آژانس هواپیماییexchanging

نحوه نصب کردن مودم وایرلس WAG54G2 linksys (به اینترنت کابلی)

شروع موضوع توسط hossein1111 ‏8 ژانویه 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    سلام
    من این مودم رو گرفتم ولی سر در نمیارم چیکار باید بکنم!

    مشکل من اینجاست که اینترنتم رو از طریق یه کابل شبکه که از خود شرکت میاد میگیرم(قبلا اصلا نیازی به مودم نداشتم ولی الان چون میخوام با لپ تاپ هم بتونم از اینترنت استفاده کنم این مودم رو گرفتم)

    تو دستور عمل های خودشم چیزی به این صورت نداره!

    یعنی میخوام کابل اینترنت به مودم وصل شه و مودم به وصیله کابل شبکه به کامپیوتر و لپ تاپ هم به وصیله وایرلس !

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
     
  2. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    لول.. حاجی شما باید WRT میخریدی نه WAG! چطور به ذهنت رسید که بدون تحقیق بری بخری؟ تازه حتی نیازی به خریدن روتر هم نبود! یه دونه دانگل ساده کارت رو راه مینداخت! (میزدی به سیستم و اینترنت رو روی شبکه ادهوک وایرلس هم شیر میکردی!
     
  3. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    wrt چیه؟

    من فکر نمیکردم مشکلی پیش بیاد ، رفتم روی مدل مودم و ... تحقیق کردم !!
    مثل اینکه حسابی گل کاشتم:D

    یعنی هیچ جوره نمیشه ؟ آخه تو سایت لینک سیس یه روش گفته برای اتصال اینترنت کابلی ، ایناهاش :
    http://linksys.custhelp.com/cgi-bin...TEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD00NTcy&p_li=&p_topview=1
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    برادر من! شما ADSL نداری که رفتی DSL Router خریدی! شما باید یه روتر خالی میخریدی! WAG ها مودمی هستند که روترشون فقط با DSL به بقیه سرویس میده! WRT ها روتر خالی هستند که از یه منبع WAN روی اترنت به سایر کلاینت ها سرویس میدن! اون راهنمایی که شما گذاشتی مال سری WRT و داخلشم نوشته WRT ..
     
  5. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    آهان..... راست میگید دیگه! 1دفه تو عمرمون بدون تحقیق رفتیم یه چیز خریدیم اونم اینطوری شد! (نمی دونم اون لحظه واقعا چی فکر کردم ...:blink: )

    البته به خود شرکت زنگ زدم گفت مشکلی نیست بیار اینجا تنظیمش میکنیم !! (حالا دیگه نمیدونم چه جوری ! )

    در هرصورت فکر کنم اگه وایرلس ازشون اشتراک بگیرم درست میشه دیگه؟
    یعنی کابلرو جمع کنن و یه اشتراک اینترنت وایرلس بدن. (این مودم وایرلس هست دیگه !! )
     
  6. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون

    لول.. نه بابا ربطی به هم ندارن! مودم وایرلس چیه دیگه:دی :lol: اگر منظورت نکست نت و IPW که اونا پروتکل های جدا گونه دارن! وای فای هم تو رنج بالا با این تجهیزات شما به هم ربطی ندارن! الان تنها راه حل شما اینکه یه کارت لن دیگه بزاری رو سیستم و اینترنت رو مثله سابق بزنی به اون و از لن اصلی بزنی به روتر تا شاید بتونی تنظیمش کنی برای استفاده به عنوان اکسس پوینت خالی! که تازه اینم به سادگی تنظیم نمیشه! خودتو خسته نکن! مودم رو بفروش یا با روتر تعویض کن! یا اینکه بفروش و 1 دونه دانگل 20 تومن بخر و خلاص!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    ممنون از راهنماییتون

    حالا من بخوام روتر بگیرم چه مارکی و چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ در چه محدوده قیمتیی هستند؟(wrt باید بگیرم)

    یعنی چیزی که میگیرم باید یک پرت ون داشته باشه و چندتا پورت لن؟

    یک سوال دیگه، این شرکت هایی که اینترنت wi fi میدن (مثل همینی که من ازش سرویس میگیرم) همشون اینترنت رو از طریق کابل میدن به یوزر ها ؟ یا همین روشی که من باید انجام بدم ، میدن( کابلو به روتر وصل کنن و ...) ؟
    میشه یکم بیشتر در این باره توضیح بدین

    ممنون
     
  9. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    بستگی داره به شرکتی که ازش میگیری و نوع سرویس وایرلس! بعضی هاشون مودم دارند و بعضی هاشون اکسس وینت و بعضی انتن! در هر حال اخرشون ختم میشه به یه کابل اترنت ! و بازم شما برای شیر کردن تو محیط باید از روتر استفاده کنی!

    در مورد اینکه چی بخری هم اگر نمیخوای باز پولتو هدر بدی و روتر لازم داری برو یه دونه Canyon 150N بخر حدود 55 تومن!(زیرهمکف پاساژ ایران میتونی پیدا کنی) اگر میخوای هدر بدی هم از سری 300 همین لینک سیس یا سری N از SMC بخر(البته NS منظورم نیست و فقط N و N2) ولی واقعا حذوم کردن پوله اگر رنجت خیلی طولانی نیست!
     
  10. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    آقا واقعا ممنون از اطلاعات مفيدي كه بهم دادي،
    در مورد دانگل هم ميگي چطوريه؟
     
  11. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    خواهش! :D دانگل هم یه دونه از این آداپتور های USB وایرلس رو میگم! اگر بتونی درست تنظیمش کنی راحت میتونی اینترنت رو روی شبکه ادهوک شیر کنی و با لپ تاپ ازش استفاده کنی! ولی نکته اینکه نخوای بیشتر از 1 لپ تاپ با وایرلس متصل باشه! البته قیمت در حدی نیست که بعد خریدن پشیمون بشی و بالاخره بکار میاد!(حدود 20 تومن)
     
  12. hossein1111

    hossein1111 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    563
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    طهران
    بازم دمت گرم

    پس من برم هرچه سريع تر اين مودمرو آب كنم :D