سوالت اشتباه است در کل.سلام دوستان شرمنده باز مزاحم می شم
ی راهنمایی در مورد امینو اسید می خاستم می خاستم بدونم
بهترین و کم کالری ترین امینو اسید موجود در بازار الان چی هست
ببخشید بازم مزاحم میشمخواهش می کنم
كراتین معمولا زمانی بهترین اثر رو داره كه همراه مواده قندی مصرف بشه . هنگام استفاده از كراتین آب و مایعات به مقدار زیاد بنوشید در كنار مصرف كراتین می توانید از مكملهای فولات، ویتامینهای B6 و B12 نیز استفاده نمایید.
در مورد مصرف همزمانش با کربوهیدرات براتون لینکی گذاشتم که می تونید مطالعه کنید
https://edcoan.ir/carbohydrates-with-a-supercharged-creatine-supplementation/
خیر در 4 وعده تقسیمش کنید ! هر چند خیلی از مصرف کنندگان اصلا به این موضوع دقت نمی کنند و در دوره بارگیری تقریبا روزی 20 گرم مصرف می کنند
وعده قبل از تمرین : با معده خالی با آب خنک مصرف کنید یا می تونید با آب انگور بخورید ( آب انار هم جواب میده )
سلامسلام بی ادبی نباشه من جواب بدم
در کل کراتین یه مکمل است نه چیزی که شما فکر می کنید
شما باید تغذیه درست داشته باشید و در کنارش از مکمل غذایی و قرص های فارماتون
برای جبران کمبود ویتامین و پروتئین های عضله ساز استفاده کنید
برای رسوب نکردن این مواد هم باید هم کم مصرف کرد
هم در روزهای تعطیل مثل امروز فعالیت ورزشی داشته باشید
مثل کوه نوردی یا در خونه شنای پهلوانی برید،بدوید،یا حرکات استقامتی مثل ایستادن اژدها بر سنگ رو انجام بدید
ببخشید بازم مزاحم میشم
درمورد مصرف کراتین در روزهای غیر تمرین باید چکار کرد؟!و من بنظرتون الان که کراتین و گینر رو دارم مصرف میکنم چند روز در هفته باید تمرین کنم؟
سلام دوستان شرمنده باز مزاحم می شم
ی راهنمایی در مورد امینو اسید می خاستم می خاستم بدونم
بهترین و کم کالری ترین امینو اسید موجود در بازار الان چی هست
دوست عزیز اولین اصل در بدنسازی تغذیه هست بعد خواب بعد تمرینات با فرم درست و اصولی و بعد از همه اینا مکمل.شما اول اون 3 اصل اولی رو کامل کن بعد برو سراغ مکمل.تا اون 3 تا درست اجرا نشه 100 سال هم مکمل مصرف کنی هیچ نتیجه ای نمیگیری فقط پولتو دور ریختی.با این سنی هم که داری زیاد احتیاج به انواع مکمل نیست از راه تغذیه میشه تمام ریز مغذی های لازم رو دریافت کرد.مکمل از نظر بنده پروتئین وی ،مولتی ویتامین ،کراتین ، امگا 3 .بقیه فقط جنبه تجاری داره.صنعت مکمل خیلی بی رحمتر از اونیه که شما فکرشو میکنی.
- سلام خسته نباشید
من میخاستم یه مکمل بگیرم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم.
تقریبا دو ساله که بدنسازی کار میکنم(به صورت پراکنده وسطا قطع کردم تمریناتو بعد دوباره شروع کردم)
هدفم فیزیک هستش نه بادی بیلدینگ
منتها اول یکم میخوام حجم بگیرم بدنم ی نمه رو فرم بیاد
20 سالمه قد 180 وزن 73
تا حالا کراتین و گلوتامین اوپتیمم نوتریشن رو مصرف کردم ولی آنچنان چنگی به دل نزدن.
میخواستم این دفعه یه چیزی بگیرم که کاملا مشهود باشه اثرش،بشه قشنگ حسش کرد(البته توقع معجزه ندارمااا) و ضروری ترین باشه برا تهیه،آخه بودجم کمه.
خودم نظرم رو آمینو 2222 یا bcaa هستش
اگه نظر شما هم رو اینا هستش،لطفا یکی رو انتخاب کنید یا آمینو یا bcaa و برندش رو هم بگین ک کودوم خوبه و میشه براحتی تهیه کرد
و یا پمپی وجود داره ک جوابگوی نیازم باشه؟(پمپ عضله ساز نه پمپ صرف،آخه تو تمرینا آخراش خسته میشم فک میکنم دیگه اون کیفیت شروع تمرینو ندارم)،
اگه هم ک چیز دیگ ای به نظرتون بهتر از اینا هستش ممنون میشم معرفی کنید(هم نوع مکمل هم برند).
میدونم هر مکملی جای خودش خوبه اما من ضروری ترین و مناسب ترینشو میخام با توجه بودجه.
خیلی ممنون.