چطور:
یک نمونه کوچک با رعایت مسایل نمونه برداری میگیرید..ظرف تمیز ترجیحا شیشه ای نو ..مثل شیشه های پنی سیلین که دربش چفت بشه و رطوبت نیاد توش
کجا :
آزمایشگاههای غذا و دارو فراوونه.. یکی که تحت نظارت وزارت بهداشته رو انتخاب کنید..تو گوگل بزنید:
آزمایشگاه غذا و دارو همکار وزارت بهداشت
لیستش رو میاره ..رو گوگل هم تعدادیش رو نشون میده باهاشون تماس بگیرید قیمت بگیرید..بگید آزمایش پروتیین قابل جذب میخوام..سه سال پیش 100 بود حدودا ..آزمایش پروفایل اسید آمینه هم لازم نیست ..منتها اگر بخواین هزینش 2 تا سه برابره
البته پیشنهاد بهتر اینه که به جای صرف این همه هزینه، با هزینه ای بسیار کمتر و با مصرف مواد غذایی، نیاز به مکمل ها رو به صفر برسونیم ( به جز مکمل هایی که واقعا کمک کننده هستند مثل کراتین).
شخصا به جز روزهایی از سال که فرصت آشپزی کردن ندارم مکمل اون هم فقط وی مصرف می کنم که شاید در کل 2 ماه از سال هم نشه.
همیشه برای من سوال بوده که چرا افراد این همه برای مکمل هزینه می کنن و در مورد یک برند خاص وسواس به خرج میدن اما حاضر نیستن بخشی از اون هزینه رو به تغذیه اختصاص بدن و جالب اینجاست که همیشه از عدم پیشرفت شاکی هستن.
1 کیلوگرم فیله مرغ خیلی ارزان تر از 1 کیلوگرم پروتئین وی در میاد . 28 هزار تومان در مقابل 350 هزار تومان!
دقیقآ....
این دوستانی که دنبال مکمل میگردن عموما تصوراتشون اشتباه هست از نیاز ورزشکار به پروتیین .. من بیش از 2 سال تمام تحقیقاتی که در این حوزه شده رو دنبال میکنم.. و با قاطعیت میگم 90 درصد ورزشکارا چه بدنساز چه قدرتی و چه مقاومتی نیازی به هیچ مکملی ندارن ..حداقل تا 2 سال ورزش جدی و حرفه ای..
کافیه دو روز تو منابع معتبر جستجو کنن و یک بار به جای گوش کردن به حرف فروشنده های و مجلات زرد به حرف پزشک بدنساز محقق گوش کنن و حداقل 8 ماه با جدیت بدون استفاده از مکمل ورزش کنن بعد از دیدن نتیجه تصمیم بگیرن..
بزرگای بدنسازی الان از رژیمهای روزه ای استفاده میکنن بدون از دست دادن گرمی عضله ..طرف پزشک متخصصه ..2 سال حداقل روزی 16 ساعت هیچی جز آب یا قهوه نمیخوره و تنها تو پنجره 8 ساعته غذا میخوره و همچنان بدنسازی میکنه..
تجربه خودم به کنار..