سلام
من دو ماهه بدنسازی میکنم
و الان موقع تمرین علیرغم سبک کار کردن به شدت بدنم کم میاره
رفتم با مربیم صحبت کردم اونم گفت یا به تغذیت برس و زیاد بخور یا اگه نمیتونی علاوه بر مورد قبل گینر هم بگیر
خودش پیشنهاد گینر رونی کلمن رو داد
من امروز رفتم داروخونه ON قیمت گرفتم 330 تومن
من کارمند هستم و بیشتر اوقات نسشته ام 8س ساعت
روزی 30 دقیقه پیاده روی دارم
3 روز میرم باشگاه
لاغر هستم
غذام هم به نسبت زیاده
قد 186
وزن 74
سن 29
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام
مربی کاملا درست گفته .
البته فقط زیاد خوردن صحیح نیست؛ باید نسبت بین چربی/کربوهیدرات/پروتئین و کالری ورودی/خروجی رعایت بشه .
فرمول افزایش وزن : میزان کالری ورودی > کالری خروجی یا مصرفی
فرمول کاهش وزن : میزان کالری ورودی < کالری خروجی
فرمول تثبیت وزن : میزان کالری ورودی = کالری مصرفی
کیفیت کالری ها با هم فرق میکنه . یک وعده غذای خانگی پلو و خوراک جوجه نسبت به فست فود کیفیت بالاتری داره . هم از نظر ریز/درشت مغذی ها و مواد مفید ، هم برای حفظ سلامت .
اگه فرصتی برای مصرف 2 وعده اول (صبحانه و ناهار) ندارید، می تونید گینر تهیه کنید و 3 4 اسکوپ سر پر ( در دو وعده) همراه با شیر میل کنید . در محل کار هم می تونید مواد غذایی کم حجم اما پر کالری ببرید مثل بادام یا بادام زمینی،گردو و پسته .
سعی کنید هر 5 روز مقداری (در حد 2 قاشق غذاخوری) به وعده های غذاییتون اضافه کنید . مثلا اگه ناهار 5 قاشق برنج میخورید، برای 5 روز آینده 7 قاشق میل کنید . 5 روز بعد 9 قاشق و الی آخر .
به جای 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری به سالاد اضافه کنید .
اگه هر هفته حدودا 500 گرم افزایش وزن داشته باشید یعنی در مسیر درست قرار گرفتید . با توجه به سن و سالتون بیشتر از این هم پیشنهاد نمی کنم (حداکثر 1.5 الی2 کیلوگرم در ماه کافیه) .
برنامه طولانی مدت داشته باشید و اگه بخواید در زمان کوتاه کمبود وزن رو جبران کنید مطمئن باشید خیلی زود خسته میشید و ادامه ش نمیدید .
مکمل فقط از داروخانه