exchanging

نمایش وضعیت در یاهو

شروع موضوع توسط vaheb ‏4 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آقا برای نمایش وضعیت در یاهو مسنجر نیاز به یه اسکریپت داشتم . تمام اینترنت رو زیرو رو کردم تا این رو پیدا کردم . ولی کار نمی کنه !!!!!!!!!!!!!!!!

    PHP:

    <?
    // Open a connection Yahoo's servers.
    $yahoohandle fsockopen("profiles.yahoo.com"80);
    if (
    $yahoohandle)
    {
    // Send the HTTP request.
    fputs($yahoohandle"GET /vaheb_online HTTP/1.1\nHost: profiles.yahoo.com\n\n");
    // Read the resultant page and close the connection.
    $page fread($yahoohandle16000);
    fclose($yahoohandle);
    // Determine filename based on online status.
    if (strstr($page"I'm online now!")) 
    $filename "online.png"
    else 
    $filename "offline.png";
    // Read in the data for the chosen image (offline or online).
    $imagehandle fopen ($filename"r");
    $len filesize($filename);
    $image fread($imagehandle$len);
    fclose($imagehandle);
    header("Content-type: image/png");
    Header("Content-length: $len");
    print(
    $image);
    }
    ?>
    اگه میشه دوستان راهنمایی کنید ! میلاد , سالار , شاهد , مرتضی و ...........
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    تو همين فروم سرچ كردي؟
     
  3. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    ندیدم سالار جان . میشه کمک کنی ؟
     
  4. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    من همه وب رو گشتم اینو پیدا کردم . نمی دونم چرا کار نمی کنه !
     
  5. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    فکر کنم این کار کنه :
    PHP:
    $yid "MyId";
    if(
    md5_file("http://opi.yahoo.com/online?u=".$yid."&m=g&t=0") == "c88938283ed6db846377f1b9702d42ae")
    //Offilne

    }
    else
    //online

    }
     
  6. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    اینم پیغام خطاش .
    Warning: md5_file() [function.md5-file]: Unable to open file in E:\www\vaheb\vaheb\online.php on line 3
    بعدشم مگه با عوض کردن ID خرجی MD5 فرق نمی کنه ! یه نگاه بنداز بهش هیچکس جان .
     
  7. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    اگه روی لوکال تست می کنی حتما باید به اینترنت وصل باشی هاا..
    در ضمن با عوض کردن ID عکس آفلاین بودن عوض نمیشه بنابراین MD5 نباید تغییر کنه...
     
  8. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    چک کردم نشد یعنی فقط نشون میده آنلاین !!!!!!!!!!! هیجکس جان میشه خودت امتحان کنی ؟

    در ضمن این (md5_file) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    md5_file چك ميكنه ببينه فايل تغيير كرده يا نه. اگر يه فايل كوچكترين تغييري بكنه md5 شم تغيير ميكنه.
     
  10. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    هیچکس جان چک کن ببین کار نمیکنه ! سالار خودت یه چک کن لطفا !
     
  11. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
  12. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    فایل تغییر نمی کنه یاهو زرنگ تر از این حرفا است رو همون تصویر با نام online کار میکنه.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    از سایت خود یاهو بگیری بهتره , ولی اگه میخوای مخفی هارو هم بتونی نشون بدی , من این ادرس رو از داخل کد invisible.ir در اوردم :
    ;)
     
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره. اين API مال سياوشه. با اون تماس بگيري كمكت ميكنه يا توي وبلاگش نظر بده. siavash.com
     
  16. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آقا من همینو می خوام البته با تصاویر دلخواه برای آنلاین و آفلاین بودن.
     
  17. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    این خیلی عالیه ! کدش رو میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  18. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
  19. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    مرسی . نمیشه نتیجه رو ارزیابی کرد ؟ بابا می خوام عکس اختصاصی بذارم . نظرت در مورد اسکریپت چیه ؟
     
  20. parsa

    parsa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,292
    تشکر شده:
    93
    خب البته دوستان حرفه اي تر و قشنگ تر جواب دادند.
    ولي كد اين تصوير [​IMG] رو در زير ميذارم!
    به جاي ستاره ها آي دي تون رو وارد ميكنيد!

    در مورد تغيير تصاوير هم متاسفانه نميدونم.
    خودم دارم الان پاسخ ديگر دوستان رو تست ميكنم!
    کد:
    <p><span style="float: right;">
    <img src="http://opi.yahoo.com/online?u=*****&m=g&t=2" alt="Online Status" border="0"></span></p>
     
  21. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    چرا نمیشه , اون ادرس که بهت دادم رو با ساکت یا curl باز میکنی , نتیجه اش رو چک میکنی , اگه گفت انلاین میگی فلان عکس رو نمایش بده !
    در غیر اینصورت اون یکی عکس , بشدت ساده هست ;)