• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود بر ايران‌دوستان

نمونه‌اي از ادبيات غني(!) پانتركيست‌ها را مي‌توان در نوشتار آقاي atabay danyeli ديد. ظاهرا بتازگي عضو شده‌اند (تنها همين پيام را فرستاده‌اند) اما رنج پيشين دارند و احتمالا چون نمي‌خواستند آي‌دي پيشينشان خدشه‌دار گردد با شناسهء تازه دوباره عضو شدند كه بنده را مورد لطف خود قرار داده و درس اخلاق دهند! (البته چيزي از دشنام و هتاكي و ناسزاي بنده را نيافتند و شايد با خودشان اشتباه گرفته‌اند) بخوانيم افاضات ايشان را كه در لابلاي گفتارشان است:

به نقل از atabay danyeli :
یاد نمی گیریم تا بدون هتاکی ، جنجال وگاه زور با اندیشه مقابل برخورد کنیم ...

آیا شایسته این ملت است که فرزندانی چون این AtoorPatخان و یا آن متوهم کبیر که حتی بلد نیست دماغش را بگیرد و آنوقت ساعت ها وقت گرامی را صرف فحش و هتاکی به اقوام ایرانی بکند.

AtoorPatخان عزیز مجبورم افکار شما را حلاجی کنم بلکه انشاء... اندکی تمرین همزیستی و احترام به همدیگر را کرده باشیم.

Atoor خان ... هاف هاف و لاف لاف تان بلند میشود.

Atoor خان میتوانم ...مثل لبو ماستت کنم.

نه از این بابت که فی المثل به لای قبای قومی ام برخورده باشد...

Atoor خان ... بنده نادان خدا، زبان فارسی... به سلامتی و شادی و میمنت بعد از تولد دماغش را ترکها بر داشته اند.

تا تنور داغ است همینجا بچسبانم فقط فاصله بگیر تا نسوزی ..
اگر بیایم و به تو بگویم که در تاریخ گذشته جد اندر جد نوکری پدران مرا کرده اید آتش نمی گیری؟

اینها را از این بابت ننوشتم که خدای نکرده بخواهم قومی را تحقیر کنم ، فقط خواستم نشان دهم که اگر قرار باشد به جای بحث علمی کردن عین این خانباجی ها بنشینی سرکوچه و آلاف و اولوف ( اینجور نوشتم که زیاد داغ نکنی) نشخوار کنی ، باید بدانی که یک جایی پس گردنی میخوری و یک جای دیگر عین همون خانباجی ها .....میری . پس یاد بگیر که مودب باشی.

...سرتان را از توبره ای که برایتان دوخته اند بیرون بیاورید.

به اراجیف پان ایرانیست ها توجه نکن.

برگردم و سربه سر Atoor خان بگذارم .( البته Atoor خان اهل تحمل هستند و اینجا فعلا باید نقش مهره سیاه را بازی کنند تا در آخر بازی به نقش مهره سیا تبدیل نشوند . انشاء ... الرحمان)

خیلی ازکلمات رامیتوان در زبانهای دیگر با شعبده معنا نموداما کاربرد آن در مجالس سر کوچه پیرزن ها خواهد بود و گویا Atoor خان هم از مشتریان پرو پا قرص آن باشند.

سگ عوعو میکند و کاروان میگذرد.

پان فارسیست ها در تاریخ معاصر خیلی تلاش کردند.

جدا دلم برای این Atoor خان میسوزد ... که صد البته بر ایشان با این کوتاه قامتی ژنتیکی حرجی هم نیست.

... عاقلانه تر این است که به جای هتاکی و ...

این Atoor خان اگر یک رگ هم داشته باشد فکرمیکنم تا حال سکته ناقص سوم را هم کرده باشد ولی به شما قول میدهم که بی رگ تر از این حرفها باشد و خواهید دید که ...برهنه وسط معرکه خواهد پرید.

کم کم وقت آن است که پان فارسها دادشان در بیاید.

البته Atoor خان خواهند بخشید که به خاطر جلوگیری از ملال خوانندگان از طولانی شدن مطلب هر از گاهی مجبورم سربه سر مبارک ایشان بگذارم.

دوستان ملاحظه فرمودند! و احتمالا مي‌دانيد كه واژهء "...برهنه" در عبارت "خواهید دید که ...برهنه وسط معرکه خواهد پرید" ، منظور بدي نيست(!) و اصلا خواننده فكر نمي‌كند كه اين اصطلاح ممكن است سخن زشتي باشد!

از دشنامها و ناسزاهاي ديگر ايشان مي‌گذرم كه بروشني قابل خواندن است و شگفت آنكه هنوز هيچ برخورد جدي (يا حتي به شوخي) با چنين نوشتاري نشده است!

گذشته از سخنان نارواي نويسنده، ظاهرا ايشان خود را آشنا با تاريخ و زبانشناسي مي‌داند. اما اگر كوچكترين مدركي از ايشان بخواهيم احتمالا دوباره فرار را بر قرار ترجيح داده و با آي‌دي ديگر و جاي ديگر و دشنامهاي ديگر از ما پذيرايي خواهد كرد!

به هر روي براي تنها دو گفتار ايشان مدرك درخواست مي‌گردد تا ببينيم كه چه مي‌كند:

در سیره ابن هشام بخوان آنجایی که در دربار معاویه سخن از آزربایجان میرود :
"یکی پرسید آذربیجان کجاست؟
گفتند سرزمینی است که از قدیم ترکان در آن ساکنند "

چنين چيزي وجود ندارد، لطفا براي اثبات اين ادعا، شمارهء‌ صفحه، زبان ترجمه (چون به فارسي هم ترجمه شده است) و سال نشر (اگر به دست‌نويس آن اشاره مي‌شود، سال رونوشت‌برداري و مكان نسخهء خطي) و انتشارات آن ذكر گردد (مي‌توانيد از روحانيون قم و انتشاراتي كه در آنجا هست پرسش كنيد).

" چولدی آز آری بولتوم ، اوزوم آز یئریم ، اونو بیل ...." سنگنبشته گول تکین سطر 23
" Çöldi Az ar-ı bultum özüm Az yirim anubil "
" در سرزمین آز به مرد آز (آزری) برخوردم ، بدان ، سرزمین من آز است "

هيچ عكسي از اين كتيبه كه بتوان خطوط آنرا ديد و اين دروغها را باور كرد وجود ندارد!

پانتركيست‌ها اگر دروغگو نبودند كه كارشان پيش نمي‌رفت!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از AtoorPat :
از دشنامها و ناسزاهاي ديگر ايشان مي‌گذرم كه بروشني قابل خواندن است و شگفت آنكه هنوز هيچ برخورد جدي (يا حتي به شوخي) با چنين نوشتاري نشده است!

!

دوست من

بارها اين تذكر داده شده است كه دروغگو خواندن هر شخصي كار شايسته اي نيست . ايشان در جواب نوشته هاي شما چند نكته را ذكر كرده اند و شما هم خواهان مدركي هستيد . يا ايشان به اين درخواست پاسخ مثبت مي دهند و يا نمي دهند و سكوت را بر مي گزينند كه در هر دو صورت تكليف مشخص است .

در مورد اينكه فرموده بوديد چرا برخوردي صورت نمي گيرد بايد عرض كنم در اين فروم و مخصوصا در اين انجمن تا آنجا كه بحث و جدلي پيش نيايد گفتن نظرات آزاد است و اگر قرار بود با هر حرفي بخواهيم برخوردي نماييم قطعا اولين كسي كه دسترسي اش به فروم محدود گردد خود شما بوديد ولي ميدانيد كه اينگونه نبوده و نخواهد بود . شما وقتي به بزرگترين شاعر معاصر ايران سخنان ناروا نسبت ميداديد باز هم آزاد و مستقل فرض شديد كه كه به سخنان و دلايل خود ادامه بدهيد .

پس لطف كنيد و براي هدايت سايت خط و مشي تعيين نكنيد كه فعلا چنين حقي براي شما قائل نشده است .

موفق باشيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اينجا به اعتقاد من يك محل آزاد و تريبوني براي اعلام عقايد است و با وجود امكانات بسيار حتي پست هاي پيشين شما اديت هم نشده است و ميتوانيد به آنها مراجعه نماييد و اين آزاد انديشي مديران ارشد و مديران انجمن هاي مختلف و همچنين و سياست كلي فروم را نشان مي دهد .

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با پوزش از دوستان كه واژهء «دروغگو» را براي پانتركيست‌ها بكار بردم. لطفا بجاي آن يكي از واژه‌ها يا عبارتهاي زير را بگذاريد كه مورد تاييد برخي است:

AtoorPatخان حتی بلد نیست دماغش را بگیرد.

Atoor خان ... هاف هاف و لاف لاف تان بلند میشود.

Atoor خان میتوانم ...مثل لبو ماستت کنم.

Atoor خان ... بنده نادان خدا

جد اندر جد نوکری پدران مرا کرده اید

عین این خانباجی ها بنشینی سرکوچه و آلاف و اولوف نشخوار کنی

... توبره ای که برایتان دوخته اند.

Atoor خان باید نقش مهره سیاه را بازی کنند

سگ عوعو میکند

بی رگ تر از این حرفها

...برهنه وسط معرکه خواهد پرید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شما از يك مقاله چند صفحه اي فقط چند خط را برجسته كرديد كه نشان دهيد محق هستيد !!!

منظور من چيز ديگري است برادر من . چرا مدام راه را به بيراهه مي كشانيد . ( مورد تاييد برخي است يعني چه ؟ )

شما در تمام پست هاي خود مدام به مفاخر و مليت هاي ايراني توهين مي كنيد . ( من به توهن هاي شخصي كاري ندارم كه حق شخصي است و اگر در مورد من بوده ابدا اهميتي نمي دهم )

حالا يكنفر پيدا شده كه بر خلاف ميل شما حرفي زده . بايد برويد يك قسمت كوچكش را برجسته كنيد و . . .

اين همه شما به اين و آن گفتيد پانتركسيت نادان ، احمق ، دائم الخمر ، . . . كسي صدايش در نيامد حالا يكنفر پيدا شده با ادبيات خود شما با شما سخن مي گويد چرا ناراحت مي شويد ؟؟
بپذيريد اگر درست نيست پس براي شما هم درست نبوده و اگر درست است به ايراداتي كه از سخنان شما گرفته پاسخ بدهيد

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
گاهى حقيقتى كه درعمل به فاجعه منتهى مى شود، به كلام درنمى آيد.
شكسپير (اتللو)

دوست خوبم جناب atabay danyeli
ضمن خوش آمد گویی به شما ومشارکت در این بحث...
دیدم اینجا ازانصاف بدور است که AtoorPatخان اینقدر بی ملاحظه و بدون آگاهی کافی از تاریخ اقوام ایرانی تازیانه بر سر یکی از موثرترین و اصلی ترین بازیگران عرصه تاریخ ایران بردارد .....
...فرزندانی چون این AtoorPatخان و یا آن متوهم کبیر که حتی بلد نیست دماغش را بگیرد و آنوقت ساعت ها وقت گرامی را صرف فحش و هتاکی به اقوام ایرانی بکند.....
...از بی سوادی و آلت دست بودنت مثل لبو ماستت کنم.....

دوست من..:D از اینکه فرهیخته ای چون شما بقدری فوروم را مناسب بحث می پندارد که در صدد پاسخگویی بر می آید بر خود میبالیم...:) و از اینکه میبینم منظر بحث را مورد مداقه خوبش قرار داده اید سپاسگزارم..ولی..
قدم نهادن در سیر تسلسل باطل تحقیر و توهین روا داشتن به کاربران در محیطی مجازی و عمومی که همگان دوست نوشته هایی که محصول اندیشه شماست را می خوانند در خور شما و دیگر دوستان نبوده و نیست..شما با این کار عملا چیزی را نفی می کنید که خود برآن متعرفید...
بلکه انشاء... اندکی تمرین همزیستی و احترام به همدیگررا کرده باشیم
تناقض این سخن اگر بر روال نقد و اشاره بوده باشد بسیار نیکوست ور نه اگر بر مبنای هجو و کنایه بوده باشد که از شما بسیار بعید خواهد بود...
بحث مزبور چون قابل استناد به کل بوده و جزئی نگر به مطالب نمی نگریست بالطبع دارای کمی و کاستی می بود چراکه بصورت تخصصی به این مطلب نمی پرداخت..محفلی می بود برای کسانی که می خواتسند افکار خود را در تنویر عموم صیقل دهند و از آن بهره ای بجویند..قبول می کنم که بحث در بیشتر موارد به افراط کشیده شد ولی چون شما بصورت نیمه تخصصی به مواردی اشاره کردید تا بدانجایی که نیک می دانم حوصله فوروم اجازه دهد به واگویه و کالبد شکافی برخی مطالب شما خواهم پرداخت و به مواردی که اشاره نمی کنم نشان از توافق فیمابین خواهد بود..

فرموده اید واژه " ترک " را انگلیسها و روسها سر زبانها انداخته اند و ...
توجه شما را به این نکته جلب می کنم که فرق بسیار است بین یک ترک و یک آذری گرچه حافظه تاریخ کفاف بازخوانی آن را در این مقال نمی دهد..
اگر به تاریخ اشراف داشته باشید و خود نیز به نیکی آن را توصیف فرمودید..آتروپاتکان قدیم که سپس به آذربایجان تغییر نام یافت و بهتر است بگویم مورب شد مکانی بود برای حضور آذریهای اصیلی که در آن زمان در این خطه حضور یافتند ولی به دلیل مجاورت با ترکان و تبدیل تدریجی به یک منطقه با اکثریت ساکنین ترک که سپس با همین آذری ها ادغام یافتند و در گذر زمان در اثر سیاست های منطقه ای با مرز بندی ها و حصار کشی های قرون بعد بتدریج هرچه کوچک و کوچک تر شدند....در غیر این صورت مطمئن باشید که آن نام به ترکستان تغییر نام می یافت و اثری از همین نام که هم اینک اشاره گر آن بودم دیده نمی شد..
ر.ک:azar tribal immigration and its effects on persian society
oxford university press,1938
foriegn ministry library,UK

برای این چند سند از حافظه بر میخوانم :
در مقدمه لیلی و مجنون ساحره سخن فارسی حضرت نظامی گنجوی آنجا یی که از تنگی عالم سخن و فراخی عالم معنی ومیل به سرودن این داستان به ترکی سخن میراند میفرماید که پیکی از شاه دررسید و عرضه داشت : ترکی صفت وفای ما نیست ..... حالا ادعا کن " کار کار انگلیسی هاست "
حضرت حافظ میفرماید : یکی است ترکی و تازی در این معامله حافظ
حدیث عشق بیان کن بدان زبان که تو دانی
ترکان پارسی گو بخشندگان عمرند ....

در سیره ابن هشام بخوان آنجایی که در دربار معاویه سخن از آزربایجان میرود :
"یکی پرسید آذربیجان کجاست؟
گفتند سرزمینی است که از قدیم ترکان در آن ساکنند "
بهیچ وجه دلیلی براین شاهد نیست که آذربایجان پر از ترکان بوده...توجه به زمان گفتگوی آن محاوره داشته باشد..در قرن هفتم هجری قمری ایلات معدودی در ایران آن زمان سکنی داشتند که بر اثر اشتقاق بعدی تعدد آنها و پراکندگی در سرتاسر خاک ایران سبب ساز تنوع قومی و قبیله ای گردید..
دقت کنید که در همان زمان نه ابن هشام در آذربایجان زیست نموده و نه حافظ بزرگ قدم به آن وادی گذارده که از نزدیک به توصیف منظر آن روزگار بپردازد...تنها یافته ها و دیده های ناشی از صحبت با این و آن گواه ادبی خویش گردانیده اند که شما آن را به عنوان شاهد بر میگزینید..
اگر به سلجوقیان نظری بیفکنید نیک خواهید دید که صحبت از ترکان سلجوقی است و نه آذری های سلجوقی..که بر اساس مهاجرت بعدی قومی به همین منطقه و سکنی گزیدن در آن و زد و بند های مروسم سیاسی به قدرت رسیدند و دیدیم که عاقبت آنان در وادی تاریخ به کجا انجامید.
ر.ک:salagei age and relative national companies in persian empire
Ph.d thesis,berkley university press 1984

رنه گروسه در امپراتوری صحرا نشینان مینویسد :ترکها بیش ازچهل قرن بلامنازع بر جهان حکومت کردند و از زمانی که معنی سیاست دروغ ورزی و توطئه شد ، سیاست را بوسیدند و گذاشتند کنار ... "
بازهم همان اشتباه تاریخی:
the major misconception of grosse's histoirical investigation of turkish and azarbaijan baffled survey was that he did his analysis in accordance with some oral old-fashion fact not besed on historical events which is collabrated with variety changes in short run.

turks and azaries,segregation andrecombination
,1941-cambridge university press

میدانی اولین با ر بشر در کجا سکنا گزیده است؟
میدانی اولین مذهب دنیا (مهر پرستی) در کجا بالیده است؟
میدانی اولین پیغمبران از کجا بر خاسته اند ؟
میدانی اولین خط را چه کسانی بوجود آورده اند؟
میدانی اولین امپراتوریهای سرافراز تاریخ را جه کسانی تشکیل داده اند ؟
میدانی کدام قوم زودتر از سایرین به آهن دست یافت ؟
اگر منظور نظر شما همین خطه است که درست ولی اگر منظور شما جهانی بوده باشد باید نیم نگاهی به تاریخ هندوچین و فلسفه آن نیز داشته باشید...اگر قبول نفرمودید حاضرم در این زمینه با ادله کافی به مناظره بپردازم..گرچه بحث حاضر حوصله این مقال را ندارد..

میتوانی بگویی چرا بزرگترین و صاحب سبک ترین شعرای زبان فارسی ترکان بوده و هستند .
در زمینه ادبیات فارسی که بنده حقیر کمی نسبت به آن تسلط دارم..می توانم اذعان کنم که تاثیر آذری ها بر زبان فارسی و ارائه سبک های مستقل ادبی دور از حقیقت نیست ولی نه به پایه ای که سبب ساز تحول و دگرگونی عمیقی در ادب پارسی گردیده باشند...این کلمه بزرگترین را باید به عنوان یکی از بزرگ ترین تغییر نام داد...فرق است در بیان مطلب از منظر دلسوزی تا بیان آن از منظر یک سویه نگری
"من پستی را نمی پذیرم ولی کاستی را چرا.."(فضولی شاعر بزرگ)

میتوانی بگویی که چرا هر دو دوره طلایی ادبیات فارسی در زمان امارت ترکها اتفاق افتاده است ؟.
البته نظری داشته باشیم به تاثیر آل بویه و زند و دیلمیان بر پهنه ادب پارسی..ولی آیا می توان چنین نام ترکان بر آنان نامید؟!جز آل بویه...
دقت کنید که در اصل چهار دوره آرامش نسبی رخ داده نه دو دوره..که بر همین اساس دوران طلایی در پهنه ای بغیر از آذربایجان رخ نمو ده و مجال بروز یافته است..همجواری آذربایجان با کشورهای اطراف مجال تنفس در گدر زمان نداده و آنچه بوده گرچه درخشیده ولی تدوام نیافته و دچار وقفه های گاه طولانی تاریخی شده است..
میتوانی بگویی که چرا ادب مشروطه و خود مشروطه از آزربایجان بلند شد و آنگاه اکثرهم مشروعه خواه تشرف داشتید؟
این افتخار برای جنابعالی و همپالگیهایت بس که در باغشاه دست در دست ارمنی ها ستارخان را به گلوله بستید..
ادبیات انقلابی آذربایجان در آن موقع مرتبط با ادبیات جاری ایام فوق نبود و به مقتضیات زمان و فراخور حال آن دوره ابداع و ساخته شد..."ذوق و سلیقه و روح و شور انقلابی تبریزیان(و نه ترکان!)در ایجاب آن نقشی وافر داشت و به پیشبرد آن کمک شایانی نمود.."
تبریز مه آلود...سعید اردو بادی..
در باب گلوله بسته شدن ستارخان در باغشاه هم کمی مطالعه تاریخی لازم است:"
"چون انقلاب مشروطه به ثمر رسید و ستارخان و باقر خان به تهران دعوت شدند تا دولت جدید بر سرکار آید...در آن برهه که باقر خان به تهران نرفت و ستارخان راهی تهران شد..صحبت از بر زمین گذاردن اسلحه و تشکیل اولین مجلس ملی در دولت جدید رفت..ستارخان که گمان نمود دسیسه ای در کار است و از طرفی نوری نیز مشروعه می خواست و ستارخان نیز متدین به شرع بود دعوت چنین امری را مقبول نیافت تا دو دستگی حاصل شده برطرف شود..ولی این امر چندان به مذاق دیگرانی خوش نیامد که در صدد پیاده کردن مطامع خود در این برهه بودند و چنان شد که دیدیم..."
تاریخ بیداری ایرانیان
ناظم الاسلام کرمانی

به شهادت تاریخ تا جهار قرن بعد از استیلای اعراب هیچ کار قابلی به زبان فارسی ارائه نشده است..
دوست من..نبود این چهار قرن دلیل بر نبود پهنه درخشان ادب فارسی نبوده و نیست..و مصداق این شاهد بر سخن شما اعراب ندارد..
ر.ک:چهار قرن سکوت:
که فارسی مورد ادعای شما در عرض همین یک قرن نتوانست پایش را از مرزها بیرون بگذارد؟..
از عجایب است این سخن شما...
من کتیبه های نبشته بر قصرهای زیبای امپراتور های عثمانی خواندم و دیدم که چگونه ترکی را بر عباراتی عرب گونه نوشته بودند...
چندی پیش اگر بیاد داشته باشید نشریه ای بنام یول منتشر می شد که ترکی را فارسی گونه می نگاشت و بسیار هم مفتخر به اصول درست نویسی ترکی آذری نیز بود...
ولی مشکل اینجاست که بالندگی زبان پارسی و درخشش آن بر پهنه ادبیات غیر قابل انکار است...
اگر همین زبان پارسی نمی بود زبان ترکی آذری(و نه ترکی استانبولی) بدلیل بازخورد های اندیشه و زبانی در پهنه ایران زمین از صورت وضعیت فعلی خویش هم بنا به گفته قبلی شما خارج می گردید..
دقت کنید که شما هرگز نمی توانید به فصاحت تمام اندیشه ناب خود را در زبان ترکی امروزی منتقل کنید...

من از بسیاری از مطالب شما در می گذرم که بخصوص در باب زبان شناسی تخصصی ندارم..ولی توجه شما را به جند نکته جلب می کنم:
1-هرگونه بحثی بر پایه استدلال و استنتاج می باشد..گواه گرفتن از برخی مطلب و تفسیر به عین نمودن آن گواه یک سویه نگیری خواهد بود..
2-از گفته های شما کمی بوی پانترکیستی به مشام می رسد که متاسفانه باید بگویم بحث ما در این مقطع نه بر پایه آن و نه بر پایه بقول شما متعصبین سایر گروه هاست...
3-در زمان مشروطه ستارخان و باقر خان حکم شجاعانی را داشتند که سیاست مدار نبودند..بلکه به فطرت سلیم خود خویش را ناجی ایرانیان پنداشتند و شجاعت ها آفریدند...
در دوره قاجار که ظلم و جور فراوان بر ایران رفته بود جرقه مشروطه زده شد..ودر این بین انگلیس نیز که از حضور روسیه در تمامی شئونات قاجار ناراضی بود خود را یکدل و همکار با مشروطه نشان داد و در برخی موارد تلویحی حمایت نیز نمود..منتها دست های پشت پرده و سیاست انگلیس مانع از به ثمر رسدن واقعی مشروطه در آن زمان شد..دخالت های نابجای انگلیس را در تمامی شئونات انقلاب مشروطه بخوبی می توانید در جای جای تاریخ ملاحظه نمایید..
در ضمن دقت کنید که هدف از این مقال همانطور که در همان ابتدا هم گفتم توهین و تحقیر هیچ کس نبوده و نیست..در ضمن از بیان تمایلات پنهان و آشکار در جابجای سخن خویش جدا خود داری نمایید و به مبحثی بپردازیم که سعی می نماید کمی بی طرفانه به زوایای تاریخی عمیق ولی تاریک مطلب بپردازد..
ذکر فضائل و رذائل و از منظر خویش سخن گفتن تا بجایی نیکوست که بر حاشیه پردازش نشود..
در ضمن پروفسور فقید شما در چند مورد پرسش های اینجانب که در سابق با ایشان داشته ام نتوانسته پاسخی درخور و قانع کننده به این حقیر سراپا تقصیر ارائه دهند..
ممکن است در حوزه ایشان نبوده باشد که جوابگوی بنده بوده باشند..ولی ادعای چیزی را کردن و ندانستن آن و یا تظاهر بر پاسخ ندادن بسیار بدور از ادب و فرهیختگی است..
کاویدن مطالب تاریخی بر مبنای مدارک تاریخی معتبر و بجا مانده(که متاسفانه اکثرا از منابع خارجی است)در جهت روشن شدن مطلب نیکوتر است تا نشخوار کردن ذهنی و ارائه مطالبی بر پایه استنتاج خود از حقیقت..
دقت کنید که روی سخن من با شما نه از منظر دشمنی و تنگ نظری که از مبنای دوستی و راستی است..:) :happy:

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Behrooz :
شما از يك مقاله چند صفحه اي فقط چند خط را برجسته كرديد كه نشان دهيد محق هستيد !!!

اين چه ارتباطي به شما دارد؟
شايد من دوست نداشته باشم با كسي بحث كنم و يا نخواهم به دشنامها پاسخ دهم، اين وسط شما چكاره هستيد؟ آيا بحث را باز كرديد يا پاسخ نداده‌ها را گشوديد؟ اگر ممكن است يكي از نكته‌ها را به بحث بگذاريد و سپس ادعاي ديگر داشته باشيد.
ممكن است بفرماييد كه وظيفهء شما در اين بين چيست تا بر آن پايه انتظار داشته باشيم؟

منظور من چيز ديگري است برادر من . چرا مدام راه را به بيراهه مي كشانيد .

چرا مستقيم حرفتان را نمي‌زنيد؟ چه چيزي را به بيراهه كشيدم؟

شما در تمام پست هاي خود مدام به مفاخر و مليت هاي ايراني توهين مي كنيد .

ما در ايران يك مليت داريم و آن مليت ايراني است اگر شما با قوانين دولت جمهوري اسلامي ايران مشكلي نداريد و نگران فيلتر شدن اين سايت هستيد لطفا به ملت ايران توهين نكنيد!

براي آخرين بار خواهش مي‌كنم كه اجازهء ندهيد تجزيه‌‌طلبان هرچه دلشان خواست بگويند و به ايران و ايراني توهين كنند. دلم نمي‌خواهد اين سايت زيبا كه سرشار از اطلاعات است فيلتر شود. حيف است بخدا.

من به توهن هاي شخصي كاري ندارم كه حق شخصي است و اگر در مورد من بوده ابدا اهميتي نمي دهم

پس توهين‌هاي شخصي آزاد است! و لابد شما اين وسط تماشاگر اين هستيد كه نكند به پانتركيست‌ها و چپيان ايران‌ستيز توهين شود!

حالا يكنفر پيدا شده كه بر خلاف ميل شما حرفي زده . بايد برويد يك قسمت كوچكش را برجسته كنيد و . . .

من از خدا مي‌خواهم كه كسي توان اينرا داشته باشد كه سخنانم را نقد كند اما نه با دشنام و توهين و ناسزا ! و دست آخر كه اعتراض مي‌كنم پشتيباني از فحاشان را از سوي مدير مي‌بينم!
درضمن، شما از كجا مي‌دانيد كسي كه براي نخستين بار پيام با دشنام داده، ده‌ها بار ديگر اينكار را نكرده است و هر دفعه با شناسه‌اي ديگر مزاحم شده است؟!

اين همه شما به اين و آن گفتيد پانتركسيت نادان ، احمق ، دائم الخمر ، . . . كسي صدايش در نيامد حالا يكنفر پيدا شده با ادبيات خود شما با شما سخن مي گويد چرا ناراحت مي شويد ؟؟

ادبيات من ادبيات كوچه نيست! آيا پانتركيستي كه مي‌گويد عثمانيان دوست ايرانيان بوده‌اند و من گفتم شما نادان هستيد و مدرك آوردم كه تركان عثماني در آذربايجان مردم بيگناه را قتل‌عام كرده‌اند، اين دروغ بود؟ آيا اين شخص كه با صراحت از عثمانيان دفاع مي‌كرد يك نادان نبود؟ شما چه اسمي بر روي او مي‌گذاريد؟ همچنين ديگر سخنان!

بپذيريد اگر درست نيست پس براي شما هم درست نبوده و اگر درست است به ايراداتي كه از سخنان شما گرفته پاسخ بدهيد

من هيچگاه بي‌ادبي نمي‌كنم اصلا در مرامم نيست. تاكنون هم هيچ موردي يافت نشده است و شما در اين چند روزه بسيار تلاش كرديد كه از قديم و جديد چيزي در سخنم بيابيد اما كوچكترين چيزي يافت نشد زيرا كه من مانند پانتركيست‌ها بي‌ادب نيستم!

درضمن، باز تكرار مي‌كنم، ايراداتي كه با دشنام و ناسزا از سخنانم گرفته شده را خود مي‌دانم كه چگونه پاسخ دهم اين به شما چه ارتباطي دارد؟! مگر شما با من بحث كرديد؟
اگر مي‌توانيد بحث كنيد، بسم‌الله !

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
آن قسمتش به من مربوط است كه شما همواره از سخنان همه ميخواهيد با برجسته كردن بخشي ؛ جنجال درست كنيد و اينگونه مي انديشيد كه با جنجال درست كردن ميتوانيد خويشتن را محق نشان دهيد . اما برادر من من مسئوليتي در اين موارد دارم و نبايد بگذارم اين جنجال ها به وجود آيد . من حتي اگر با شما هم بحث نكنم وظايفي دارم و بدان هم با اصرار عمل مي كنم و روزي كه نتوانم به اين مهم بپردازم قطعا دخالتي هم نمي كنم .

در ضمن من با قوانين جمهوري اسلامي مشكلي ندارم اما نگران فيلتر شدن اين سايت هستم كه عده زيادي در آن زحمت كشيده اند تا بدين جايي برسد كه من و شما مي بينيم . به هر شكل ما اجازه نداريم به خاطر خودخواهي هاي خود ( و اينكه چون يكنفر پان پيدا شده كه بجز خود و همفكرانش را نمي پسندد فرومي را به مخاطره بياندازد كه عده بسياري از آن استفاده مي كنند )

من نگفتم توهين هاي شخصي آزاد است . گفتم اگر در جايي به شخص من توهين شود من از حق شخصي خودم مي گذرم ولي از حق يك جمع نه . ( حالا ديديد داريد بحث را به بيراهه مي كشيد و با وارونه كردن هر حرف سعي در جنجال آفريني داريد !!! )

اگر هر كس با شناسه اي آمده باشد و به توهين و دشنام پرداخته باشد قطعا مجازات شده و حتي دسترسي اش هم محدود . اگر اينهمه كه آمدند و رفتند و فحش دادند ؛ مجازات نمي شدند كه اينجا جنگل شده بود و به جاي انجمن فرهنگ و هنر بايد نامش را . . . مي گذاشتيم /

حمايت از فحاشان را از سوي من مي بينيد . منظور شما اين است . اگر اين بود كه من بايد بيش از همه از شما حمايت مي كردم .

به هر تقدير من تنها كارم در اينجا اين نيست كه مدام به شما تذكر بدهم و اين آخرين بار است . يا با قوانين مي توانيد كنار بياييد كه همه دوستان در خدمت شما هستند و اگر هم نمي توانيد كسي به شما براي حضور در اينجا اصراري نمي كند . ميتوانيد براي خود سايتي ايجاد كنيد و به ميل شخصي هر آنچه خواستيد با خوانندگان خود بگوييد .

انتخاب با خود شما است .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
انتقاد و اعتراض هيچگونه ايراي ندارد . همانگونه كه دوست خوبمان جناب اسنفديار انتقاد و اعتراض خود را به قسمتهايي از سخنان ايشان ايراد فرمودند . اما ايجاد جنجال هدفدار در اين فروم و سايت ممنوع است .

raanagol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی وقته به این تاپیک سر میزنم ولی مثل اغلب مواقع جواب ندادن رو ترجیح دادم به کله زدن با آدمایی که ...
از وقتی چشمم رو باز کردم تو گوشم شجریان خونده و رشید و تیمور مثل الان که هم فرهاد گوش میدم و هم عالیم قاسیموف اون موقع هم برام فرقی نداشت یعنی تضادی بین این دو نمیدیدم کتابها رو هم همین طور برام فرقی نمیکنه چه نسیمی بخونم چه حافظ و امروز چه فرشته ساری بخونم و چه آتیلا کیشیزاده برام زیاد فرق نمیکنه .
ولی بودند آدمهایی که بویی از انسانیت نبردند همه چیز رو از دریچه خون و نژاد و ... میبینن . با کسایی برخورد کردم
که افتخارشون بوده حرفای سومکا رو بلغور میکردن وقتی هم یک حرف منطقی میشنیدن متهمت میکردن به اجنبی پرستی و پان ترکیسم و تجزیه طلبی و... بماند از پان تورکیسم و تاریخش فقط کلمه ش رو بلدن . هیچ شناختی از این حرکت ندارن .حرفایی که تو همین تاپیک به اندازه کافی صحبت شده . کسی که میگه وقتی میبینم یک عرب غذا میخوره حالت تهوع بهم دست میده چه انتظاری دارید؟
وقتی با اینا سر و کله میزنی میخوای هر چی خوندی و نوشتی بالا بیاری. دوست عزیز آتابه ی به گفته خودتون ایت هورر کروان کئچر زیاد خودتون رو مشغول این افراد نکنید کسی که فقط به دلیل زبان یک ملت حق تحصیل رو از اون ملت میگیره جای بحث باقی نمیگذاره.حتی اگر زبان ملت آذربایجان آذری باستان هم بوده باشه این دلیل بر این نمیشه آذریها زبان تورکی رو فراموش کنند. کسی که از زبان تورکی یه کلمه هم حالیش نمیشه چه برسه به اصول و قواعدش که معجزه ایست در زبان.

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون من قیزیلا ایمییرم باش ، چون یوردوم عزیزدیر منه جاندان
چون قلبیمه حاکیمدی محبت / و صداقت
اینسانلاری چون من ساییرام کندیمه تای داش، ملتلری قارداش،
اینسانلیغا لایق و یارارلی
ذاتاً ساییرام چون بشر اولادینی بارلی،
لاییق کی یاراتسین اؤزونه نور ،سعادت
شنلیک و عدالت
چون ایستیر ه م اینسان چئویره هر غمی ،هر محنتی / هر ذلتی
اینسانلیغا ،
/قارداشلیغا،
/لطف ایله صفایه
/ و وفایه
چون ایستیر ه م ائتسین بشر اولادی گول ایشلر ،
اکسین یئرینه گؤز یاشینین اینجه گولوشلر
چون ایسته ییرم من دوشمنلیگین اهریمنی بیر دفعه بوغولسون ،
دوستلوق پریسی همه شه لیک خلقه دوغولسون
اؤلسون قارا نیفرت ،
گولسون ابدی نازلی محبت
مسکن او سببدن منه اولموش قورو سال داش.
پروفسور دکتر محمد تقی زهتابی (شاهین زنجیرده)

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا از سومکا این گروه فاشیست به اندازه کافی صحبت شده نگید که ازش اینجا بحث بشه که حالتون به هم میخوره
تو قرن 21 و افتخار بعضیها چه چیزها که نیست insm ,inp , naska و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه .
یه نگاه به جستجوگرتون بکنید ببینید اینا از کجا تغذیه میشن.(کاربران مذکور اگر شما نسبتی با این فاشیستها ندارید بیخودی ننه من قریبم بازی در نیارید لطفا)

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا به جز اون طیفی هستند که بین دوستان به گروه دور هم معروف شدند.
گروهی از جوانان آذری گرد هم آمده ایم و گروهی از جوانان خوزستانی... بلوچ و کرد و لر وووو
همه و همه آریایین.
این نژاد پاک هم از زبونشون نمیفته نمیدونم کجاش نوشته پاک؟
آیندگان در باره ما قضاوت خواهد کرد.

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آتيلاي نچندان آزاد
اول اينكه نام تو مرا به ياد نام هايي چون چنگيز و هولاكو و تيمور مي اندازد . هر كسي كه اندكي از تاريخ اطلاع داشته باشه مي داند كه آتيلا كه بود و چه كرد و اينكه چرا اين نام رو در فروم بر گزيدي جاي سوال داره؟ شايد بخاطر انسانيت متعارف حركت !پان تركيستي و يا پيشينه ي فرهنگي پان تركي است

درسته كه گروه هايي تندرو در بين ميهن پرستان ايراني وجود داره اما اين دليل بر درست بودن پان تركيست كه تو آنرا حركت ناميدي نيست ،و اينكه كمتر كسي است كه شناختي نسبت به اين به اصطلاح حركت نداشته باشد.
پان تركيسم ريشه گرفته از بي هويتي ژرف ترك هاي زردپوست است. مردماني كه ورودشان با خون ريزي هاي وحشتناك و تنگ نظري بي نظيرشان بود تا براي خليفه ي اسلامي ، اسلام پناهاني با كفايت باشند . چند صد سال بر روي همه شمشير گشودند تا جهان اسلام را متحد كنند وجبهه ي مقدم اسلام شدند در مقابل كفر مسيحيان ، و سرزمين هايي را قصب كه از آن انها نبود مثل كنستانتينو پل و تمامي بالكان (البته بعد از يورش و حشيانه شان به آناتولي)
اما بعد زماني كه اندك اندك تقليد از تمدن ها را ياد گرفتند و همچنين نقاب اسلام پناهي شان ترك برداشت به انديشه هاي ناسيوناليستي و پان تركيستي روي آوردند و چون در گذشته شان جز خون ريزي و گرگ پرستي نبود به دروغ پرداختند و چه دروغ هاي شرم آوري ؛از تمدن سومر و اشو زرتشت و اوستا گرفته تا واژه سازي هاي پوچ و بي سوادانه اي چون(آز+ار= آذر)
حالا اگر بگوييم كه تمامي دانشمندان سومر شناسي در جهان و نه ايران مي گويند سومر هيچ ارتباطي به ترك ها ندارد و يا واژه هاي اوستا را برايشان يك يك برشماري كه هيچ ارتباطي با ترك ها ندارند فرياد سر مي دهند همه تحريف فاشيسم فارس است حالا ما مي مانيم كه پس تقريبا تمام اروپايي ها و امريكايي ها فارس!!! بودند و دانشمندان زبان شناس و تمدن شناسشان هم عوامل اين فاشيسم!!!
من نمي دانم پان تركيسم چه جور حركتي است . آيا دروغ بافي و جعل تاريخ و وحشي گري( نمونه اش قتل عام ارامنه در آغاز سده ي 20) را مي توان حركت و يا جنبش ناميد؟؟؟
جعل آنها بي پايان است ؛گاهي مي گويند زرتشت ترك بوده و يا گاهي با استناد به پريشان رواني چون پورپيرار مي گويند اوستا را يهوديان پرداخته اند و زرتشت وجود نداشته
رضا شاه را بنيان گذار فاشيسم فارس معرفي مي كنند و پسرش را ادمه دهنده ي راه پدر، درحالي كه رضا شاه مازندراني بود و محمدرضاشاه مادري آذربايجاني داشت

در اين تاپيك دوستان آگا هي هستد كه پاسخ هاي مستند ي را به طرفداران حركت جعلسازي پان توركيستي داده اند بويژه نوشتارهاي دانشي مردي چون آتروپات گرامي

همچنين اين آدرس پاسخ هاي بسيار مستندي دارد http://www.azargoshnasp.net/Pasokhbehanirani/main.htm

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پان عربيسم هم مثل پان توركيسم در تحريف تاريخ چيره دست است . براي نمونه ؛در نيمه نخست ماه فوريه « مرکز جهان عرب » در پاریس که بودجه هنگفت آن از عربستان ميايد، نمایشگاهی بنام « دوران طلائی دانش عرب » با سرو صدای زیادی ترتیب داده بود.
ولی در این نمایشگاه ، هنرمندان، دانشمندان و شاعران ایرانی چون پورسینا ، خیام ، رازی ، توسی و بسیاری دیگر را عرب قلمداد کرده بودند .http://www.gatha.org/persian/articles/000204.html

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در اين رؤيا هستم که چهار فرزند کوچک من روزى در بين ملتى زندگى کنند که نه بر مبناى رنگ پوست خود بلكه بر اساس ذات شخصيت خود مورد قضاوت قرار گيرند.»
مارتین لوترکینگ

آقا یا خانوم محترم از اینکه نوشته های من موجب رنجش شما شده بود عذر من رو بپذیرید .
من از اول هم گفتم بحث با شما بیفایده است چه در جامعه مجازی که در برخورد نزدیک با دوستان شما هم این مساله بارها ثابت شده (این رو از طرف یک جوان آذربایجانی میگم نه به عنوان القابی که شما به من اون هم نه با شناخت قبلی بل فقط به خاطر اسمم و مطالبی که در تقبیح گروه های نژاد پرست نوشته بودم مطرح کردید.)
نسبت به مساله پان تورکیسم : من یک پان تورک نیستم و لزومی نمیبینم نه اینجا و نه هر جای دیگه ازشون دفاع کنم . مساله اینجاست که کسایی رو که میبینید بقیه رو محکوم میکنند به پان تورکیسم از اون فقط کلمش رو یاد گرفتن و حواله این و اون میکنن اگر پان تورکیسم (که گفتم من لزومی نمیبینم از اهدافش دفاع کنم ) حرکتی است(هر چی میخاین بخونید) برای هویت طلبی تورکها ،پان آریانیسم حرکتی است ضد اسلامی شوونیست وکه هیچ حقی برای غیر از آریایی قائل نیست گرچه درد من و شما این نیست خودتون هم بهتر از من میدونید.ما داریم سر ابتدائی ترین حق هر انسان چانه میزنیم .(یک دوست داشتم اهل کره بود در تورکیه درس میخوند وقتی بهش میگفتم ما زبان خودمون رو نمیتونیم بخونیم نمیخندید عربده میکشید اینقدر براش مضحک بود . بحث من و شما مضحک تر از اونه.. در باره کلمه حرکت هم بگم .من که نفهمیدم مشکلش کجاست از دوستان خواهش میکنم یک تعریف بگن از حرکت ما هم متوجه بشیم اشتباه کجا بوده . در این تاپیک بحث هایی مطرح شده که به دور از انصاف بوده کسی هم جواب شما رو داده متهمش میکنید به نادانی و پانیسم .اگر انصاف داشتید به این صورت مساله آز+آر رو مسخره خطاب نمیکردید . حداقل کمی راجه به زبان تورکی تحقیق میکردید.انصاف اگر داشتید که دست به دامن ارمنی ها نمیشدید. جنایات ارامنه در سلماس خوی اورمیه رو به تورکان عثمانی نسبت میدهید .
باکی هم که ندارید روزی حقایق بر ملا بشه یک عمر با تحریف این چند سال هم روش.
راجع به اسمم هم بگم دوست عزیز افرادی که شما ذکر کردید جنگجو بودند در این شکی نیست ولی اعمالی که اینها مرتکب شده اند و تعریفش از زمین تا آسمان فرق داره مگر هخامنشیان در دوران خود حمله نکردهاند؟ تا جایی که من خوندم **** پارس تا آفریقا هم نفوذ داشته بخشی از تورکیه امروزی و... نگید که اینها رو با روابط دیپلماتیک حل و فصل کردند.
وقتی از هخامنش حرف میزنید حملات اونها رو فتوحات غرور آفرین و امپراطوری پر افتخار میدونید ولی مال اینها رو توحش قتل عام و... اینها نکاتیست که بیشتر استدیوهای خبرگذاری باهاش سر وکار دارند .
کسی که از ارمنی در مقابل هموطنش دفاع کنه دیگه حرفی باقی نمیگذاره همون ارمنی که در نقشه ارمنستان بزرگ تبریز رو به عنوان محل انتقام یاد میکنه .دشمن دشمن من دوست من است . سیاستی که آینده خوبی در انتظارش نیست این رو مطمئن باشید با این حرفها به ایران ضربه میزنید.
در رد ادعاهای ارامنه یک نگاه به این ویژه نامه بیندازید
http://www.qarabaq.azerblog.com/?p=1595
در خصوص مباحث مطرح شده راجع به قتل عام ملت آذربایجان در سلماس خوی اورمیه و ...
http://www.qarabaq.azerblog.com/?p=1152
و بیشتر در این وئبلاگ
http://www.sari-gelin.blogspot.com

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا پدرم هم از شما عذر خواهی کردند که در باره اسمم از شما نظری نخواسته بودند.(آتیلا یعنی نامی .)
آزاد رو هم باید یقه ثبت احوال صد سال پیش رو بگیری . و این که نسبتا آزادم :انسان آزاد به دنیا میاد این افکار اوست که او رو به اسارت میکشه شاید من هم افکاری دارم که من رو اسیر خودش کرده .ولی فکر نکنم افکارم به اندازه افکار شما و در قیاس با شمامن رو در بند کرده باشه.

ATILA AZAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیزم در این تاپیک عذر میخوام اگر از حرف های من برداشت اشتباه شد به حساب نا توانی من در بیان احساسات و افکارم به زبان فارسی (نوشتاری)بگذارید.
پایدار باشید.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امیدوارم ایرانی با ایرانی متحد باشه:) حالا از هر نژادی که میخواد باشه

خدا لعنت کنه اون روباه پیر رو که تو همه ی دنیا داره تفرقه میندازه

++++++++

یکی از دوستان طوری از آذربایجان متحد حرف میزنه مثل قبلا آذربایجان مستقل وجود داشته و ایران قسمت جنوبیه اون رو اشغال کرده ! در صورتی که این روسیه بوده که قسمتی از شمال ایران رو اشغال کرده!

در هر صورت متاسفم برای افرادی که در ایران زندگی میکنن و از امکانات و موهبتهای طبیعی یه اون استفاده میکنن وسنگ کشور دیگه ای رو به سینه میزنن

بالا