• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

می خوام با جاوا اسکریپت iframe بسازم. میشه؟!

amir400

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
2
سلام!
من می خوام یک آی فریم بسازم . ولی نه با اچ تی ام ال. بلکه می خوام یک فایله جاوا یا وی بی باشه که اون فایل رو در صفحه ی اچ تی ام ال ام قرار بدم و اون کد به عنوان آی فریم عمل کنه و صفحه ای که می خوام را تو اون قسمت صفحه نشون بده!
کسی می تونه کمکم کنه؟! ممنون
 

amir400

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
2
خوب من این کد را خودم ساختم! ولی با این کد نشد. چرا؟:18:
میشه یکی کدشو بهم بده. ممنون

کد:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write('<h1><iframe name="I1" width="666" height="390" src="آدرس" border="0" frameborder="0" scrolling="no" align="center"></iframe></h1>');
</script>
 

amir400

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
2
اینم یک جا پیدا کردم ولی ازش سر در نیاوردم. کار هم نمیکنه!
کد:
// load iframe and resize it
// based on great hints from Robert Avilov

var iframe_id_cache = Array();

function iframe_id(name) {
	if (! iframe_id_cache[name]) {
		iframe_id_cache[name] = self.document.getElementById(name);
	}
	return iframe_id_cache[name];
}


function iframe_doc(name) {
	if (iframe_id(name).contentDocument) return iframe_id(name).contentDocument;
	if (iframe_id(name).contentWindow) {
		try {
			return iframe_id(name).contentWindow.document;
		} catch (e) {};
	}
	if (iframe_id(name).document) return iframe_id(name).document;
	return null;
}

function iframe_height(name) {

	var doc = iframe_doc(name);

	if (doc.body) {
		var h = -1;
		var h1 = -1;

		if (doc.body.scrollHeight) {
			h1 = parseInt(doc.body.scrollHeight) || -1;
			//alert(name+" scrollHeight "+h1);
			if (h1 > h) h = h1;
		}
		if (doc.body.clientHeight) {
			h1 = parseInt(doc.body.clientHeight) || -1;
			//alert(name+" clientHeight "+h1);
			if (h1 > h) h = h1;
		}

/*
		var elm = document.getElementById(name);
		if (elm) {
			elm.style.height = 'auto';
			h1 = elm.offsetHeight;
			alert(name+" offsetHeight "+h1);
			if (h1 > h) h = h1;
		}
*/

		return h + 5;

	}
	return 50;
}

function iframe_resize(name) {

	var el=iframe_id(name);

	if (! el || ! el.src) return;

	el.style.height = String(iframe_height(name)+'px');

	// hide wait message
	var w_el = iframe_id(name.replace(/^i/,"w"));
	if (w_el) w_el.style.display = 'none';
}

function iframe_load(name,url) {

	if (! name || ! url) return false;

	var el=iframe_id(name);

	// is there src, and is src same?
	if (el.src) {
		var old_src = el.src;
		// remove query
		var q = el.src.indexOf("?");
		if (q > 0) old_src = old_src.substr(0,q);
		// now compare just last parts
		old_src = old_src.substr(old_src.length - url.length);
		//alert(old_src+" == "+url+" q="+q);
		if (old_src == url) return false;
	}

	// if iframe name if i_something, show waiting message called w_something
	var w_el = iframe_id(name.replace(/^i/,"w"));
	if (w_el) w_el.style.display = '';

	if (location.search) url += location.search;

	el.style.height = '0px';
	el.src = url;

	return false;
}


یکی کدشو بده دیگه؟:wacko: ممنون
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
34
محل سکونت
Tehran
میخوای بذاری توی signature :D
 

ma_christian

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2007
نوشته‌ها
368
لایک‌ها
2
محل سکونت
Tehran
خوب من این کد را خودم ساختم! ولی با این کد نشد. چرا؟:18:
میشه یکی کدشو بهم بده. ممنون

کد:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write('<h1><iframe name="I1" width="666" height="390" src="آدرس" border="0" frameborder="0" scrolling="no" align="center"></iframe></h1>');
</script>
خوب بخاطر اینه که در بلوک چاپ متن علامت های "" دستور را می بندند. این را به این تغییر دهید.
کد مطلوب را به این تغییر بدهید :
PHP:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write("<h1><iframe name='I1' width='666' height='390' src='  YOUR ADDRESS  ' border='0' frameborder='0' scrolling='no' align='center'></iframe></h1>");
</script>
 

amir400

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
2
خوب بخاطر اینه که در بلوک چاپ متن علامت های "" دستور را می بندند. این را به این تغییر دهید.
کد مطلوب را به این تغییر بدهید :
PHP:
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write("<h1><iframe name='I1' width='666' height='390' src='  YOUR ADDRESS  ' border='0' frameborder='0' scrolling='no' align='center'></iframe></h1>");
</script>

ممنون×
ولی چرا بازم کار نمیکنه؟
 

amir400

Registered User
تاریخ عضویت
1 جولای 2006
نوشته‌ها
103
لایک‌ها
2
ok
ممنون درست شد. همون اولی کار کرد. حتی با "
:cool::cool:
مشکل این بود که وقتی کد رو توی یک فایل اکسترنال می ذاشتم لازم نبود دیگه
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
رو تو هر دو جا بنویسم!:wacko:

از همگی ممنونم!

ضمننا اگر ممکنه روش innerhtml رو هم بگین ممنون
 

shahramg

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2005
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
0
محل سکونت
ir/teh
innerhtml همون روشیه که تو آژاکس استفاده میشه دیگه :-?
 
بالا