• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

میخوام توی یه تکست باکس عددی روواردکنم وتوی تکس باکس دیگه عددموردنظرموبهم بده

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
سلام
راستش من یه سورس میخوام وقتی یه عدروواردمیکنم بهم یه عدد دیگری که میخوام بده.مثلا من توی یه تکست باکس بنویسم14 توی تکست باکس روبروش بنویسه0.888(مثلاجواب درستم0.888باشه)ویابنویسم18 توی تکست باکس روبروش بنویسه 1.58.درکل یه چیزایی واسشون تعریف کنمووقتی اون عددروواردکردم بدون کلیک رو کاماندیاتوی تکست باکس جواب رو توی تکست باکس روبروش بنویسه
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
42
محل سکونت
یه خورده اونورتر
تو ایونت KeyPress یا KeyDown تکست باکس اول فرمول مورد نظرت رو بنویس. مثلا text2.text = val(text1.text) * 3
/
(وی بی نصب ندارم).
 

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزراستش ممنونم ازجوابت ولی منظورم یه چیزدیگست
ببین من میخوام یه دفترچه وزن تیرآهن یامیلگردواسه خودم بسازم وهر تیرآهن یامیلگردی وزن مخصوص خودشو داره.مثلا وزن مخصوص میلگرد14 میشه1.21ووزن16میشه 1.58 وهمینطور20و22و..وهمینطورتیرآهنها.میخوام طوری توش تعریف کنم که یه موقع وزن هرکدوم روخواستم وزنش روبهم بده.مثلانوشتم14 روبروش توی تکست باکس بدون کلیک یاچیزی بنویسه1.21

مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
42
محل سکونت
یه خورده اونورتر
خب با همون روشی که گفتم شدنیه. شما در ایونت KeyUp یا KeyDown یا KeyPress تکست باکس اولی فرمول تبدیل رو بنیویس. مثلا:

کد:
Text2.Text = Val(Text1.Text) * 3
در همان ایونت در تکست باکس دومی فرمول برعکسش رو بنویس مثلا:
کد:
Text1.Text = Val(Text2.Text) / 3
اینکه میگم KeyDown یا KeyUp چون الان نمیتونم تست کنم ببینم کدومش درست در میاد. فکر میکنم در ایونت KeyUp بنویسی درست میشه.
 
Last edited:

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
دوست من راستش من همچین برنامه نویسی بلدنیستم.ولی اون دستوری که شمانوشته شایداینه که تکست باکس2مساوی با تکست باکس1 ضربدر3.ویاپایینی تکست باکس1رومساوی تکست باکس 2تقسیم بر3.ولی من نمیخوام ضرب یاچیزی روش انجام بدم.من فقط درازای واردکردن1عدد میخوام جوابی رو دریافت کنم.منظورم پست شماره 3 هستش
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
دوست من راستش من همچین برنامه نویسی بلدنیستم.ولی اون دستوری که شمانوشته شایداینه که تکست باکس2مساوی با تکست باکس1 ضربدر3.ویاپایینی تکست باکس1رومساوی تکست باکس 2تقسیم بر3.ولی من نمیخوام ضرب یاچیزی روش انجام بدم.من فقط درازای واردکردن1عدد میخوام جوابی رو دریافت کنم.منظورم پست شماره 3 هستش

دقیقا توضیحات رو بده هر میلگرد چقدر باشه و هر کاری میخوای توی برنامه انجام بده ! واسم pm کن برنامه را واست رایگان می نویسم:happy:
 

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
دقیقا توضیحات رو بده هر میلگرد چقدر باشه و هر کاری میخوای توی برنامه انجام بده ! واسم pm کن برنامه را واست رایگان می نویسم:happy:

ممنونم دوست من راستش من کارم برنامه نویسی نیست وتازه علاقمندشدم.وچیزی که خودآدو بسازه خیلی شیرینه.ببین پست شماره 3روبخون.من 2تاتکست باکس دارم که وقتی توی شماره 1 مثلانوشتم12 توی تکست باکس شماره2 اتومات بنویسه مثلا0.888 که میشه وزن میلگرد12 وهمینطورمثلاوزن میلگرد14میشه1.21که وقتی توی تکست باکس1نوشتم14توی تکست باکس2بنویسه1.21.کمی جستجوکردم وفرمانش فکرکنمselect case هستش منتها هرکاری میکنم جوردرنمیاد.اگه میشه دستورکلش رو ازsub privateبنویسی ممنون میشم.فکرکنم بچه خیلی باحالی باشی که گفتی برنامشوواسم رایگان مینویسی.ولی دوست دارم.سئوالتی که زیادتوسرمه جواب بدی وبتونم خودم درست کنم مزش بیشتره.بهرحال خیلی باحالی بامرام
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
ممنونم دوست من راستش من کارم برنامه نویسی نیست وتازه علاقمندشدم.وچیزی که خودآدو بسازه خیلی شیرینه.ببین پست شماره 3روبخون.من 2تاتکست باکس دارم که وقتی توی شماره 1 مثلانوشتم12 توی تکست باکس شماره2 اتومات بنویسه مثلا0.888 که میشه وزن میلگرد12 وهمینطورمثلاوزن میلگرد14میشه1.21که وقتی توی تکست باکس1نوشتم14توی تکست باکس2بنویسه1.21.کمی جستجوکردم وفرمانش فکرکنمselect case هستش منتها هرکاری میکنم جوردرنمیاد.اگه میشه دستورکلش رو ازsub privateبنویسی ممنون میشم.فکرکنم بچه خیلی باحالی باشی که گفتی برنامشوواسم رایگان مینویسی.ولی دوست دارم.سئوالتی که زیادتوسرمه جواب بدی وبتونم خودم درست کنم مزش بیشتره.بهرحال خیلی باحالی بامرام

توی فرمت دو تا textbox بزار این دستورات را براش بنویس

ساده ترین مثال واستون زدم

PHP:
Private Sub Text1_Change()
If Text1.Text = "14" Then Text2.Text = "1.21"
If Text1.Text = "16" Then Text2.Text = "1.58"
End Sub
 

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
توی فرمت دو تا textbox بزار این دستورات را براش بنویس

ساده ترین مثال واستون زدم

PHP:
Private Sub Text1_Change()
If Text1.Text = "14" Then Text2.Text = "1.21"
If Text1.Text = "16" Then Text2.Text = "1.58"
End Sub
ممنونم دوست گرامی واقعادستت دردنکنه.راستش گشم ویه دستوردیگه به نامselect cse هم کارموراه انداخت ولی ممنون میشم اگه بازسئوالی داشتم بهم جواب بدیi love you
 
Last edited:

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
ممنونم دوست گرامی واقعادستت دردنکنه.راستش گشم ویه دستوردیگه به نامselect cse هم کارموراه انداخت ولی ممنون میشم اگه بازسئوالی داشتم بهم جواب بدیi love you

حتما دوست عزیز
من دستور if را گذاشتم تا هم ساده باشه هم بدونی داره چکار میکنه
 

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنونم
1سئوال داشتم.من همونطورکه گفتم2-3روزه به ویژوال بیسک علاقمندشدم.میخواستم بدونم برای ساخت یه نرم افزارکه بخواداطلاعات اشخاص رو توش واردکنیم وبعدازهرسری بخوایم افرادجدیدی رو بهش معرفی کنیم وبخوایم هروقت که خواستیم ویرایششون کنیم وبعدروی هارد یه فایل سیوازاون ایجادکنیم بایدچیکارکنیم.ممنون میشم که بصورت واضح وساده بهم بگید.چون میخوام یه نرم افزارواسه مشخصات پیمانکارامون باقابلیت اضافه یاحذف وسیو(بطورکلی قابل ویرایش بصورت سیوروی هارد)درست کنم.ایاباهمون نرم افزاری که بهvbمیسازیم میشه یانه بایداکسس یاmysql serverهم باشه.ممنونم
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
دوست عزیز ممنونم
1سئوال داشتم.من همونطورکه گفتم2-3روزه به ویژوال بیسک علاقمندشدم.میخواستم بدونم برای ساخت یه نرم افزارکه بخواداطلاعات اشخاص رو توش واردکنیم وبعدازهرسری بخوایم افرادجدیدی رو بهش معرفی کنیم وبخوایم هروقت که خواستیم ویرایششون کنیم وبعدروی هارد یه فایل سیوازاون ایجادکنیم بایدچیکارکنیم.ممنون میشم که بصورت واضح وساده بهم بگید.چون میخوام یه نرم افزارواسه مشخصات پیمانکارامون باقابلیت اضافه یاحذف وسیو(بطورکلی قابل ویرایش بصورت سیوروی هارد)درست کنم.ایاباهمون نرم افزاری که بهvbمیسازیم میشه یانه بایداکسس یاmysql serverهم باشه.ممنونم

برای ذخیره کردن فایل در vb باید با یک دیتابیس ارتباطش دهید
که معمولا از اکسس استفاده میکنن و کار هم باهاش راحت هست
موفق باشید
 

hamid625

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2010
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
برای ذخیره کردن فایل در vb باید با یک دیتابیس ارتباطش دهید
که معمولا از اکسس استفاده میکنن و کار هم باهاش راحت هست
موفق باشید

فکرکنم ازجواب دادن به من خسته شدیدآقایo<--<

کس دیگه ای نیست که راهنماییمون بکنه
یعنی مافقط بایدیکبارفرم روبسازیم وبعدهرسری که مامشخصات رودرنرم افزاریکه باvbساختیم واردکردیم اتومات توفرم واردمیشه.ممنون میشم اگه نمونه همچین سورسهایی رو که بتونم یادبگیرم بهم معرفی کنیدتابتونم دانلودکنم وکمراحلشویادبگیرم.مرسییییییییییییییییییییییییییییییی:lol:
 
Last edited:
بالا