saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
اینو چیه تا حالا ندیدم لینک انلاینی چیزی داری؟بیشتر درصد پروتیئنش کازیینه
اینو چیه تا حالا ندیدم لینک انلاینی چیزی داری؟بیشتر درصد پروتیئنش کازیینه
این عکسها از طریق یکی از کسایی که تو پگاه کار میکنه بدستم رسیده و خودشم فروشنده همین محصول بود و تو دیوار اگهی زده بود ازش درمورد چنتا چیز سوال پرسیدم و بدرد شرایط من نمیخورد وگرنه محصولش بد نیست و نسبت به هزینه ش ارزش داره حدودا هر کیلوش ۱۰۰تومن میفته که تو این بازار خیلی قیمت مناسبیهاینو چیه تا حالا ندیدم لینک انلاینی چیزی داری؟
کاربردش چیه به چه اسمی میفروشن ؟این عکسها از طریق یکی از کسایی که تو پگاه کار میکنه بدستم رسیده و خودشم فروشنده همین محصول بود و تو دیوار اگهی زده بود ازش درمورد چنتا چیز سوال پرسیدم و بدرد شرایط من نمیخورد وگرنه محصولش بد نیست و نسبت به هزینه ش ارزش داره حدودا هر کیلوش ۱۰۰تومن میفته که تو این بازار خیلی قیمت مناسبیه
کاربردش چیه به چه اسمی میفروشن ؟
کاربردش که مشخصه نیاز روزانه به پروتیئنتو تامین کنی در صورتی که کالری دریافتی پایین دارید بنظرم از وی خیلی بهتر میتونه باشهکاربردش چیه به چه اسمی میفروشن ؟
کاربردش که مشخصه نیاز روزانه به پروتیئنتو تامین کنی در صورتی که کالری دریافتی پایین دارید بنظرم از وی خیلی بهتر میتونه باشه
چون دیر هضمم هست
باز ب خیلی شرایطای دیگه بستگی داره برای خریدش
ادیت :
فراموش کردم این نکته رو هم بگم که کازیین ارزش کمتری نسبت به وی داره چون وی امینوهای ضروری (bcaa) رو در خودش داره اما کازیین در histidine, methionine ،phenylalanin مقدار بیشتری رو داره
پس اگه قراره کازیین مصرف بشه یا باید با وی ترکیب کنید یا از bcaa بصورت جداگونه استفاده کنید
خب بنظرم بازم وی میتونه بهتر باشهتشکر
پس با توصیف شما با توجه به آشفته بازار مکمل در صورتی که از یک bcaa با کیفیت در کنار این پروتئین کازئین استفاده بشه میتونیم نتیجه مطلوب رو دریافت کنیم ؟
گلوکز امین و کندروئیتین سولفاته رفیق،انچنان بدرد نمیخورهاز دوستان کسی تریپل فلکس (Triple Flex ) استفاده کرده که جواب بگیره؟؟
من مچ دستم تو تمرین آسیب دیده دکتر گفته باید غضروف ساز بخوری ...
گلوکز امین و کندروئیتین سولفاته رفیق،انچنان بدرد نمیخوره
منظورتون از کیفیت چیه؟ اینکه واقعا از پروتئین آب پنیر در محصولاتش استفاده کرده؟ یا جواب دهی؟سلام به همه داداشام
آقا بنظرتون پروتئین وی 100 درصد شرکت دوبیس doobis کیفیت خوبی برخورداره؟ مکمل ایزو وی pnc چطور؟
خیلی برام مهمه هر کسی که مکمل هارو میشناسه لطف کنه پاسخ بده .
:XXXX
داروخانه های شهرتون یا داروخانه های آنلاین مثل داروخانه دکتر جمال زادهسلام
عزیزان یه جای 100% مطمعن برای خرید مکمل گینر و کراتین معرفی میکنید؟
داروخانه ها هیچکدوم اصل نیستن تو آشناها هم داریم کسی که داروخانه داشته باشه برای مثال مکمل وی که میگن مثلا 90% پروتئین حتی 40% هم نیست و اصل نیستنمنظورتون از کیفیت چیه؟ اینکه واقعا از پروتئین آب پنیر در محصولاتش استفاده کرده؟ یا جواب دهی؟
اگه منظورتون جوابدهی هست که به خیلی فاکتور ها بستگی داره.
و اگه مد نظر خلوص مواد هست همونطور که دوستمون بالا اشاره کرده فقط آزمایشگاه می تونه تایید کنه .
اما من در کل از 2 محصول این شرکت، گینر پرو کامپلکس و همینطور کازئین، راضی بودم (صرفا جهت تست کردن محصولاتش) .
به نظر من پی ان سی ارزش هزینه کردن نداره .
داروخانه های شهرتون یا داروخانه های آنلاین مثل داروخانه دکتر جمال زاده
نمی دونم این آشناهای شما مکمل رو چطور تست کردن که به این نتیجه رسیدن اما خوب چند سالی هست دارم مکمل ها رو از داروخانه تهیه می کنم و هیچ تفاوتی با مکملی که از خارج از کشور مستقیم خریدم یا سفارش دادم نداره.داروخانه ها هیچکدوم اصل نیستن تو آشناها هم داریم کسی که داروخانه داشته باشه برای مثال مکمل وی که میگن مثلا 90% پروتئین حتی 40% هم نیست و اصل نیستن
نیاز به تست نیست وقتی خودت پخش کننده باشی !نمی دونم این آشناهای شما مکمل رو چطور تست کردن که به این نتیجه رسیدن اما خوب چند سالی هست دارم مکمل ها رو از داروخانه تهیه می کنم و هیچ تفاوتی با مکملی که از خارج از کشور مستقیم خریدم یا سفارش دادم نداره.
نه اخه من همین الانم ایزو وی پی ان سی رو مصرف میکنم و یکم حجم هم گرفتم اما واقعا طعم خوبه نداره و اصلا حال نمیکنم باهاشمنظورتون از کیفیت چیه؟ اینکه واقعا از پروتئین آب پنیر در محصولاتش استفاده کرده؟ یا جواب دهی؟
اگه منظورتون جوابدهی هست که به خیلی فاکتور ها بستگی داره.
و اگه مد نظر خلوص مواد هست همونطور که دوستمون بالا اشاره کرده فقط آزمایشگاه می تونه تایید کنه .
اما من در کل از 2 محصول این شرکت، گینر پرو کامپلکس و همینطور کازئین، راضی بودم (صرفا جهت تست کردن محصولاتش) .
به نظر من پی ان سی ارزش هزینه کردن نداره .
دوبیس هم همینطوره؟؟؟
اقا شما نظرت درباره پی ان سی و دوبیس چیه ؟ راستش من 17 سالمه و 2 سالع بوکس کار میکنم و هزینه زیادی هم ندارم که مکمل های شرکت هایی مثل اپتیمم نوتریشنو بگیرمداروخانه ها هیچکدوم اصل نیستن تو آشناها هم داریم کسی که داروخانه داشته باشه برای مثال مکمل وی که میگن مثلا 90% پروتئین حتی 40% هم نیست و اصل نیستن