آژانس هواپیماییexchanging

نصب مووبل تايپ

شروع موضوع توسط saeed_s_m ‏20 فوریه 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    اين تاپيكو باز كردم براي كسايي كه ميخوان موبايل تايپو نصب كنن.بهترين برنامه وبلاگ نويسي.
    پك فارسي اونهم كه چند روز پيش آمده و ميتونيد به شاخه هاي موجود اضافش كنيد.
    من هنوز تو نصبش به خصوص پرل مشكل دارم. البته زهير راهنمايي كرده شايد حل شه.
    اگه شما هم تجربه اي بخصوص در مورد ست كردن اسكيوال اون دارين اينجا بنويسيد.
     
  2. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    نمي دونم منظورت از موبايل . همون موويبل تايپ هست يا نه . ولي اگر اونه . مي توني از اين راهنماي فارسي من استفاده كني
    <a href='http://weblog.wplusplus.com/mt-persian' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/mt-persian</a>
    البته مي خوام چند روز بعد مطالبي رو بهش اضافه كنم ولي همين حالاهم تقريبا كامله .
     
  3. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    به نظر من هم كامل مياد فقط يه چيزي الفا جان يه نگاه به اون راهنماي فارسي هم بكن ببين چه طوري هاست اگر مال تو تكميل اصلا بفرست براشون
     
  4. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    كدوم رو مي گي ؟
    اون كه راهنما نيست و در واقع فارسي سازه . اگه ممكنه لينكشو بده . برم ببينم.
    مرسي از لطفت
     
  5. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    لينكش تو لنگوئيج پك هستش. از اونجا بگيرش.همونطور كه گفتي فارسي سازه نه راهنما.
    آقا من اينها رو رو سرورم (آپاچي) نصب كردم ولي الان كه ميزنم بياد ميخواد فايل cgi رو دانلود كنه به جاي اجرا ! ؟ مشكل چيه ؟ جاي پرل درسته .
     
  6. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    بايد روي سرور . امكان اجراي CGI را داشته باشي . براي اينكار مي شه با ويرايش فايل اطلاعات آپاچي . جايي رو در سرور براي اجراي CGI تخصيص داد .
    اگه سرورت امكان اجرا داشته باشه خودش . مهمولا يك دايركتوري به نام cgi-bin يا شبيه اون داره كه بايد MT رو داخل اون نصب كني تا بتونه اجرا بشه .
     
  7. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    آره اشتباه كردم فارسي ساز هستش! :!:
     
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
  9. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    خوب كاري كردي ببين احسان من 2-3 تا مطلب فرستادم ديشب ببين رسيده يا نه
    راجع به مديريت صفحه كليد

    درباره ايجاد يك قسمت به اسم چگونه وبلاگ بنويسيم يا وبلاگ بهتر تو اين مايه ها هم اگه يه تاپيك بگذاري خيلي خوبه ها

    يك چيز ديگه الان موقع اونه كه FAQ درست كنيم و بگذاريم اول سايت كه همه اول اون رو بخونند تازه كارها يا جديد ها بعد اگه خواستند عضو بشند من كاملا مخالف برداشتن لاگين ورود هستم اينطوري ديگه كسي عضو نمي شه
    اصلا راي بگير :idea:

    راستي مي بخشي اينجا نوشتم بايد تو نظر سنجي مي نوشتم يكي دو بار نوشتم نيست جوابش نمي ياد زياد حال نمي ده
     
  10. semahoo

    semahoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    1
    بابا همه اينجا باكلاسند. با سوادند. من كه اصلا از اين چي چي تايپ سر در نمي آرم :( :( :( :(
     
  11. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    سلام :D
    اگه موافق باشين به نظر من بهتره از اون فارسي ساز آماده استفاده نكني بهتره :!:
    سعي كنين خودتون فارسيش كنين تا هم باب دلتون بشه هم اينكه سر در بيارين چه خبره :)
    به نظر من بهتره اول مويبل تايپ رو به صورت Localhost نصب كنين تا حسابي با طرز كارش آشنا بشين و خوب Configeش كنين! من كه يه هفته طول كشيد تا مثل كف دست بشناسمش :p
     
  12. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    اين زهير معصوميان است گويا حالش چطور است ؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    اون پك چيز خاصي نيست.يك مجموعه عكس و يك فايل ترجمس كه خودتم سه سوت ميتوني ترجمش كني.البته خيلي كارهاي ديگه رو بايد خودمون بكنيم.مثلا به اوا همه فايلهاي پرل شاخه تمپل يه تگ يوني كد اضافه كنيم وگرنه هر صفحه كه لود ميشه بايد كليك راست كني و ...
    ساختن تمپليتهاي وبلاگ براي من دردسر شده.نميتونم تمپل جديد بگزارم؟ اگه فايل خارجي بخوام بگزارم چه آدرسي بايد بدم؟

    راستي من mt رو رو سرور مشهديها نصب كردم.اگه ميخواين امكاناتشو ببيبن برين به اينجا
    <a href='http://www.mashhadiha.com/cgi-bin/mt/mt.cgi' target='_blank'>http://www.mashhadiha.com/cgi-bin/mt/mt.cgi</a>
    user : test
    pass: 123456


    موفق باشين
     
  15. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    حالش كه خوبه!!! 8) :p
    عزيزم بايد از تگ MT Include استفاده كني!!! تو منوآل MT پره رمزو رازه كشفشون كن! هر روز كه ميگذره بيشتر از اين MT خوشم مياد و از كار كردن باهاش بيشتر لذت ميبرم! ;)
     
  16. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    مرسي زهير ولي جريان تگ اينكلود چيه ؟ من مشكلم تو راست به چپ كردن صفحه اديت تمپلها بود برگردوندمش درست شد.

    اقا من فايل fa.pm رو سر جاش گذاشتم ولي تو منوي Preferred Language زبان فارسي نمياد چي كار بايد بكنم؟ البته اينترفيسمو يه بار فارسي كردم ولي بعد كه آمدم تغييرش بدم گم شد و حالا فقط اينگليسيه ؟
    كمك ملت ! كمك
     
  17. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    سلام اينكلود چيز عجيبي نيست با استفاده از اين تگ ميتوني يه صفحه رو توي صفحه ي دلخواه خودت وارد كني!!
    در ضمن يكي از اشكالاتي كه مويبل تايپ داره به نظر من اينه كه اگه براش مشخص كني مثلا 7 روز رو نشون بده. مياد آخرين هفت روز متوالي رو نشون ميده. يعني مثلا اگه 2 هفته چيزي ننويسي و توي تنظيماتش اين باشه كه 7 روز رو نشون بده اون وقت بعد از گذشت دو هفته هيچ چيز رو نشون نميده :( چي كار بايد كرد كه مثل بلاگر بشه؟ يعني 7 روز از روزهايي كه توي وبلاگ پست داشتي رو نشون بده. نه هفت روز متوالي... :?: :?: :?: :?:
     
  18. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    تا اون ورژني كه من نصب كردم اين امكان رو نداشت . فكر كنم . ما هيچ كاري نمي تونيم بكنيم . فقط بايد تو فروم سايتش مطرح كرد تا خودشون اضافه كنند .
     
  19. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    باشه يه كاريش ميشه كرد. ولي يه چيزي به نظرت چطوري ميشه اين امكان لينكدوني كه هودر تو وبلاگش گذاشته رو با استفاده از MT درست كرد؟ من كه هرچي زور زدم بشه نشد.. البته تا يه جاهايي پيش رفتم ولي نتيجه خيلي خنده دار شده بود :D البته منظورم رشتي بازي نيستا يه چيز درست درمون و راحت عين وبلاگ اصي كه خوده ام.تي ميسازه!! اون كاري رو كه من كردم اين بود كه يه Category خاص اگه بود بيا فلان جاي( ;) ) صفحه نمايش بده!! ولي اين مياد هر دو جا نشون ميده!!
     
  20. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    سلام من هم يك سوال دارم حالا كه داريد راجع به ش صحبت مي كنيد

    چه طوري مي شود آخرين نفرات و تعداد مراجعاتي روكه به وبلاگ داشته اند توسط موبايل تايپ يا هر جيز ديگري در صفخه اصلي گذاشت اين كار برام جالبه

    اگر مي دانيد مار ار هم بي نصيب نگذاريد
     
  21. saeed_s_m

    saeed_s_m کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    1
    اقا ذهير ممنون. من فكر كدم چيز خاصي ديگه اي منظورتونه.
    از دوستان اگه كسي رو تم موويبل تايپ آشنايي داره خدا بهش خير بده من دوتا تم دارم كه بايد تبديل شن. حال خوندن اونهمه راهنما رو هم ندارم :(
    راستي خود موويبيل تايپ يه فايل لوگ ميسازه از مراجعاتش نميدونم ساختارش چيه اگه xml يا شبيه اون باشه كه حله ديگه :idea:

    اقا اگه كسي وقت داره يه راهنماي فارسي براي تم بنويسه زودتر بكنه ثواب داره.

    ضمننا من بزودي راهنماي صدور مطلب و ورود اون به MT رو براي بلاگر و پرشين مينويسم فقط مونده ببينم با چه تگي توي پرشين ميشه تاريخ اينگليسي رو تو قالب گذاشت تا بشه ايمپورتش كرد تو mt? شما ميدونين؟
     
    BIG-BANG از این نوشته تشکر کرده است.