نصب بک آپ جوملا

شروع موضوع توسط fa_herman ‏11 آپریل 2013 در انجمن Joomla , Drupal - مامبو ، جوملا و دروپال

  1. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    سلام
    من یک بک آپ از یه سایت جوملا دارم
    میخوام اونو روی یه هاست سی پنل بزارمش
    نمیدونم چیکار باید کنم!!!
    باید سیستم رو نصب کنم بعد این بک آپ رو قرار بدم؟!
    اون سایت یه اسکریپت بوده که قالبش جوملا بوده!!
    میشه از اسکریپت هم استفاده کرد؟!
    اگه کسی بلده لطفا کامل توضیح بده!
    ممنون
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    بک آپ رو چطوری گرفتین با اکستشن یا دستی؟
    سوالتون رو واضح تر عرض کنید تا کمک کنم
     
  4. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    من بک آپ رو از کسی گرفتم!
    نمیدونم اون چطوری بک آپ گرفته
    بهش دسترسی هم ندارم
    ما مثل اینکه از کلوکسو بک آپ گرفته
     
  5. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    اگه بک آپ فایلها و دیتا بیس جداست
    برو تو روت هاست اول فایل آپ لود کن
    بعد هم دیتابیس را ایمپورت کن
     
  6. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    فقط یه فایل زیپ هست!!!
    چیز دیگه ای نداده!
    فکر نمیکنم دیتابیس داده باشه!
     
  7. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
  8. d-vahid

    d-vahid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    2,599
    تشکر شده:
    338
    محل سکونت:
    بیرجند
    ببین داداش یا بکاپت از طریق هاست گرفته شده که میتونی از داخل کنترل پنل هاستت میتونی ریستور کنی
    یاهم از خود جوملا گرفته شده که میتونه روش نصبش متفاوت باشه باتوجه به اینکه چجوری گرفته باشه بکاپ رو
    اگه میخوای درست نظر بدیم یه اسکرین شات از فایل زیپ باز شده بگیر
     
  9. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    بک آپ گفت از کلوکسو گرفته
    face.png
    میشه دقیقا بگید که باید چیکار کنم؟!
    اسکریپت هم داخل فایل ts1 هست
    ممنون
     
  10. d-vahid

    d-vahid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    2,599
    تشکر شده:
    338
    محل سکونت:
    بیرجند
    داداش فایل رو زیپ کن و بریز رو هاست و اکسترکت کن
    بعد دیتابیست رو داخل phpmyadmin ایمپورت کن
    حالا اطلاعات رو داخل غایل config که داخل همین عکس هم هس وارد کن و بزن اسم سایتتو
    بعد میاد سایتت


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
     
  11. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    دوست عزیز مثل اینکه فایل دیتابیس رو ندارید
    بنابر این بکاپ بدردی نمیخوره
    آدرسی هم که دادین چیزی توش نبود
    ضمنا اسم دیتابیس رو تو فایل کانفیگ میتونید ببینید
     
  12. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    سایت رو میخوام از صفر شروع کنم!
    فقط قالب سایت رو نیاز دارم و اسکریپتی که توش هست!!!!!
    یعنی هیچ کدوم رو نمیشه در اورد؟!
     
  13. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    برو یه جوملا از نو نصب کن بعد برو تو پوشه تمپلیت پوشه قالبو ببر تو جوملای جدید برا اسکریپت هم همینکار بکن
    اون اسکریپت بستگی داره که چی باشه اول سایتو راه بنداز بعد برو سراغ اسکریپت
     
  14. d-vahid

    d-vahid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    2,599
    تشکر شده:
    338
    محل سکونت:
    بیرجند
    داخل جوملا ۲.۵ نمیشه با انتقال فایل ها مثلا قالب رو بیاری بالا وباید فایل نصب بسازی ازش
    در ضمن برا اون کامپوننت هم همین کارو باید انجام بدی و راه دیگه ای نیس
    البته بهترین راه اینه دقیقا کاربرد اون کامپوننت رو بگی تا برا دانلود بذاریم برات
    قالب رو هم راحت میشه از رو فایل مشخصاتش شناخت و دانلود کرد
    پس به فکر استخراج نباش


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
     
  15. fa_herman

    fa_herman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2010
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    33
    قالب رو که جای دیگه گیرم نمیاد
    اون اسکریپت هم که تراوین هست
    که فکر میکنم بگهاش گرفته باشه!
    نمیدونم شما بتونید اسکریپت بدون باگ تراوین برای دانلود بزارید یا نه!!
    اگه داشته باشید ممنون میشم!
     
  16. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,816
    تشکر شده:
    1,221
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    به جوملا 2.5 هم میشه انتقال بدی
    تو قسمت نصب افزونه یه گزینه هست به اسم "کاوش" میزنی فایل قالبو پیدا میکنه
     
  17. omdestore

    omdestore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 اکتبر 2012
    نوشته ها:
    1,210
    تشکر شده:
    144
    محل سکونت:
    InterNet
    اینباکستون رو خالی کنید
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون