آژانس هواپیماییexchanging

نحوه انتقال فايلها از سرور بدون ليچ

شروع موضوع توسط amk ‏4 مارس 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    سلام

    كسي ميدونه به غير از ليچ چجوري ميشه فايلها رو از يه سرور به يه سروره ديگه منتقل كرد؟

    خيلي ضروريه ...

    ممنون..
     
  2. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    اگر میخوای کل سایت رو منتقل کنی و کنترل پنل مقصد سی پنل هست خودش یک قسمت برای ترانسفر داره.
    اما اگر میخوای فقط فایل منتقل کنی باید یا از لیچ استفاده کنی و یا مقصدت ویندوز باشه که بتونی ریموت کنی و از اونجا با سرعت بالا بگیری
     
  3. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    نه من ميخوام يه فايل مخصوصي رو از يه سايتي بگيرم و به cpanel منتقل كنم مشكل اينه كه همونطور كه ميدونيد استفاده از ليچ قانوني نيس ميخوام ببينم راهي واسه اينكار هستش؟
     
  4. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    به این راحتی ها که لو نمی ره رپید لیچ!
    با خیال راحت ازش استفاده کن، فقط دسترسی رو از Global در بیار + پسورد بزار روی روت اصلی رپید لیچ.
     
  5. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    جدا يعني مدير سرور هم نميفهمه؟
    ميشه دقيق بگي دسترسي ها رو رو چي تنظيم كنم؟
     
  6. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,725
    تشکر شده:
    427
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    مدیر سرور اونقدرها هم بیکار نیست زیر و رو کنه هاست شما رو، مگر زیاد استفاده کنید که شک کنه!
    این رو مطالعه کنید:

    http://forum.downloadworld.ir/showthread.php?t=938

    سطح دسترسی هم همون Change Permissions توی Cpanel هستش، باز سئوالی بود در خدمتم.
    راستی حتماً باید سرویس هاست شما لینوکس باشه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amk

    amk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    4,089
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    نازی آباد
    آقا دستت درد نكنه لطف كردي...
     
  9. marshal-mj

    marshal-mj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2009
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    درجواب دوست عزيزمون كه ميگن مدير سرور بي كار نيست

    اين تجربه شخصي منه ، مدير سرور مياد لاگ فايل رو سرچ ميكنه و تعداد و پهناي باند مصرفي به آيپي هاي معروف مثل رپيد شر و مگا آپلود و... ديتكت ميكنه

    اون موقع هست كه مثل من 48 ساعت مجازات ميشي و ديتا سنتر دكمه پاور رك رو ميزنه!
    :Dفكر كن رو اون رك چنتا هارد؟ چنت وي پي اس؟ چنت پنل؟ چنتا سايت؟ چنتا بازديد كننده؟ همه و همه 48 ساعت تعطيل!

    البته بيخيال اين حرفا:p يه پسورد رو فولدر بزار و فقط چند گيگ چند گيگ دانلود نكن!



    يه سوال از دوستان هم دارم ، اگه از دوستان كسي يه اسكريپت خوب براي اف تي پي از يه سرور به يه سرور ديگه سراغ داشت لطفاً زحمت معرفيش رو بكشه!
     
    Last edited: ‏28 مارس 2010