.چرا مي گويي بحث با من بي فايده است؟ مگر من از گروه هاي نژادپرست حمايت كرده ام؟ من تنها به نقد پان تركيسم پرداختم ! آيا اين سبب رنجش شماست؟آقا یا خانوم محترم از اینکه نوشته های من موجب رنجش شما شده بودعذر من رو بپذیرید .
من از اول هم گفتم بحث با شما بیفایده است چه در جامعه مجازی که در برخورد نزدیک با دوستان شما هم این مساله بارها ثابت شده (این رو از طرف یک جوان آذربایجانی میگم نه به عنوان القابی که شما به من اون هم نه با شناخت قبلی بل فقط به خاطر اسمم و مطالبی که در تقبیح گروه های نژاد پرست نوشته بودم مطرح کردید.)
اما در مورد نامتون . باز هم مي گويم اين نام مثل نام هايي چون چنگيز وتيمور است كه در كشتار همتا نداشتند. آتيلا خونخوارتر از چنگيز بوده است كه دهشتناك ترين دوره ي تاريخ اروپا را رقم زد. و اينكه تنها پان تركيست ها و يا عوام بسيار ناآگاه هستند كه اين نام ها را با افتخار ياد مي كنند و بر فرزندان خود مي گذارند
اينكه شما پان توركيست نيستيد را به سختي مي شود قبول كرد . نوشته هاي شما تا كنون نشان داده كه يا به آنها گرايش داريد و يا بسيار ناآگاهيد. اينكه مي گوييد پان توركيست حركتي است براي هويت طلبي ترك ها درست است اما دروغ و جعل بي سابقه و ديوانه وار را مي توان هويت طلبي ناميد.اراجيفي چون ؛سومريان ترك بودند و اشو زرتشت ترك بود و اوستا تركي است دروغ هاي بسيار شاخ داري كه فقط در محدوده ي تركيه و كشور اران رايج است ،اين تحريف هاي وقيحانه آيا هويت طلبي است؟نسبت به مساله پان تورکیسم : من یک پان تورک نیستم و لزومی نمیبینم نه اینجا و نه هر جای دیگه ازشون دفاع کنم . مساله اینجاست که کسایی رو که میبینید بقیه رو محکوم میکنند به پان تورکیسم از اون فقط کلمش رو یاد گرفتن و حواله این و اون میکنن اگر پان تورکیسم (که گفتم من لزومی نمیبینم از اهدافش دفاع کنم ) حرکتی است(هر چی میخاین بخونید) برای هویت طلبی تورکها ،پان آریانیسم حرکتی است ضد اسلامی شوونیست وکه هیچ حقی برای غیر از آریایی قائل نیست گرچه درد من و شما این نیست
منظورتان از پان آريانسم چيست ؟ اگر منظورتان گروههاي ملي افراطي است بايد بدانيد كه اين گروهها قابل قياس با پان توركيسم و يا پان عربيسم نيستند زيرا به جعل گسترده ي تاريخ نپرداخته اند و دستشان به خوني آلوده نشده و اگر گرفتار افراطگري شده اند ،اين افراط گري واكنشي است . مردم ايران در طول 1400 سال گذشته هماره مورد هجوم وحشياني بودند كه در كنار شهرهايشان كله مناره ها مي ساختند و شهر ها را به تمامي قتل عام مي كردند. مغول ها، تركان زردپوست خونخوار غز(انوري در اين مورد قصيده اي به صورت نامه گفته است كه بسيار مشهور است)
آخرين آنها هم سردار قادسيه بود كه هشت سال اين از كشتار ايراني ها و كرد ها پرهيز نداشت. سفاكي كه براي پان عربيسم قهرمان است و منجي نجات
من هم افراطگري و نژادپرستي را محكوم مي كنم ولي اين گونه كردارها را درك مي كنم زيرا اين گونه كردارها تنها واكنشي است به سفاكي و جعل بافي دهشتناك پان ترك ها و پان عرب ها
و اينكه اگر برخي ميهن پرستان ضد اسلام هستند ، دليلي بر نا آگاهيشان نيست .شايد آنها شناخت بهتري نسبت به اسلام دارند!
خودتون هم بهتر از من میدونید.ما داریم سر ابتدائی ترین حق هر انسان چانه میزنیم .(یک دوست داشتم اهل کره بود در تورکیه درس میخوند وقتی بهش میگفتم ما زبان خودمون رو نمیتونیم بخونیم نمیخندید عربده میکشید اینقدر براش مضحک بود .
اينكه شما نمي توانيد زبان خودتان را بخوانيد تقصير خودتان است. مگر شهريار شعرهاي تركي آذربايجاني ندارد؟در اين كشور هم نشريات تركي هست و هم كتاب هايي به زبان تركي چاپ مي شود. اگر كاستي هايي هم باشد شرايط بسيار بهتر از تركيه است . تا همين چندسال پيش در تركيه كردي حرف زدن جرم بود و اگر ترك ها نمي خواستند به نوكري اتحاديه ي اروپا درآيند با سر نيزه زيانشان را به كردها مي آموختند . همچنين وضعيت تالشي ها و تات ها در اران چنان است كه هويتشان را با دژخيمي به نابودي كشانده اند
نوشته هاي شما غرض آلود بوده است . مظلوم نمايتان براي پان توركيسم ؛ كه "بماند از پان تورکیسم و تاریخش فقط کلمه ش رو بلدن . هیچ شناختی از این حرکت ندارن" و همچنين تاييد آتاباي و آوردن شعري از زهتابي كه پريشان گويي حرفه ايست ، باعث شد تا پان تركيست را كمي معرفي كنم. پان تركيسم بيشتر به پريشان احوالي عده اي جاهل مي ماند تا حركت. اگر به نظر تو حرف هاي ما از پان توركيسم از بي اطلاعي است بيا بحث كن. حداقل به حرف هايم در درمورد پان توركيسم در پست قبلي پاسخ بده ،بحث من و شما مضحک تر از اونه.. در باره کلمه حرکت هم بگم .من که نفهمیدم مشکلش کجاست از دوستان خواهش میکنم یک تعریف بگن از حرکت ما هم متوجه بشیم اشتباه کجا بوده . در این تاپیک بحث هایی مطرح شده که به دور از انصاف بوده کسی هم جواب شما رو داده متهمش میکنید به نادانی و پانیسم .اگر انصاف داشتید به این صورت مساله آز+آر رو مسخره خطاب نمیکردید . حداقل کمی راجه به زبان تورکی تحقیق میکردید. .
در مورد (آز+ار) كه در نوشته اي از زهتابي خواندم و آنچنان بي پايه و مسخره و بي سند است كه بهتراست بازش نكنم .
در مورد نام آذربايجان يا همان آذرآبادگان اسناد فراواني وجود دارد. يكي از اين ها گفته ي استرايو است؛به نظر استرايو، جغرافي نگار معروف يوناني آذربايجان از نام سرداري به نام «آتورپات» اقتباس شده است. بدين ترتيب كه چون دوران پادشاهي هخامنشيان به پايان آمد، الكساندر ماكدوني به ايـران دست يافت، سرداري به نام «آتورپات» در آذربايجان برخاسته، آن سرزمين را، كه بخشي از خاك مادان و نام «ماد كوچك» معروف بود، از افتادن به دست يونانيان نگاه داشت و آن سرزمين به نام «آتورپاتكان» خوانده شد
نمي دانم چرا از عثماني دفاع مي كنيد . حتما كشتار آزادمردان آذربايجاني را هم به ارامنه نسبت مي دهي!انصاف اگر داشتید که دست به دامن ارمنی ها نمیشدید. جنایات ارامنه در سلماس خوی اورمیه رو به تورکان عثمانی نسبت میدهید
منابعي هم كه در اخر نوشته ات آوردي مال همان روان پريشاني است كه در جعل استادند و روياي الحاق آذربايجان به تركيه را در سر مي پرورانند و نوچه هاي پان توركيسم هستند . كشتار ارامنه واقعيتي تاريخي است كه ترك ها نتوانستند آن را بپوشانند . فعلا هم يكي از شرط هاي اروپا براي پذيرش تركيه اعتراف ترك ها به اين جنايت وحشييانه است و حتما زماني كه خود تركيه به اين جنايت اعتراف كند شما انكار مي كني!!
فعلا كه دروغ بافي امثال زهتابي ها و پورپيرار ها آنچنان هويدا است كه به نوشته هاي روان نژندان مي ماند ( اگر در اين مورد بحثي داري خوشحال ميشم. مخصوصا در مورد دكتر پرفسور استادوعالم كبير و اموزگار اول و وسط و آخر....زهتابي . )باکی هم که ندارید روزی حقایق بر ملا بشه یک عمر با تحریف این چند سال هم روش.
حتما اين كه اروپايي ها از كشتار ارامنه اطلاع دارند به خاطر طرفداريشون از فاشيسم فارس است!
خوب است كه كشتار حيوان صفتاني چون هولاكو و چنگيز و تيمور و آتيلا در تاريخ ثبت شده و همه ي تاريخ نويسان در مورد آن نوشته اند . قياس هخامنشيان با گرگ زادگان وحشي آدمكش بسيار مسخره است . كوروش شاه هخامنشي هرگز مردم را كشتار نمي كرد و به مذهبشان احترام مي گذاشت . چه در كتاب تورات و چه در تاريخ هاي يوناني كوروش به بزرگ منشي و پاك نهادي وصف شده . در هيچ كتاب تاريخي يوناني كشتاري از هخامنشيان ذكر نشده با اينكه يوناني ها دشمن ايراني ها بودند به بزرگ منشي ايرني ها اعتراف دارندراجع به اسمم هم بگم دوست عزیز افرادی که شما ذکر کردید جنگجو بودند در این شکی نیست ولی اعمالی که اینها مرتکب شده اند و تعریفش از زمین تا آسمان فرق داره مگر هخامنشیان در دوران خود حمله نکردهاند؟ تا جایی که من خوندم **** پارس تا آفریقا هم نفوذ داشته بخشی از تورکیه امروزی و... نگید که اینها رو با روابط دیپلماتیک حل و فصل کردند.
وقتی از هخامنش حرف میزنید حملات اونها رو فتوحات غرور آفرین و امپراطوری پر افتخار میدونید ولی مال اینها رو توحش قتل عام و... اینها نکاتیست که بیشتر استدیوهای خبرگذاری باهاش سر وکار دارند .
هخامنشيان از خودشان كتيبه هاي فراوان به يادگار گذاشتندو در آن از يگانه پرستي و مبارزه شان با دروغ و تباهي گفته اند. آيت اللله طباطبايي كه تبريزي هم هست گفته است كه ذوالقرنين در قران همان كوروش است . ذوالقرنين در قران مثل يك پيامبر شرح داده شده است ،شما كه به اسلام باور داري، آيا ممكن است كتاب اللله دروغ بگويد؟؟
كاخ هخامنشيان نمايانگر تمدن بزرگ ايرانيان در آن دوران است و هخامنشيان به گفته ي بيشينه ي مورخان به همه ي ملت هاي زير دست احترام مي گذاشتند و آنها در حفظ زبان و دين و هويت خود آزاد بودند
اخر نمي دانم چگونه حرامزادگان خونخوارو چادر نشين بدوي چون هولاكو و چنگيزو آتيلا كه مي آمدند و قتل عام مي كردند و مي سوزاندن و غارت مي كردند را با هخامنشيان مقايسه مي كني. اين ديو سيرت ها آنچنان شناخته شده هستند كه شما با فقط جنگجو خطاب كردنشان خودت را خراب مي كني . اگر از تاريخ اطلاع نداري بهتر است سكوت كني .
در ضمن ، براي بسياري از ميهن پرستان اشو زرتشت و بزرگاني چون فردوسي ، حافظ ، سعدي ، نظامي ،... ابوريحان بيروني ، پورسينا و....و پهلواناني چون بابك خرمدين ، يعقوب ليث ، مازيار و... مايه مباهات هستند
(البته چه بيچاره اند وحشياني كه در گذشته شان جز گرگ پرستي و خون ريزي چيزي ندارند و به تاراج تاريخ ديگران مي پردازند . بدبخت ها گمان مي كنند كه تاريخ و هويت را نيز مي توان مثل دسترنج مردماني كه در گذشته مي كشتند ، به تاراج برد)
من از كشتار ارمني ها توسط عثمانيي گفتم كه ترك پرست بودند، به تو چه ربطي دارد، مگر تو پان توركيست هستي كه به خودت گرفته اي . اصلا آذربايجان را با تركيه و يا اران چه كار، اگر تركيه و اراني ها با ارمني ها درگيرند به توي آذربايجاني ايراني چه مربوط است؟کسی که از ارمنی در مقابل هموطنش دفاع کنه دیگه حرفی باقی نمیگذاره همون ارمنی که در نقشه ارمنستان بزرگ تبریز رو به عنوان محل انتقام یاد میکنه .دشمن دشمن من دوست من است . سیاستی که آینده خوبی در انتظارش نیست این رو مطمئن باشید با این حرفها به ایران ضربه میزنید.
اين كشور اران است كه نام آذربايجان عزيز ما را دزديده است و سرزمين هاي آذرآبادگان و گيلان و زنجان را در كتاب هاي مدرسه اش جزو نقشه ي خودش كرده و به تحريف هاي وقيحانه اي در مورد اشو زرتشت و نوروز وبسياري مسايل تاريخي مي پردازد
اگر مي خواهي در مورد تاريخ و فرهنگ آذربايجان و يكپارچگي آن با ايران بداني و پان تركيست ها را بهتر بشناسي در كنار نوشته هاي استادان اعظم و معظم و پرفسور ي چون استاد ازل ...زهتابي، به اين سايت هم نگاهي بينداز
http://www.azargoshnasp.net/Pasokhbehanirani/main.htm