلد باز ميشه ولي وقتي داره كارش رو انجام ميده وا ميسه؟ يا اصلا اون پاپ آپ بازنميشه؟
    در ضمن ممكنه صفحه كش شده باشه و تغيير را رو نتوني ببيني. كليد Ctrl+F5 رو بزن نشد آخر آدرس وبلاگ يه علامت سوال بذار و يه سري حرف تصادفي وارد كن اينطوري عمرا كش نميكنه!
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    برو منوي استارت بعدش برو ران بزن
    iisreset
    تا iis ريستارت بشه .. ممکنه مشکل برطرف بشه من حدس ميزنم از وب سرور باشه .. نشد uninstall کن و دوباره نصب کن .. نشد با پرل همين کار رو بکن و اون رو حذف و نصب کن.. اگر يکي از اينا جواب داد بد نيست اينجا بنويسي که بدونيم مشکل دقيقا از کدوم بوده..
     
  5. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    اره دقيقا اون صفحه پاپ آپ باز ميشه و متوقف ميشه
    در ضمن تست هم كردم از كش نميخونه...چون اصلا ريبيلد نميكنه.
     
  6. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    عابر جان متوجه منظورت نشدم... من هاستم لينوكسه iis ندارم
    ولي در مورد پرل اجازه بده يه تستي ميكنم
    هرچند بعيد ميدونم از اون باشه
     
  7. boxilink
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    احیانا دستکاری نکردی تمپلیتت رو؟ معمولا این قبیل مشکلات به همین دلیله
     
  9. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    احسان جان اگه به خاطر داشته باشي فكر كنم مشكل ايشان هم همانند وبلاگ من هستش كه خود به خودي هم درست شد.
    يه امتحاني با قالب اصلي ام تي انجام بده ببين چطوره
     
  10. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    جديدا Pop-up blocker نصب کردی ؟
    تو فروم مووبل تایپ چندین بار خوندم که افرادی مشکل مثل این داشتند و تقصیر گردن popup blocker ها یا هر نرم افزاری که به نوعی روی ارتباط اینترنتی بشینه (firewall ها ، مخصوصا norton internet security )بوده .
     
  11. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من فكر كردم روي لوكال هوست اين مشكل رو داري.. از چه هوستي استفاده ميكني؟ اونجا كس ديگه اي هم هست كه از ام تي استفاده كنه و مشكلي نداشته باشه؟
     
  12. Soular

    Soular کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2004
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    با اجازه بزرگترا :blush: من فكر نمي كنم از تمپليت باشه! چون اگه از تمپليت باشه توي پاپ آپ ايراد كار رو هم به رنگ قرمز ميگه!

    من روي هاست با مشكلي مواجه نشدم تا حالا اما توي لوكال هاست اين مشكل براي من زماني پيش مياد كه به اينترنت وصل باشم! زماني كه به اينترنت وصل هستم نمي تونم ام تي كه روي لوكال هاست نصب كردم ريبيلد كنم، براي اينكار حتما بايد dc كنم تا مشكل رفع بشه!
     
  13. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    اتفاقا من همچنين مشكلي داشتم كه بعد از كلي درگيري فهميديم مشكل از يه تگ ام تي هستش.
    براي ام تي لوكال هوست هميشه بايد به اينترنت دسترسي نداشته باشيد. در واقع اين كار لوكال هوست اينه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    نه احسان جان...اصلا هيچ تغييري ندادم.
     
  16. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    بابك جان فكر كنم حق با شماست.
    جديدا من با نورتون اينترنت سكيوريتي كار ميكنم فكر كنم اون پاپ اپ رو بلاك كرده باشه.
    اجازه بدين يه تستي كنم خبرشو ميدم.

    دم همه رفقا هم گرم كه حواب دادن.
    مخلصات
     
  17. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    سلام مجدد
    من Ad Blocking را در نورتون اينترنت سكيوريتي (يا نورتون پرسونال فايروال) خاموش كردم و درست شد. يعني دقيقا همون نكته اي كه بابك عزيز به اون اشاره كرد.

    ولي يه چيز برام جالب بود.
    وقتي در مووبل يه entry جديد اضافه ميكنيم دقيقا بعد از save كردن انتري، در همون صفحه سعي ميكنه ريبيلد كنه و صفحه جديد باز نميكنه. ولي قبل از اينكه Ad Blocking را غير فعال كنم اون صفحه هم متوقف ميموند! منظورمو ميفهمين. يعني وقتي پاپ آپ باز ميكرد قابل دركه چرا گير ميكرد ولي در مورد همون صفحه چجوري Ad Blocking جلوشو ميگرفت. اينكه ديگه Ad يا پاپ آپ نبود.
     
  18. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    منم موندم كه اين نورتون چه مي كنه كه اينجوري ميشه . اما هر چي هست آب ام تي و نورتون تو يه جوب نمي ره .