آژانس هواپیمایی
pop up

نمایش تمام عکسهای درون یک دایرکتوری

شروع موضوع توسط علی آبادانی ‏16 فوریه 2008 در انجمن PHP

  1. علی آبادانی

    علی آبادانی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    897
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    Abadan
    با سلام



    دوستان من به مشکلی بر خوردم



    میخواستم ببینم کدی هست که بتونه تمام عکسهای دورن یک دایرکتوری رو بر حسب شماره نمایش بده؟؟



    من یک سری دایرکتوری ثابت دارم که عکسهای داخلش عوض میشه بعضی وقتها تعداد عکسها کمتر یا بیشتر میشه میخواستم بدونم به چه صورت میتونم هر دفعه صفحه رو ویرایش نکنم و عکسها رو که آپلود کردم رو نمایش بده
     
  2. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اینو خیلی قبل نوشتم از دایرکتوری میخونه خودت سورتش کن هر چند به نظرم کاربردی نباشه.:f34r:

    PHP:
      <?php 
    function GetPh(){
    $dir="Photo/";
    $dh=opendir($dir)or die("Can't open");
    while(!((
    $file=readdir($dh))==false)){
    // if (is_dir("$dir/$file"))
     //print " ";
    if( (strstr($file,".jpg"))||(strstr($file,".GIF"))||(strstr($file,".gif"))||(strstr($file,".JPG")))  if(($file!=".")&&($file!="..")){
     print 
    "<table width=100% border=0 dir=ltr>
      <tr>
        <td class=table_clm><img src=Photo/
    $file /></td>
        <td class=table_clm>آدرس:<input name=textfield type=text class=button size=60 value=Photo/
    $file></td>
      </tr>
    </table>
        "
    ;}

    }
    closedir($dh); }
    ?>
     
  3. علی آبادانی

    علی آبادانی Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    897
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    Abadan
    ممنونم دوست عزیز
     
  4. sasan_blue

    sasan_blue Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    686
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    Teh
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    خواهش میکنم