آژانس هواپیماییexchanging

نیازمند به صفحه لوگ اوت برای این صفحه

شروع موضوع توسط takpage ‏20 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. takpage

    takpage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان سال نو مبارک
    من به صفحه logout برای این login نیاز دارم.هر کدوم از عزیزان بلده کمک کنه.
    PHP:
    <?php
    session_start
    ();

    if (!empty(
    $logincheck)){
    $sql "select username from newsadmin where username='$checkuser' and password='$checkpass'";
    $results $db->select($sql);
            if (empty(
    $results)) {
            print 
    "$admin_loginfail";
            exit;
            }else{
            
    session_register("loginuser");
            
    $loginuser $checkuser;
            }
    }
    ?>
    <?php
    if (!(session_is_registered("loginuser"))){
    ?>
    <html>
    <head>
    <title><?php print "$admin_login"?></title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php print "$admin_charset"?>">
    <link rel="stylesheet" href="style/style.css" type="text/css">
    </head>
    <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" leftmargin="0" topmargin="0">
    <form action="<?php print "$PHP_SELF"?>" method="POST">
    <?
    if (count($HTTP_POST_VARS)) {
           while (list(
    $key$val) = each($HTTP_POST_VARS)) {
           print 
    "<input type=\"hidden\" name=\"$key\" value=\"$val\">\n";
          }
    }

    if (
    count($HTTP_GET_VARS)) {
           while (list(
    $key$val) = each($HTTP_GET_VARS)) {
           print 
    "<input type=\"hidden\" name=\"$key\" value=\"$val\">\n";
          }
    }
    ?>
    <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td align="center" valign="top">
          <hr width="90%" size="1" noshade>
          <table width="90%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" height="300">
            <tr>
              <td align="center">
                <p><?php print "$admin_login"?></p>
                <table width="300" border="0" cellspacing="1" cellpadding="4" bgcolor="#F2F2F2">
                  <tr bgcolor="#FFFFFF">
                    <td width="83"><?php print "$admin_username"?> :</td>
                    <td width="198"><input type="text" name="checkuser"></td>
                  </tr>
                  <tr bgcolor="#FFFFFF">
                    <td><?php print "$admin_password"?> :</td>
                    <td><input type="password" name="checkpass"></td>
                  </tr>
                  <tr bgcolor="#FFFFFF">
                    <td>&nbsp;</td>
                    <td><input type="submit" name="logincheck" value="<?php print "$admin_ok"?>"></td>
                  </tr>
                </table>
              </td>
            </tr>
          </table>

        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td align="center" valign="top" height="40">&nbsp;</td>
      </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
    include("bottom.php3");
    ?>
    </body>
    </html>
    <?php
    exit;
    }
    ?>
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  3. takpage

    takpage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    چه جوری کدهای شما را استفاده کنم
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اوجایی که میخوای لاگ آوت کنی:
    PHP:
    if($action == "logout"){
        
    $_SESSION = array();
    }
    البته این یه مثاله! نذاری تو کدت بعد بگی کار نمیکنه
     
  5. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    یه راه ساده تر بعد خارح شدن session هارو destroy کن
     
  6. takpage

    takpage کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    بله پیداش کردم.از همین راه استفاده می کنم
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بله destroy کردن هم استاندارد تره هم ساده تر
    فقط همین :
    PHP:
    session_destroy();
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    باور کن خیلی وقتا کار نکرده!
    البته به نظر من اول session رو unregister کن بعد destroy
     
  10. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    بهترین دستور ها برای از بین بردن اینها هست
    session_unset();
    session_destroy();
    دو تاش رو اجرا کنی از بین رفته
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من چرا جدیدا انقدر گیج میزنم؟
     
  12. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    فقط مواظب باش اينطوري ننويسي چون همه سيژن ها از دست ميره ...توي پارانتز اسم سيژن رو بزار session_destroy();
    ... راه ساده تر اينكه مقدار سيژن مورد نظر رو صفر كن يا عوض كن