نمايش استايل hidden

شروع موضوع توسط Motahari ‏29 ژانویه 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    يه استايل display: none دارم. مي‌خوام با كليك روي يك لينك نمايش داده بشه. كسي بلده؟
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    کد:
     
    onclick:style=display:''
    
     
  4. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    کد:
     
    <div id="box1">
     Persiantools.
    </div>
    
    <a href="#" onClick="document.getElementById('box1').style.display='none';">hide</a>
    <br />
    <a href="#" onClick="document.getElementById('box1').style.display='';">show</a>
    
     
    
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    لول ! اینم همونه منتها با یه نقطه کمتر ! اشکال سینتسکی !
     
  6. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    -----------
    مچكرم:D
     
  7. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    شايان جان اين دو تا لينك داره، يكي واسه مخفي كردن يكي واسه نمايش
    ميشه يه لينك باشه؟
     
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اونو باید بندازیش تو یه حلقه که اگه هاید بود ویزیبلش کنه و بلعکس.
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    http://rezamand.com/tools/importer
    ماون بغل قسمت راهنما بردار خودت کدهاشو.
     
  10. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,340
    تشکر شده:
    16,846
    محل سکونت:
    ایران
    این چیزی که شما نوشتید درسته اما فقط برای IE

    در فایرفاکس باید style.visibility رو رو visible ست کنید.

    اگه میخوای مخفیش کنی هم باید به hidden ستش کنی.
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    با منی؟
    مال من که الان تو FF مثل چیز داره کار میکنه که !
     
  12. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,340
    تشکر شده:
    16,846
    محل سکونت:
    ایران
    والا من هم استفاده می کنم اما نمیدونم چرا گاهی اوقاط قاط می زنه.

    واسه همین این دستور رو پیدا کردم که منحصرا مربوط به بروزهای شاخه نت اسکیپ هست (مثل فایر فاکس)
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها.
    خوب اینجوری هم که دردسره باید مرورگر رو تشخیص داد و بعد دستور های مناسب ... :/
     
  14. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,340
    تشکر شده:
    16,846
    محل سکونت:
    ایران
    نه نه

    کافیه واسه اطمینان بیشتر کدی که من دادم رو بعد از کد خودتون بنویسید. در ضمن شناختن بروزر که با یه خط کد قابل انجامه.
     
  15. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    FF با display:none هیچ مشکلی نداره .
     
  16. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,340
    تشکر شده:
    16,846
    محل سکونت:
    ایران
    اوکی حرف شما قبول

    ام بالاخره این style.visibilty رو که واسه خاله هاشون ننوشتند.
     
  17. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    هر دو اینها valid هستند و استاندارد ! حالا ممکنه یکی از خاله ها دوست داشته باشه از یکیش استفاده کنه ، یکی از اونیکی ! :D
     
  18. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    15,340
    تشکر شده:
    16,846
    محل سکونت:
    ایران
    کاملا حق با شماست

    اما یه مساله ای هست.
    فکر کن که شما یه تیبل داری که 3 تا سطر داره

    سطر 1 و 2 رو مخفی می کنی
    حالا اگه IE باشه سطر 3 خودش میاد بالا
    اما اگه FF باشه میبینی که سطر 3 بالا نمیاد و پایین مونده

    تالا با این مساله ای که من گفتم روبرو شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی