آژانس هواپیماییexchanging

هر کس در زمینه رستوران داری اطلاعات داره بیاد تو، کمک کنه

شروع موضوع توسط Royal_KZ ‏11 ژانویه 2010 در انجمن کار و سرمایه و تجارت

  1. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان


    خوب بگم ماجرا‌ از چه قراره، راستش من یه پولی‌ دارم، می‌خوام رستوران باز کنم، حقیقتش اینه که هیچ تجربهٔ ندارم در

    این زمینه،حالا از دوستان هرکس اگه اطلاعاتی‌ داره در این زمینه، کمک کنه ممنون میشم، حتی خیلی‌ کوچیک.

    نوع رستوران یه رستوان لوکس هستش و با کلاس، فست فود یا چلو کبابی نیستش

    هر کس در هر زمینیش چیزی میدونه، کمک کنه ;)



    با تشکر از همتون
     
  2. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    ببین عزیزم لوکس یعنی باید خیلی خرج کنی ... ممکنه فقط Interior Design برات 50 تا در بیادش

    بعد جای عالی باید بزنی ... از نظر کمک بگو چی مد نظرته تا کمکت کنم
     
  3. متالیک

    متالیک Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2007
    نوشته ها:
    1,941
    تشکر شده:
    59
    غذای خوب و با کیفیت و با قیمت مناسب : پول و مشتری بیشتر!
    برخورد مناسب، محیط عالی: پول و مشتری بیشتر!
    عالیه برو سراغش...
     
  4. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran

    مرسی‌ از اینکه کمک می‌کنید

    میدونم خرج داره، ۵۰ تا واسه Interior Design ، و یا حتی بیشتر.

    مشکلم اینجاس که من تا حالا اینکارو نکردم، اصلا نمیدونم چجوری می‌شه مدیریتش کرد، این کارو.

    از آشپز و گارسون گرفته، برو تا خرید روزانت و ......

    نمیدونم هیچی‌
     
  5. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    رویال جان کارت خیلی سخته و ممکنه ضرر هنگفتی بکنی ... رستوران از بیرون کار پر درامدیه

    اما دردسر وحشتناک داره ... مخصوصا که تجربه نداری اصلا ... خریدات باید منظم باشه

    سر و کله زدن با گوشت فروش و مشتری و گارسون و آشپز و خدمتکار و دربون و ...

    همین سریال آشپزباشی رو ببین ... با اینکه همه چی ردیفه و خودش سالها سر آشپز بوده

    ببین چقدر مشگل دارن

    اگر میتونی منصرف شو چون میدونم ضرر بدی میکنی ... نه اینکه بگم بیزینس بلد نیستی

    رستوران داری خیلی سیستم داره ... و بد ترین چیزش هم اینه که تایم و وقت خوبت رو باید براش بزاری

    عید و روزهای تعطیل و تابستون و اینا چون شلوغ تر میشه کارت خیلی سخت تر میشه
     
  6. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran



    ببین در کل قبولت دارم، درسته حرفات

    ولی‌ باید از یه جا شروع کرد، همین کسانی‌ که الان تو تهران خودمون رستوران خوب دارن، اینام از یه جای شروع کردن.

    من واسه ۶ ماه ضرر دادن هم مشکلی‌ ندارم،چون بعدش که بیفته رو غلتک دیگه افتاده.وقتیم می‌خوام برم سراغ این

    کار، دیگه خواب و خوراک باید بذارم کنار می‌دونم،ولی‌ آینده داره.

    مشکل اینجاس که،من یه سری اطلاعات می‌خوام که بدونم واسه شروع چه باید کرد، مثلا من اینارو می‌دونم خودم:

    ۱.مکانش کجا باشه، چه مساحتی داشته باشه (ادم دارم براش)

    ۲.Design چجوری باشه (ادم دارم براش)

    ۳.آشپز خوب و گارسون رو می‌شه ۳ سوت پیدا کرد (این روزا دیگه اکثرا خارج دوره دیدن و بارشونه)

    ------

    چیزایی که نمیدونم ایناس :

    ۱.مدیریتش (نمی‌شه کسه دیگرم اورد،خودت میدونی‌ چرا میگم) اینم واسه این میگم چون تا حالا اینکارو نکردم

    ۲.مصرف روزانه مواد اولیه

    ۳.و اینکه با چه مشکلاتی طرفی‌ وقتی‌ راه افتاد
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Amirbahal3

    Amirbahal3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    3,158
    تشکر شده:
    520
    سلام
    در کل شغل خوبیه ولی سخته ، به نظرم قبلش یه تحقیق بکن خصوصاً از افراد این کاره . شاید ایشالا به یه نتیجه خوب برسی.
    ایشالا که موفق باشی
    خود منم در یه زمینه تخصص دارم که بیام رستوران و مهمون شما باشم ... :دی اگه خواستی در خدمتم :دی
     
  9. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب اگر واقعا مصمم هستی که امیدوارم کارت عالی بگیره ... اول بگو تهرانی یا شهرستان

    در باره چیزایی که نمیدونی :

    1 - مدیریت رو از همین الان بهت بگم ... یه ذره شل بدی و بزاری برات ناز کنن باید تعطیلش کنی

    اخلاقت باید سگ باشه ( خودم 1 سال بالای سر رستوران خودمون بودم و اینا رو از روی تجربه میگم

    نه از روی شنیده حرف این و اون ) تحت تیچ شرایطی نباید بزاری باهات شوخی کنن

    اما هر از گاهی باید یه حالی هم بهشون بدی ... مثلا یهو یه روز فروش خیلی بالا بود یه شیتیلی چیزی

    بهشون بدی ... کسی دیر کرد یا کارش خوب نبود نهایتا یکی 2 بار جدی بهشون تذکر میدی

    باز دیر اومد یا کارشو درست انجام نداد اخراج , وگرنه اون آدم برای تو آدم بشو نیست

    2 - مصرف روزانه هم باید اول ببینی چی میخوای بدی ؟ فست فودی یا چلو کبابی و اینها

    دیدم زدی نه فست فود نه چلو کبابی ... غذاهای فرنگی میخوای بدی ؟

    3 - مشگلات اولیش اماکن ( اگر کارت بگیره که بد بختی )

    بهداشت ... سر چیزای الکی میان بهت گیر میدن ... آشپز اشتباه غذا رو درست میکنه

    شور میشه ... بی نمک میشه ... اعتراض شدید و بعضی اوقات الکی مشتری رو به همراه داره

    یعنی بعضی مواقع میبینی مشتری الکی داره به یه چیزای بیخودی گیر میده که هیچ مشگلی نداره

    ------------

    امکانات هم حتما اول بگو کجایی تا بهت بگم چیا میخوای

    دیزاین خیلی مهمه ... رفتار خیلی مهمه ... غذای خوب خیلی مهمه

    اتفاقا پیدا کردن آشپز خوب اصلا راحت نیست ... اصلااااااااااااااااااااااااااا

    خیلی سخته ... و اگر طرف کارش خیلی عالی باشه ناز و افادش خیلیه
     
  10. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran

    ایشالا اگه بگیر هستیم در خدمتتون :happy:
     
  11. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran


    ۱. تهرانم

    ۲. رستوران لوکس برای غذاهای فرنگی‌

    ۳.تو مناطق شمالی تهران می‌خوام باشه این رستوران

    بازم اگه چیزی هست که لازمه بدونی‌ بگو بگم

    من واقعا ایده ایی ندارم، اگه میتونی‌ کمکم کنی‌ خیلی‌ خوبه
     
  12. esfahanweb

    esfahanweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    1,066
    تشکر شده:
    94
    محل سکونت:
    Esfahan
    این مورد 200% تأیید می شود

    آشپز و سرآشپز چیزی نیست که اگر خوب باشه جا عوض کنه، معمولاً سر آشپز خوب پیدا کردنش حداقل 3-4 ماه وقت و شانس می خواد
     
  13. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    تهران اگر هستی میتونی تو این مناطق رستوران بزنی

    جردن ( پیشنهاد نمیشه ) ولی عصر ( پیشنهاد میشه ) فرشته ... میرداماد ... ظفر ... سمت پاسداران و اینا نرو

    چون به درد رستوران نمیخوره ( منظور غذای فرنگی هست ) ولنجک ( عالیه ) آرژانتین

    میخوام جاش رو هم بخری یا اجاره کنی ؟ اگر اجاره میکنی نباید زیر 5 ساله اجاره کنی ... حتی بیشتر

    حتما باید به گارسون و خدمتکارا یاد بدی که با مشتری چجوری رفتار کنن ... به قدری صحبت کردنشون مهمه

    که شاید یه جورایی درامد رستورانت مقداریش وابسته به رفتار اونهاست

    زفتارشون از معمولی خیلیییییییییی باید بهتر باشه

    اگر میخوای یه چیز تک بشی و اسمت در بره پیشنهاد هایی برات دارم که تو ایران نمونه بشی

    تو Pm بهت میگم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran


    می‌خوام اجارش کنم. ۵ سال یکم زیاد نیست؟ من رو ۲ یا ۳ سال فکر کردم بهش

    با آشپز قرار داد می‌بندم و اگه واقعا کارش خوب باشه، و منم اذیتش نکنم، گیر الکی‌ ندم، فکر کنم ردیف بشه

    گارسون هارو که واسشون برنامه دارم اساسی‌ :cool:

    پیشنهاد هارو تو پیام بگو



    خیلی‌ لطف میکنی‌
     
  16. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    نه زیادنیست ... اگر میخوای پول خوب در بیاری ازش باید 5 ساله اجاره کنی

    دلیلش هم اینه ... شما از روز اولی که قرار داد رو بستی یعنی داری پول میدی

    حالا چه رهن کنی چه اجاره بدی داری از همون ثانیه پول میدی

    تا بخوای جا بندازی و مردم بیان میشه 6 ماه زمان ( حد اقل )

    و اگر همه کارها دقیق پیش بره 6 ماه دوم میشه جبران ضرر 6 ماه اول

    که البته بازم میگم نمیشه 6 ماهه جبران ضرر 6 ماهه اول رو کرد

    پس شما عملا 1 سال و 3 ماه اینطورا رو از دست میدی

    تا بتونی یر به یر بشی ... تازه از این به بعده که میخوای پول پارو کنی ( که هدفت همینه )

    پس میمونه 3 سال و 7 یا 8 ماه ... پس زمانی زیادی نیستش ... مطمین باش کارت بگیره

    یا طرف میگه به هیچ وجه دیگه بهت اجاره نمیدم و خودم میخوام یا اینکه اجارش رو 100 برابر میکنه

    پس این همه زحمت و بی خوابی و سر و کله زدن باید نتیجه بهت بده یا نه ؟

    فقط بهت بگم دوست عزیز که آشپز 90 % یکی از مشگلاتت خواهد بود

    نه فقط برای شما بلکه برای همههههههه رستورانهای خوب هست

    آشپز خوب همش سوسه میاد برات ... شما هم بخوای ندیده بگیری فردا کوچکترین چیزی بهش بگی میگه

    میخوام برم ... اگر هم سفت بیای باهاش به مشگل بر میخوری ... از الان خودت رو برای مشگلات

    با آشپز آماده کن ... گارسون و دربون و خدمتکار هیچچچچچچچچچچ مشگلی ندارم ... حرف زیاد بزنه با لگد

    میندازیش بیرون ... اما آشپز اینجوری نیست ... سر مرخصی هاش به مشگل میخوری

    مریض بشه یه درد سر داری و الی آخر

    این دیگه بستگی به 90 % شانس و 10 % مدیریت خودت داره که طرف چجور آدمی باشه

    اما این رو بازم میگم رفتارت باید جوری باشه صداتو میشنون تن و بدنشون بلرزه

    وای به روزی که یه ذره بخوان خودمونی شن .. واویلاااااااااااااااااااااااا
     
  17. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran


    میفهمم منظورتو کاملا

    آره با این تفاسیر باید برم رو ۵ سال

    شما خودتون رستوران دارین؟
     
  18. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    آره رویال جان ... اما کار خودم رستوران داری نیست ... فقط یه مدت که وقت بیشتر داشتم میرفتم و بالاسرش

    بودم ... اما بعدش اون یکی شریکم کلا بالا سر کار هست و الان 2 سالی میشه نرفتم سر بزنم :D

    ببین من خودم یه مدت یه خوره با آشپزه رفتار خوب داشتم و باهاش خوب بودم و راه میومدم

    اما دیدم باید خشک باشی باهاشون و اصلا شوخی نکنی ... نزاری شوخی کنن

    اصلا خودمونی نشن ... نشون بدی حواست به همه چیز شدیدا جمع هست

    اما هر از گاهی باید هواشون رو داشته باشی و شیتیلی چیزی بدی یا کلا جوری خوشحالشون کنی

    دقیقا مثل صابون میمونه رستوران ... زیاد سفت بگیری از دستت در میره ... شل هم بگیری بازم از دستت در میره

    راستی بگو چقدر پول داری برای این کار ؟ میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم تا راه و چاه رو یاد بگیری
     
  19. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran


    من پول به اندازه دارم که بتونم یه جای ۷۰ متری در همون مناطق که گفتیم بگیرم، Design کنم، و برای استخدام

    پرسنل و چند ماهیم ضرر دادن دیگه،فکر کنم کافی‌ باشه این مقدار.

    ببینم مثلا مصرف روزانرو چجوری تخمین میزدین، همون اوایل؟

    اون مسائل دیگرم که گفتی‌ تو پ م میگی‌ یادت نره! ;)
     
  20. Ronan

    Ronan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    6,276
    تشکر شده:
    910
    محل سکونت:
    Tehran
    رویال جان شفاف حرف بزن ... رقم بگو ... نمیتونی تو Pm بگو ... باید رقم رو بدونم

    مصرف روزانه که کم کم دستتون میاد ... بلاخره این هم متدی داره

    مثلا از 1 ماه قبل تبلیغات رو شروع میکنی به صورت گسترده و تاریخ افتتاح میدی

    برای یکی دو روز خرید میکنی و بعد میفهمی روز 3وم چقدر باید خرید کنی

    اینجوری فقط میتونی خریدات رو انجام بدی ... تا ندونی چقدر مشتری داری

    که نمیشه خرید کرد

    بعد مساله 70 متره ... شما یه آشپزخونه احتیاج داری که حد اقل 30 متر جا میخواد

    بعد میخوای 40 متر سالن داشته باشی ؟
     
  21. Royal_KZ

    Royal_KZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    1,047
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    Tehran


    یه سری مسائل توی PM میگم برات
     
  22. هوشنگ

    هوشنگ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    3
    به نظره من اول پاتو خیلی گنده برندار چون میخوری زمین اگه واقعا تجربه نداری یه مدت از کناره شروع کن تا تجربت بره بالا شما اگه از همه کسانی که تو این کار موفقند بپرسی بهت میگن که یه شبه به این موفقیت نرسیدن و حداقل کمش 5 سالی تو حاشیه این کار بودن و اسم و رسمی نداشتن
     
    Last edited: ‏13 ژانویه 2010