آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

می خوام با جاوا اسکریپت iframe بسازم. میشه؟!

شروع موضوع توسط amir400 ‏11 ژوئن 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    سلام!
    من می خوام یک آی فریم بسازم . ولی نه با اچ تی ام ال. بلکه می خوام یک فایله جاوا یا وی بی باشه که اون فایل رو در صفحه ی اچ تی ام ال ام قرار بدم و اون کد به عنوان آی فریم عمل کنه و صفحه ای که می خوام را تو اون قسمت صفحه نشون بده!
    کسی می تونه کمکم کنه؟! ممنون
     
  2. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    خوب من این کد را خودم ساختم! ولی با این کد نشد. چرا؟:18:
    میشه یکی کدشو بهم بده. ممنون

    کد:
    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    document.write('<h1><iframe name="I1" width="666" height="390" src="آدرس" border="0" frameborder="0" scrolling="no" align="center"></iframe></h1>');
    </script>
     
  3. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    اینم یک جا پیدا کردم ولی ازش سر در نیاوردم. کار هم نمیکنه!
    کد:
    // load iframe and resize it
    // based on great hints from Robert Avilov
    
    var iframe_id_cache = Array();
    
    function iframe_id(name) {
    	if (! iframe_id_cache[name]) {
    		iframe_id_cache[name] = self.document.getElementById(name);
    	}
    	return iframe_id_cache[name];
    }
    
    
    function iframe_doc(name) {
    	if (iframe_id(name).contentDocument) return iframe_id(name).contentDocument;
    	if (iframe_id(name).contentWindow) {
    		try {
    			return iframe_id(name).contentWindow.document;
    		} catch (e) {};
    	}
    	if (iframe_id(name).document) return iframe_id(name).document;
    	return null;
    }
    
    function iframe_height(name) {
    
    	var doc = iframe_doc(name);
    
    	if (doc.body) {
    		var h = -1;
    		var h1 = -1;
    
    		if (doc.body.scrollHeight) {
    			h1 = parseInt(doc.body.scrollHeight) || -1;
    			//alert(name+" scrollHeight "+h1);
    			if (h1 > h) h = h1;
    		}
    		if (doc.body.clientHeight) {
    			h1 = parseInt(doc.body.clientHeight) || -1;
    			//alert(name+" clientHeight "+h1);
    			if (h1 > h) h = h1;
    		}
    
    /*
    		var elm = document.getElementById(name);
    		if (elm) {
    			elm.style.height = 'auto';
    			h1 = elm.offsetHeight;
    			alert(name+" offsetHeight "+h1);
    			if (h1 > h) h = h1;
    		}
    */
    
    		return h + 5;
    
    	}
    	return 50;
    }
    
    function iframe_resize(name) {
    
    	var el=iframe_id(name);
    
    	if (! el || ! el.src) return;
    
    	el.style.height = String(iframe_height(name)+'px');
    
    	// hide wait message
    	var w_el = iframe_id(name.replace(/^i/,"w"));
    	if (w_el) w_el.style.display = 'none';
    }
    
    function iframe_load(name,url) {
    
    	if (! name || ! url) return false;
    
    	var el=iframe_id(name);
    
    	// is there src, and is src same?
    	if (el.src) {
    		var old_src = el.src;
    		// remove query
    		var q = el.src.indexOf("?");
    		if (q > 0) old_src = old_src.substr(0,q);
    		// now compare just last parts
    		old_src = old_src.substr(old_src.length - url.length);
    		//alert(old_src+" == "+url+" q="+q);
    		if (old_src == url) return false;
    	}
    
    	// if iframe name if i_something, show waiting message called w_something
    	var w_el = iframe_id(name.replace(/^i/,"w"));
    	if (w_el) w_el.style.display = '';
    
    	if (location.search) url += location.search;
    
    	el.style.height = '0px';
    	el.src = url;
    
    	return false;
    }

    یکی کدشو بده دیگه؟:wacko: ممنون
     
  4. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    میخوای بذاری توی signature :D
     
  5. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب بخاطر اینه که در بلوک چاپ متن علامت های "" دستور را می بندند. این را به این تغییر دهید.
    کد مطلوب را به این تغییر بدهید :
    PHP:
    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    document.write("<h1><iframe name='I1' width='666' height='390' src='  YOUR ADDRESS  ' border='0' frameborder='0' scrolling='no' align='center'></iframe></h1>");
    </script>
     
  6. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    ممنون×
    ولی چرا بازم کار نمیکنه؟
     
  7. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    چرا طرف رو گیج میکنین؟!
    پس دستور outerHTML و innerHTML تو جاوا اسکریپت به چه درد میخوره؟
     
  8. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    خوب چجوری؟
    میشه کدشو بنویسید؟×!
    ممنون XX~~
     
  9. amir400

    amir400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    1
    ok
    ممنون درست شد. همون اولی کار کرد. حتی با "
    :cool::cool:
    مشکل این بود که وقتی کد رو توی یک فایل اکسترنال می ذاشتم لازم نبود دیگه
    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    رو تو هر دو جا بنویسم!:wacko:

    از همگی ممنونم!

    ضمننا اگر ممکنه روش innerhtml رو هم بگین ممنون
     
  10. shahramg

    shahramg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ir/teh
    innerhtml همون روشیه که تو آژاکس استفاده میشه دیگه :-?
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak