آژانس هواپیماییexchanging

نحوه پرینت کارت ویزیت از فوتوشاپ

شروع موضوع توسط OurPars ‏26 فوریه 2010 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. OurPars

    OurPars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    7
    با سلام به دوستان
    من کارت ویزیتی رو با فوتوشاپ طراحی کردم با چندین لایه و در نهایت تبدیل بهcmyk
    الان هر جا بیرون میبرم
    پرینت رنگی با اخرین کیفیت هم که میزنند اکی نیست!!!
    حتی نوشته ها به نسبت کارت ویزیتهای معمولی و خیلی ساده هم, جالب در نمیاد!!!
    ایا تنظیم خاصی نیاز هست؟

    با تشکر
     
  2. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    شما كارت ويزيتت رو اينجا بذار يه عكس ازش تا بگم مشكلش چيه
    بدون عكس نميشه هيچ نظري داد كه مشكل كجاست
     
  3. Benyaminj

    Benyaminj کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2005
    نوشته ها:
    4,195
    تشکر شده:
    1,245
    محل سکونت:
    Tehran
    مشکل شما احتمالاً اينجاست که اندازرو خيلی کوچيک میگيريد..
    بر حسب cm تنظيم کن صفحرو و روی 8.5 در 4.8 cm بزار.
     
  4. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
  5. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    فكر كنم 72 زده رزولوشن رو كه بد در اومده
     
  6. OurPars

    OurPars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    7
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. 123perspolis

    123perspolis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران -
    resolutionباید 300 باشه
     
  9. OurPars

    OurPars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    7
  10. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    حاج آقا اون موقع که توی فتوشاپ New File درست کردی باید Res رو روی 300 میزاشتی الان دیگه فایده نداره.
    در ضمن Res رو 300 بزاری فایلت باید کوچیکتر بشه نه بزرگتر .
    با تشکر
     
  11. OurPars

    OurPars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    7