mohammad98
کاربر تازه وارد
آسيا امروز هم صف خريد شد. اهداف بالايي داره
آسيا فعلا درگير مقاومت رواني 200 تومن هست و خريدار روي اين قيمت ترس و لرز داره:general410: ولي 200 رو كه رد كنه خريدار پر حجم پيدا ميشه. البته يه مقاومت تكنيكي 215 هم داره.
آسيا امروز هم صف خريد شد. اهداف بالايي داره
آسيا فعلا درگير مقاومت رواني 200 تومن هست و خريدار روي اين قيمت ترس و لرز داره:general410: ولي 200 رو كه رد كنه خريدار پر حجم پيدا ميشه. البته يه مقاومت تكنيكي 215 هم داره.
صد در صد باهات موافقم، رانت حرف اول رو می زنه تو بورس ایران وحتی همه بورس های دنیا، اما با وجود همه اینها، با صبر و حوصله، و یکم آموزش و دقت و صرف زمان از این بازار آشفته هم میشه سود کرد.کسی خواست بورس ایران را تحلیل کنه بره دنبال نمادهایی مثل شپلی و فایرا و علی الخصوص بانکیا که در کسری از ثانیه زیانده میشن....بورس ایران قماری بیش نیست
هرکسی هم که ما میبنیم میگن توی سود هستیم ولی نمیدونم پس این عرضه اولیه های دوزاری را کی میخره وقتی اینها روزی 10-20 میلیون سود درمیارن
بحث کنین سهم بگین دلیل بیارین؟هرکسی بیاد یه جای کارو بگیره 4 قرون کاسبی کنیم من یه چیز نمیدونم شما بگین .شما نمیدونین من بگم جمع شیم کم کم یه گروهی بزنیم به هم کمک کنیم همه پول دربیارن تو این بازار ماها میلیاردرم بشیم به جاییش برنمیخوره
اگر از سايت tse سهامدارن عمده بيمه آسيا رو ببينيد متوجه ميشد در طول دوره صعود اخير، حقوقيهاي اصلي سهم حتي يك برگ سهم هم نفروختن و تمام عرضههاي حقوقي توسط حقوقيهاي خرد و زير يكدرصدي بوده و حقوقيهاي كوچك اغلب مثل نوسانگيرها چشم به سيو سود دارند تا ارزش ذاتي سهم!
شاخص رو سهم های بزرگ میسازن...ولی از اول همین امسال کلی سهم بوده که حتی چند برابر شدن شلیا خاهن واتی قزوین مرقام فراور کیمیا و.... با سهامداری تو سهم های کوچیک میشه سودهای خوبی بدست آورد ولی سهم های بزرگ حرکتی ندارن...رشد پارسال شاخصم واسه اون حرکت سنگین خودرویی ها بود...
درجواب ایشون یه داستان میگم:
دوست من واقعا من 6-7 ماه اول همش تو ضرر بودم.ولی واقعا سودم.واقعا اگر اصولی کار کنین و به حد ضرر پایبند باشی ضرر هست ولی برآیندتون سود هست.میانگین کم کردن مثل اینه شما رو اسب بازنده باز شرط ببندی.رو روان شناسیتون کار کنین .اشتباهاتی که کردین رو یادداشت کنین و تا میتونین دیگه تکرار نکنین.باور کنین با رعایت اصول .و تمرین حتما به سود مستمر میرسینمن خودم الان حدود دو سالی هست تو بورسم سود و ضررم یر به یره .
تنها حالتی که میشه سود کرد فقط رانت داشته باشی یا موقعی که بازار روند صعودی داره مثل زمستان پارسال وارد بشی
الان من فاذر دارم دو بار هم میانگین کم کردم اومد روی 450 سر به سر بودم گفتم میره بالا نفروختم دوباره ریزش کرد!
الان یه دوستی هست ماهی 4درصد میده میخوام کل پول و بکشم بیرون بدم این دوستم راحت و بی دردسر
حالا باز ما هم خوبه که زیاد ضرری هم نکردیم برید ببینید چه بلایی سر سهام دارای کنتور سازی آوردن کل پولشون رو هواست!!!
شما چند وقته وارد این کار شدید چقدر سرمایه وارد کردید و درامد ماهیانتون چقدر؟دوست من واقعا من 6-7 ماه اول همش تو ضرر بودم.ولی واقعا سودم.واقعا اگر اصولی کار کنین و به حد ضرر پایبند باشی ضرر هست ولی برآیندتون سود هست.میانگین کم کردن مثل اینه شما رو اسب بازنده باز شرط ببندی.رو روان شناسیتون کار کنین .اشتباهاتی که کردین رو یادداشت کنین و تا میتونین دیگه تکرار نکنین.باور کنین با رعایت اصول .و تمرین حتما به سود مستمر میرسین