آژانس هواپیمایی
pop up

نمیتونم لاگین کنم

شروع موضوع توسط CANOR ‏29 مارس 2008 در انجمن vBulletin و IPB

  1. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    سلام دوستان
    من مدتیه نمیتونم توی فورامم لاگین کنم
    دیگر اعضا هم نمیتونن

    به نظر شما مشکل چیه؟
    نشانی سایت : http://www.chemicalpark.com

    ممنون میشم کمک کنید

    موفق باشید
     
  2. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
  3. Golzarion

    Golzarion کاربر فعال ادبیات کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    8
    هک یا پلاگین خاصی نصب کردید؟

    به نظرم ادرس های فروم ها هم اشکال داره ! (البته ربطی به لاگین نداره)

    ضمنا اخطاری که موقع لاگین می ده رو بنویسید
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    احیانا شما از پی تی سرویس نمیگیرید؟؟ این سومین مورد توی یکماهه اخیر بوده که اینطوری دیدم !! فایلlogin.php از روی سرور پاک شده. دوباره آپلودش کنید. بهتر هست این موضوع به بخش پشتیبانی منتقل بشه تا ببینیم چرا فایل login.php رو پاک میکنن !!
     
  5. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    نه من هیچی روش نصب نکردم
    این ارور رو میده:
    کد:
    Not Found
    The requested URL /login.php was not found on this server.
    
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.41 Server at chemicalpark.com Port 80
     
  6. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    آره من از پی تی هاست گرفتم
    عجیبه!!!
    واقعا چرا باید اینطور بشه؟
    من با پشتیبانی هم در میون گذاشتم ولی جوابی ندادن
    اوکی من دوباره آپلود میکنم ببینم چی میشه

    ممنون شاهد جان;)
     
  7. boxilink
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آپلودش کن درست میشه !!
    والا فهمیدی به ماهم بگو !! فکر میکنم بخاطر فشاری باشه که رو سرور میاره !! یا حداقل بعیده پشتیبانی جواب بهتر از این بهت بده !!!
     
  9. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    درست شد :D
    اگه بازم این مشکل پیش بیاد میبرمش روی سرور خودم. فقط بخاطر اینکه از اول روی پی تی بود تا حالا نبردمش.

    بهرحال ممنون شاهد جان:)
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خدارو شکر.

    /
    علتش رو فهمیدی همینجا بگو !
     
  11. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,474
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    NoWhere !
    حتما;)