آژانس هواپیمایی
pop up

نمایش عکس در C

شروع موضوع توسط sub_man ‏27 اکتبر 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. sub_man

    sub_man کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه اساتید عزیز ...:D
    کسی میدونه چطور میشه یه عکس با فرمت BMP وارد محیط گرافیک C++ کرد؟؟؟
    میخوام نمایشش بدم
    16 یا 32 بیتی فرق نمیکنه...
    در ضمن اگه نمونه ای هم دارید ممنون میشم واسم بذارید:happy:
     
  2. NdR

    NdR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2004
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    0
    منظورتون از محیط گرافیک ++c چیه؟
    یه نمونه (با استفاده از +GDI )
     
  3. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    سلام خوش آمديد
    فكر مي كنم شما رو ميشناسم: شا...:)
    بسيار مفيد :
    http://www.daniweb.com/forums/thread17496.html
    http://people.scs.fsu.edu/~burkardt/data/bmp/bmp.html
    http://www.dreamincode.net/forums/index.php?showtopic=26936&pid=273543&st=0&#entry273543

    موفق باشيد
     
  4. saeb

    saeb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,Tehran
    برو درباره مد 13 تحقیق کن
    حوصله ندارم الان درباره اش بنوسیم
     
  5. saeb

    saeb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,Tehran

    این هم یه فایل به همراه توضیحات
     

    فایل های ضمیمه:

    • mode 13h.rar
      اندازه فایل:
      272.2 KB
      نمایش ها:
      52