دوستان یه مشورتی میخواستم باهاتون بکنم
من از فروردین 93 تا اردیبهشت 94 بدنسازی میرفتم که دیگه بخاطر مصدومیت دستم نتونستم برم
حالا الان میخوام مجدد برم ولی وزنم خیلی بالارفته ( قد 175 وزن 89 )
مربیم یه برنامه تمرینی و غذایی 8 هفته ای بهم داده واسه چربی سوزی و زیرسازی
بعنوان مکمل هم گفت گلوتامین و هیدروکسی کات مصرف کن
حالا بنظرتون مصرف هیدروکسی کات از همین ب بسم الله ضرری نداره ؟ به خودش گفتم درجواب بهم گفت اگه میخوای مصرف نکن حتما علمت از من بالاتره که میخوای دست ببری تو برنامت اما به همون نسبت هم نتیجه کمتری از برنامت میبینی
حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم
دوست ندارم خدای نکرده اندامهای داخلی بدنم آسیب ببینه
ببینید دوست گرامی
ابتدا نکتهی بسیار مهمی رو خدمت شما عرض کنم ، همچون گزینش مرجع تقلید! که جستجو کرده و شخص اعلم رو انتخاب میکنید ، در برگزیدن مربی هم باید محتاط بوده و شخص آگاهی رو مدنظر قرار بدید.در این ورزش چون متر و معیار سنجش علم و توانایی مربیها ، صرفا حجم عضلانی و آمادگی شاگردها قلمداد میشه؛ بسیاری از مربیها در عین آگاهی هم مسیر پرخطر اما نزدیک به هدف مذکور رو پیش پای شاگرد مبتدی میگذارن.نتیجهگیری زودهنگام خود شاگرد رو هم اقناع خواهد کرد.پس این بایستگی به دوش شماست که هدف خودتون رو با مربی درمیون بگذارید.با گذر کردن از این مراحل فراموش نکنید که اگر قصد همکاری با یک مربی رو دارید ، هرگز نباید از دستوراتش تخطی کنید.
اگر رویکردتون کاهش وزن با کمترین عوارض هست ، به شما تضمین میدم فعلا بینیاز از چربیسوز و صرفا با کنترل کالری مصرفی و افزایش تمرین هوازی به هدفتون میرسید.حتی در این مسیر بههنگام توقف کاهش وزن و چربی (Plateau) بازهم با تکنیکهایی مثل بازنگری کالری دریافتی، درنظر گرفتن چیت میل، کرب سایکلینگ و... میتوان کاهش وزن رو محقق کرد.
حالا که مربی گزینه مصرف نکردن رو پیش پاتون گذاشته ، خواسته ایشون رو لبیک بگید که همانا به نیکی نزدیکتر است....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk