بامداد
Registered User
پمپ سری قدیم بی اس ان وحشت ناکه . سری جدید به اون شدت نیست . سری قدیم زور میدادپمپ بی سی ان سری جدید خوب هست؟
دم عضلانی هم میده؟
من پمپ evl گرفتم فقط برا تمرکز و ضد خستگی خوبه
نه افزایش رکوردی نه قدرتی
ممنون
پمپ سری قدیم بی اس ان وحشت ناکه . سری جدید به اون شدت نیست . سری قدیم زور میدادپمپ بی سی ان سری جدید خوب هست؟
دم عضلانی هم میده؟
من پمپ evl گرفتم فقط برا تمرکز و ضد خستگی خوبه
نه افزایش رکوردی نه قدرتی
ممنون
45 کیفیت ضدای بیشتر داشت و باتری اش دیر تمام می شد . کپی beats بود . منم مجدد می خوام خرید کنم یک ظرف اش شکستهاون که 45 گرفتید چی هست اسم و مدلش؟
چند بار گوشی بردم تو باشگاه برا آهنگ فشار اومد به گوشی
پلیر مثه همینکه گفتید بگیرم یا پلیر ام پی 3؟
ممنون
بتا الانین 45 سرو رو 85 داد وی گلد رو 245 هیدروکسی کات 70 ال کارمتین ناترند 75 گلوتامین ماسل تک 60 تومان به من این قیمت داد ! هنوز دستم نرسیدهوی گلد 260 گرفتم
بتا الانین 45 سرو رو 85 داد وی گلد رو 245 هیدروکسی کات 70 ال کارمتین ناترند 75 گلوتامین ماسل تک 60 تومان به من این قیمت داد ! هنوز دستم نرسیده
من قبلش چربی سوز زیاد مصرف کردم . بی خواب می کرد . این هنوز مصرف نکردم . اما خوب بیخوای و پرخاشگری احتمالا دارعممنون از پاسختون
کجا تهیه کردید؟
هیدروکسی کات بیخابی نمیاره؟
سلام و روز بخیر
برای مصرف شخصی چندتایی مکمل از ایتالیا آورده بودم.فعلا این اضافس
کسی از دوستان اگر خواست ندا بده
Whey Protein 90% 750 g 0 (شکلاتی)
26.5 گرم پروتیین در هر سروینگ !!! (25 سروینگ)
پروفایلش انقدر قوی ه که اگر استفاده کنید از مصرف آمینو و بی سی اا هم بی نیاز میشید !
ساخت ایتالیا
همراه با فاکتور خرید از ایتالیا
نمونش تو ایران وجود نداره
سلامسلام ، به من پیام بدین
سلام من کمبود وزن زیادی دارم بدنم اکتومورف هست یه مکمل ارزون قیمت برای افزایش وزن میخواستم در کنار تمرین استفاده کنم چی پیشنهاد میدید؟
هزار مدل کربو پروتئین داریم چه مارکی چه محصولی بگیرم که مطمئن باشه و قیمت مناسب داشته باشه؟کربو پروتیین.
هزار مدل کربو پروتئین داریم چه مارکی چه محصولی بگیرم که مطمئن باشه و قیمت مناسب داشته باشه؟
هزار مدل کربو پروتئین داریم چه مارکی چه محصولی بگیرم که مطمئن باشه و قیمت مناسب داشته باشه؟
کربو پروتیین بالک ماسل bpi خیلی خوبه اما قیمتش بالاست
اگر ورزش میکنید حجم و وزن با کیفیتی میده
ولی اگر شما وزن. قد . سنتو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد که دید که چقدر کمبود وزن دارید. شاید گینری با کربوی بالاتر لازمتون باشه.
بودجه تون هم بگید.
ورزش میکنم هفته ای دو سه جلسه باشگاه میرم بودجم 100 تومنه حالا کمی بالاترم بود عیب نداره.
قد 184 وزن 59 سن 28.
من یه مشکل مادرزادی دارم که هر مکملی نمیتونم استفاده کنم ولی اگه کربو و پرتئین خالص گیر بیارم مشکلی نداره.
من قصدم از بدن سازی اینه که وزنم رو بیارم بالا به حدود 70 برسونم عجله ای هم ندارم گفتم شاید یه مکمل غذایی معمولی بتونه به این روند کمک کنه.شما یک مشکل مادرزادی دارید که هر مکملی نمی تونید استفاده کنید ؟!!
عزیز افرادی که اینجا راهنماییت می کنند متخصص ژنتیک که نیستند ولی شما سعی کن بهترین نوع مکمل رو همیشه خریداری کن
سریوس مس کمپانی ON و یا می تونی از مس تک کمپانی ماسل تک استفاده کنی.
اگر نمی تونی محصولات با کیفیت تهیه کنی از مواد غذایی استفاده کن ارزش نداره پولتو توی جوب بریزی
بدنسازی در یک مکمل خلاصه نمیشه خیلی چیزا باید کنار هم قرار بگیرند که اونم مشروط به داشتن عشق به این ورزش و داشتن سرمایه است.
در ضمن عزیزان کمپانی تولید کننده کربو پروتئین رو بر اساس وزن ورزشکار مشخص نمی کنند ( منظور اولویت مصرف یک مدل از پروتئین های دارای کربو و کالری بالاست ) !! بلکه قیمت و کیفیت مکمل و سطح بودجه مصرف کننده مد نظرمون باید باشه . مثل همون قضیه دلال هاست که بدنسازی رو برای ورزشکارا در 4 کلمه خلاصه می کنند ( کراتین - گلوتامین - پمپ - پروتئین )
من قصدم از بدن سازی اینه که وزنم رو بیارم بالا به حدود 70 برسونم عجله ای هم ندارم گفتم شاید یه مکمل غذایی معمولی بتونه به این روند کمک کنه.
بودجه هم که گفتم ماهی حدودا 100 تومن هست بنظر شما کار خاصی میشه کرد یا فقط خرج مواد غذایی کنم؟
چرا دیگه هدفم افزایش وزن عضلانی هست چون آدم با زیاد خوردن چاق میشه دیگه نیاز به باشگاه رفتن نیست.پس مهم افزایش وزن هست و هدف شما افزایش سایز عضلانی نیست
خیالتون راحت باشه با 100 تومن در تهران گلوتامین هم نمیشه خرید و در کل از فکر مکمل بیاید بیرون فقط می تونید کمی ویتامین از داروخانه تهیه کنید مثل ویتامین های گروه B که در افزایش وزن کمک شایانی بهتون می کنند