برگزیده های پرشین تولز

نظرتون در مورد کبابی

bill.goldberg

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2008
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
6
سلام

یه آشنایی میشناسم که 40 نوع کباب وارده که درست کنه که هیچ کدوم از این کباب ها فکر نکنم توی تهران باشه چون توی تهران اکثرا گوشت خام کباب می کنن

به نظرتون با 40 نوع کباب میشه فروش خوبی داشت؟
واسه همچین کاری باید یه مغازه در خیابون تقریبا شلوغ داشت
مغازه خالی برای همچین کاری میشه پیدا کرد؟
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
534
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
مغازه که حتما پیدا میشه ولی باید بگردی .

۴۰ نوع پیشکش ، همون یه مدلش رو با کیفیت بزن حتما استقبال میشه ...
 

bill.goldberg

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2008
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
6
کدوم قسمت تهران کبابی بزنم استقبال بیشتر میشه؟
جاهایی که تا دیر وقت شلوغه رو معرفی کنید
آخه خیلی ها هستن کباب رو پیش یا با م ش ر و ب می خورن و می خوام همه نوع مشتری رو جذب کنم

ممنون
 

rostamiani

Registered User
تاریخ عضویت
6 مارس 2006
نوشته‌ها
3,000
لایک‌ها
300
کدوم قسمت تهران کبابی بزنم استقبال بیشتر میشه؟
جاهایی که تا دیر وقت شلوغه رو معرفی کنید
آخه خیلی ها هستن کباب رو پیش یا با م ش ر و ب می خورن و می خوام همه نوع مشتری رو جذب کنم

ممنون

به نظر من اگه خوب کباب درست می کنی لازم نیست بری سراغ این مشتریا . بعدا دردسر میشه برات و حیفه !
 

linkoln

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,302
لایک‌ها
2,632
محل سکونت
بلقیوم

bill.goldberg

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2008
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
6
منم اجازه نمیدم که بشینن و توی مغازه بخورن
ولی اینکه اینچنین مشتری ها خرید کنن و ببرن واسم مهمه
چون معمولا اینجور مشتری ها آخر شب سرو کلشون پیدا میشه

کجاها رو پیشنهاد میدید؟
اگه فقط بیرون بری باشه استقبال میشه؟
 

hossein55

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2008
نوشته‌ها
2,192
لایک‌ها
410
محل سکونت
ملک خدا
هنرش به اون 40 نوعشه دیگه نیاز به سرو این چیزا نیست که، هر کیم از این چیزیا بیاره پای خودش.

سمت شیراز شمالی فکر کنم خوب باشه یا تو شریعتی سمت 2 راهی قلهک
 

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2005
نوشته‌ها
4,188
لایک‌ها
17,821
مشروبه..
آب اۀبالو نیس که..
تا بفهمن یارو مشروب سرو کرده تو رستوران ، برادران سر میرسن و تخته میکنن.

میگه ساندیس گازدار انگور قرمزه ؛ برادرند شمر و یزید که نیستند :lol:

جدا از شوخی اسم چند تا از اون 40 کباب رو بگید ؛ببینیم چه جوریه مشتریشیم
 

Enoch

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2011
نوشته‌ها
682
لایک‌ها
318
محل سکونت
Here and there
طرفای بالای ونک و اون حدودا منطقه ی خوبی میتونه باشه.
 

bill.goldberg

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2008
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
6
آره منظورم آبلیمویی بود
بالای ونک کلا عبور مرور زیاده؟ نیمه شب هم شلوغه؟
اگه بخوام یه جای 50 متری بگیریم شرایطش چجوره؟
 

تهرانی

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,009
لایک‌ها
2,351
خدا بگم چی کارت کنه نصفه شب پاشدم تو یخچال فقط اب یخ دارم , گفتم بیام پی تی اشتهام کور شه چشمم خورد به تاپیک !! حالا من این موقع شب سر گشنه و پر حوس باید زمین بزارم !!

برای جذب اون مشتری های خاص عزیز و انگوری, شما لازم نیست کاری کنی , فقط کافیه یه مجوز بگیری که تا ساعت سه صبح باز باشی , لوتی ها خودشون میان سراغت !!:D

این یارو هایدا ی شریعتی تا صبح بازه , یه بار رفتیم توش ساعت سه اینا بود , انگار اومده بودیم هارلم !!! همه های بودن همه !!!

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
 

sepul.boy

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2006
نوشته‌ها
794
لایک‌ها
138
یه چیزایی خیلی مهمه:
طرفت رستورانی داشته که 40 تا کباب می زده یا نه 40 تا کباب بلده ( آماده بودن رستوران برای دادن 40 جور کباب خیلی سخته، تامین مواد اولیه - نیروی انسانی ماهر و لازم برای اینکار و ... )
چیزی که تو ذهنته یه فست فود کباب بیرون بره یا یه رستوران سالن دار که انواع چلو کباب سرو می کنه
اگه بخوای تو جایی مغازه بگیری که پاخور درست حسابی داشته باشه اولی برات هزینه کمتری داره، البته این هزینه کمتر هم خیلیم کم نیست، فک کنم کم کم باید روی 10 تومن اجاره مغاره حساب کنی، یه خرج کارگر داری که 4 تا باشن میشه 2 تومن لااقل، یه هزینه اولیه راه اندازی داری که شامل: دکور و تبلیغات، خرید وسایل مثل یخچال و چرخ گوشت و بساط قصابی و سیخ و منقل و ... که اینم بسته به خرجی که می خوای بکنی لااقل 10 تومنی برات آب می خوره و یه سری خرجام که وقتی کار شروع میشه خودشو نشون میده، پول پیش مغازه هم که سره جای خودش
از همه چی مهمتر تمام وقت بودن رستورانه، من خودم سرمایه گذار داشتم، ایده هم داشتم ( پیتزا بار ) ولی چون آدمش نیستم 365 روزه سال، از 9 صب تا 12 شب وایسم تو مغازه طرفش نرفتم، تو باید ببینی اهلش هستی یا نه
 

farzad.r

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2009
نوشته‌ها
384
لایک‌ها
281
یه چیزایی خیلی مهمه:
طرفت رستورانی داشته که 40 تا کباب می زده یا نه 40 تا کباب بلده ( آماده بودن رستوران برای دادن 40 جور کباب خیلی سخته، تامین مواد اولیه - نیروی انسانی ماهر و لازم برای اینکار و ... )
چیزی که تو ذهنته یه فست فود کباب بیرون بره یا یه رستوران سالن دار که انواع چلو کباب سرو می کنه
اگه بخوای تو جایی مغازه بگیری که پاخور درست حسابی داشته باشه اولی برات هزینه کمتری داره، البته این هزینه کمتر هم خیلیم کم نیست، فک کنم کم کم باید روی 10 تومن اجاره مغاره حساب کنی، یه خرج کارگر داری که 4 تا باشن میشه 2 تومن لااقل، یه هزینه اولیه راه اندازی داری که شامل: دکور و تبلیغات، خرید وسایل مثل یخچال و چرخ گوشت و بساط قصابی و سیخ و منقل و ... که اینم بسته به خرجی که می خوای بکنی لااقل 10 تومنی برات آب می خوره و یه سری خرجام که وقتی کار شروع میشه خودشو نشون میده، پول پیش مغازه هم که سره جای خودش
از همه چی مهمتر تمام وقت بودن رستورانه، من خودم سرمایه گذار داشتم، ایده هم داشتم ( پیتزا بار ) ولی چون آدمش نیستم 365 روزه سال، از 9 صب تا 12 شب وایسم تو مغازه طرفش نرفتم، تو باید ببینی اهلش هستی یا نه

صحبتهای دوستمون در مورد لزوم سرعت سرویس دهی تایید میشه!


اما در مورد محل مغازه به نظرم در مناطق مسکونی با تراکم بالا بیشتر مشتری داشته باشی تا خیابانهای اصلی
اگر میخوای رستوران بزنی اونوقت باید بری در خیابانهای اصلی و پر تردد شهر


سرعت آماده شدن غذا و سرویس رایگان در مغازه خیلی مهمه و اصلا تنوع اونقدر مهم نیست. ۶-۷ نوع کباب هم کافیه
اما در رستوران تنوع و غذاهای رنگارنگ مهمتره
 

gheysar.

همکار بخش خودرو و رانندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,971
لایک‌ها
4,492
محل سکونت
Ambushed area
تهران اجاره مغازه ماهی 10 میلیون تومنه؟:eek:
 

miladdn

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2013
نوشته‌ها
4,636
لایک‌ها
1,629
محل سکونت
dezful
بالا