برگزیده های پرشین تولز

همفکری جهت انتخاب اسکریپت جهت سایتی مثل قطره

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2008
نوشته‌ها
3,260
لایک‌ها
602
محل سکونت
اردوگاه کار اجباری
دروپال یه ماجول داره که دقیقا همین کار رو انجام میده کپی اینا . و بااختیارات بهتر .
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
دروپال یه ماجول داره که دقیقا همین کار رو انجام میده کپی اینا . و بااختیارات بهتر .

سلام و ممنونم ازتون

الان به سایت پشتیبان فارسی دروپال رفتم و در حال دریافت هسته ش هستم ، اما در سایت قسمتی برای دریافت ماجول نیست ، لطف میکنی بگی این ماژول به چه نامی هست و از کجا میتونم بگیرمش!؟
http://www.irdrupal.com
تشکر
 
Last edited:

amk

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2009
نوشته‌ها
4,088
لایک‌ها
9
محل سکونت
نازی آباد
البته اسکریپت پولی این سیستم ها هم موجود هستند.....
 

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2008
نوشته‌ها
3,260
لایک‌ها
602
محل سکونت
اردوگاه کار اجباری

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
dیک مشکلی که دروپال داره این هست که قابلیت جستجو در بین لینکهای فید نداره ولی بقیه مواردش خوبه و یک مشکل دیگه اینه که ساپورت بسیار ضعیفی داره بخصوص در همون سایت فارسی که بالا لینک دادم
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
من دروپال رو روی لوکال نصب میکنم بدون هیچ مشکلی اما روی سرور نصب نمیشه !؟

میشه کمک کنید

اینجا رو ببینید دقیقا مشکل رو نوشتم
http://irdrupal.com/forum/451
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0

این رو من قبلا دانلود کردم ولی نتونستم نصبش کنم میتونید راهنمایی کنید برای نصبش!؟
همین که آپلود میکنی و وارد www.MySite.com میشم یک صفحه آبی با کلی ارور میاد . من راستش نتونستم از پسش بر بیام . اگر لاط کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
در مورد دروپال یک مشکلی دارم بجز عدم نصب

ورژن آخرشو و لاتین نشو در یک هاست دیگه تونستم نصب کنم ولی مشکل اینه که فید ها بصورت اتوماتیک ریفرش نمی شن الارقم اینکه یک ثانیه شما عدد کم می کنه ولی وقتی رو صفر میرسه همونجا استوپ می کنه تو عکس ببینید
و بایستی برای آپدیت شدن حتما دستی روش کلیک کنم!؟ چرا؟
زوپس هم یک همچین ماژولی داره و اونهم مشکلش همینه ولی سرچ بسیار قویی برای ماژولش داره

هیجا نمیتونم عکس آیلود کنم همجا فیلتره!؟
http://wvvww.persiangig.com/other/New Bitmap Image.JPG

New%20Bitmap%20Image.JPG
 
Last edited:

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
این رو من قبلا دانلود کردم ولی نتونستم نصبش کنم میتونید راهنمایی کنید برای نصبش!؟
همین که آپلود میکنی و وارد www.MySite.com میشم یک صفحه آبی با کلی ارور میاد . من راستش نتونستم از پسش بر بیام . اگر لاط کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.

عزیز نصب این برنامه که کاری نداره , باید فایل config.php تو پوشه conf رو برای وارد کردن اطلاعات پایگاه دادتون ویرایش کنین , این برنامه بصورت پیشفرض سه زبان انگلیسی , روسی و آلمانی رو پشتیبانی می کنه که این نسخه از برنامه بوسیله وب سایت ووریا فارسی هم شده که خیلی هم خوب جواب می ده , برنامه کاملا تخصصی برای همین منظور نوشته شده که نسخه اصلی اون هم می تونین از اینجا ببینین.
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
فایل config.php در پوشه sonf به صورت زیر هستش :
<?
Error_Reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

DEFINE("_DB_NAME", "newnews");
DEFINE("_DB_USER", "newnews");
DEFINE("_DB_PASS", "newnews");
DEFINE("_DB_HOST", "localhost");

DEFINE("_DB_TABLE_PREFIX", "jaws_");

DEFINE("_TPL_EXTENSION", ".tpl");
DEFINE("_TPL_DIR", "templates/");
DEFINE("_TPL_DIR_MAIL", "mail/");
DEFINE("_TPL_ZONE_INDEX", "main.tpl");
DEFINE("_FORM_DATA", "_form_data");
DEFINE("_FILE", "_file");

DEFINE("_ITEMS_PER_PAGE", 30);

DEFINE("_ADMIN_DIR", "admin/");

$FORMAT = array();
$FORMAT["datetime"] = "Y.m.d, H:i";
$FORMAT["date"] = "d M Y";
$FORMAT["time"] = "H:i:s";

$_FLEXY_CONFIG = array (
'templateDir' => 'templates',
'compileDir' => 'var/compiled_templates',
'forceCompile' => 0,
'debug' => 0,
'compiler' => 'Flexy',
'allowPHP' => true
);

$_DB_CONFIG = array(
'host' => _DB_HOST,
'user' =>_DB_USER,
'passwd' =>_DB_PASS,
'db_names' => array ('DEFAULT_DB' => _DB_NAME)
);
?>

من یوزر ، پس و دیتابیسم رو newnews در phpadmin ساختم
ولی باز این صفحه نشان داده میشه

http://wvvww.persiangig.ir/other/New Bitmap Image1.JPG
New%20Bitmap%20Image1.JPG


البته اینا روی لوکال هستش و روی سرور تست نکردم

ممنو میشم راهنمایی کنید
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
روی سرور نصب شد!iGoogle
اما نمیتونم وارد محیط مدیریت بشم؟
یوزر و پس میخاد که ظاهرا admin هست ولی یوزر نیم باید آدرس ایمیل باشه
 
Last edited:

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
من که روی localhost هم بدون هیچ مشکلی نصب کردم.

لازمه شما محتویات فایل install.sql از پوشه sql رو تو پایگاه داده خودتون import کنین , کلمه عبور و گذرواژه بخش مدیریت هم هردو admin هست.

موفق باشید.
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
اینم یه عکس کوچولو از بخش مدیریت برنامه که یادم رفت پیوست کنم.

ممنون دوست عزیز
راهنمای کار این سیستم جایی هست
مثلا چطور اختیارات بازدید کننده رو کم کنیم که نتونه توی صفحه کاری کنه و فقط چیزایی رو که ما میخایم ببینه و یا اینکه چطور بایستی مدیر صفحه اصلی سایت رو پیکره بندی کنه و بگه چیا در اون نمایش داده بشه!؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
این نوع برنامه ها معمولا بصورت یه پورتال کوچک هستن و یکی از بزرگترین موهبت های اونها هم همینه که کاربر بتونه به تناسب خواسته هاش اون رو پیکره بنده کنی تا تو بازدیدهای بعدیش هم دقیقا چیزی رو ببینه که می خواد ببینه , خود iGoogle هم چنین خصوصیتی داره , اگه فقط به یه feed خوان صِرف نیاز دارین که می تونین از برنامه وردپرس و افزونه The Planet یا FeedWordPress و امثال اونها استفاده کنین.
 

dokhtodoz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 آگوست 2008
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
این نوع برنامه ها معمولا بصورت یه پورتال کوچک هستن و یکی از بزرگترین موهبت های اونها هم همینه که کاربر بتونه به تناسب خواسته هاش اون رو پیکره بنده کنی تا تو بازدیدهای بعدیش هم دقیقا چیزی رو ببینه که می خواد ببینه , خود iGoogle هم چنین خصوصیتی داره , اگه فقط به یه feed خوان صِرف نیاز دارین که می تونین از برنامه وردپرس و افزونه The Planet یا FeedWordPress و امثال اونها استفاده کنین.

یعنی میگین ورد پرس نصب کنم !؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
میل خودتونه ولی یه کاریه که می تونین در موردش فکر کنین , اینم نسخه ای از The Planet که روی خود وب سایت وردپرس فارسی در حال استفاده هست , برای پوستشم می تونین از همون پوسته های برنامه با کمی ویرایش استفاده کنین.

اینجارو هم ببینین بد نیست , البته رایگان هم نیست.
 
بالا