کراتین + گلوتامین + آمینو + BCAAسلام
اول جا داره از کاربر @OVH و دوستان دیگه که واقعا وقت میگزارن تو این انجمن تشکر ویژه داشته باشم.
و اما من بعد 7 سال دوباره سه ماهه که بدنسازی رو شروع کردم
وزن حال حاضرم 90 ، قد 170 و سن 29 -- البته توی 6 ماه گذشته نزدیک 11 کیلو کم کردم
بدنم چربی زیادی داره بویژه قسمت شکم، سینه و رانها که ساختار چربی هم ژله ای و شله
و خیلی دوست دارم یه چند سایز از سایز لباسام کم بشه
حالا برای اینکه به چربی سوزی و ساخت عضله شتاب بدم و این بدنسازی رفتنم بیشتر نمود داشته باشه چه مکملهایی رو پیشنهاد میدید؟
یه مقدار هم حین کار فک کنم انرژی کم میارم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید .
ال کارنیتین قبل تمرینت بخوردوستان من می خوام برم کشتی وزنم هم 110 کیلو هست و قدم 180 چی استفاده کنم که زود لاغر بشم و بدنم ضعف نکنه
دوست عزیز شرمنده ضرری نداره؟
نهدوست عزیز شرمنده ضرری نداره؟
دوستان بنده تحقیق کردم اگ مکملی از gnc با این شمایل دیدید بدونید صددرصد فیکه
سلام
دوستان این مکمل های داروخانه ای میگن فیک هست و کیفیتی نداره در مقایسه با مکمل هایی که بدون مجوز هست.
برند ON که راک دارو وارد کننده هم هست مثل اینکه از این قاعده مستثنی نیست !
دوستان کسی تجربه استفاده از این نوع مکمل ها رو داره ؟
سلام تا اونجایی که من میدونم نه چون یکی از آشنایان ما همیشه همین کار رو میکنهسلام دوستان .من میخوام از دبی سه تا مکمل وی بیارم دوکیلویی یعنی جمعا 6 کیلو،بذارم تو ساک، ایا فرودگا امام که وارد شدم بهم گیر میدن یا گمرکی میخوره؟ ممنون میشم یکم فوری جواب بدید بزودی دارم میام ایران بیارم اینارو یا نه.ممنون پیشاپیش
سلام دوستان .من میخوام از دبی سه تا مکمل وی بیارم دوکیلویی یعنی جمعا 6 کیلو،بذارم تو ساک، ایا فرودگا امام که وارد شدم بهم گیر میدن یا گمرکی میخوره؟ ممنون میشم یکم فوری جواب بدید بزودی دارم میام ایران بیارم اینارو یا نه.ممنون پیشاپیش
حالا الان که وضع واردات خوب شده لا اقل میدونی نماینده انسلام
دوستان این مکمل های داروخانه ای میگن فیک هست و کیفیتی نداره در مقایسه با مکمل هایی که بدون مجوز هست.
برند ON که راک دارو وارد کننده هم هست مثل اینکه از این قاعده مستثنی نیست !
دوستان کسی تجربه استفاده از این نوع مکمل ها رو داره ؟
وی + گلوتامیندوستان من قصدم عضله سازی هست به خاطر همین قصد دارم یه پروتیین وی بگیرم +یه مکمل دیگه که نمیدونم چی بگیرم
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
گلوتامین
کراتین