sam127
Registered User
- تاریخ عضویت
- 21 دسامبر 2012
- نوشتهها
- 2,971
- لایکها
- 376
سلام بچه ها قصد داریم یه مغازه بزنیم که فقط و فقط همبرگر باشه انواع همبرگر مثلا همبر گوشت.مرغ.ماهی.میگو.بوقلمون الی آخر
شرایطمون :
مشکل سرمایه نداریم
قراره با یکی از اقوام بزنم هردو تجربه آشپزی را داریم
من غذاهای فست فودی زیاد درست کردم تو خونه از پیتزا بگیر تا همین همبرگر و آشپزی بلدم در حد نرمال
آشنامون هم 5.6 سال فست فودی داشته و چون سرباز شده بود مغازشو واگذار کرد و الان بعد 2 سال میخواد باز شروع کنه
یکی از ایده هام اینه که کنار همبرگرهایی که میدیم سیب زمینی و سالاد کلم کوچیک رایگان هم بزاریم
مغازه از خودمون نداریم به نظرتون کجای شهر رهن و اجاره کنیم بهتره و چه شرایطی داشته باشه مغازه
و اینکه من اهل یزدم
حالا به نظرتون این شغل سود آور هستش و چه توصیه هایی دارید واسه شروع و موفقیت در این کار و نظرتون درباره ایدم
ممنون منتظر جوابتونم و در کل از 0 تا 100 راهنمایی کنید
شرایطمون :
مشکل سرمایه نداریم
قراره با یکی از اقوام بزنم هردو تجربه آشپزی را داریم
من غذاهای فست فودی زیاد درست کردم تو خونه از پیتزا بگیر تا همین همبرگر و آشپزی بلدم در حد نرمال
آشنامون هم 5.6 سال فست فودی داشته و چون سرباز شده بود مغازشو واگذار کرد و الان بعد 2 سال میخواد باز شروع کنه
یکی از ایده هام اینه که کنار همبرگرهایی که میدیم سیب زمینی و سالاد کلم کوچیک رایگان هم بزاریم
مغازه از خودمون نداریم به نظرتون کجای شهر رهن و اجاره کنیم بهتره و چه شرایطی داشته باشه مغازه
و اینکه من اهل یزدم
حالا به نظرتون این شغل سود آور هستش و چه توصیه هایی دارید واسه شروع و موفقیت در این کار و نظرتون درباره ایدم
ممنون منتظر جوابتونم و در کل از 0 تا 100 راهنمایی کنید
Last edited: